![]() |
Ma nije nikoga briga ako se od tamo ne pljuje po PCekspertu zbog jedne takve banalnosti (sličica u sigu).
|
Meni su ljepsa slova nego slicica :)
|
nisam nista primjetio... :smoke:
|
Ljudi jeste vi svjesni oko čega se prepirete !
Oko sličice ... lol :p Zbog sličice otići sa foruma :rolleyes: |
Citiraj:
|
Tko je otišao s foruma :rolleyes: ??
|
Citiraj:
|
Čini se da je sve ostalo na priči.:D
BTW krmio od 7 navečer do sad, sad moram učit informatiku, biologiju, hrvatski, a imam punih 2 sata. Blago vama insomničarima, vi zbog nespavanja imate viška vremena za aktivnosti takve vrste:fuming: |
Faithless - Insomnia
Deep in the bosom of the gentle night Is when I search for the light Pick up my pen and start to write I struggle, I fight dark forces in the clear moonlight Without fear Insomnia I can't get no sleep I used to worry Thought I was going mad in a hurry Getting stressed, making excess mess in darkness No electricity, something's all over me, greasy Insomnia please release me And let me dream of making mad love to my girl on the heath Tearing off tights with my teeth But there's no release, no peace I toss and turn without cease Like a curse, open my eyes and rise like yeast At least a couple of weeks since I last slept, kept taking sleepers But now I keep myself pepped Deeper still, that night I write by candlelight, I find insight Fundamental movement, huh, so when it's black This insomniac, take an original tack Keep the beast in my nature Under ceaseless attack I gets no sleep I can't get no sleep I can't get no sleep I can't get no sleep I need to sleep, I can't get no sleep I need to sleep, I can't get no sleep :clap: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da nemam takvih problema. treba na vrijeme učiti:smoke: :gringo: :beer:
|
Da nemam takvih problema. treba na vrijeme učiti:smoke: :gringo: :beer: , odonsno ispravljati sulje:beer:
|
Emissary .. nisam ti ni ja ništa bolji .. ali mene hebu električni strojevi :argue: :grrr:
|
Evo gledam malo ovaj topic i vidim da ćiber_manija ima sličicu u sigu. Dakle tko se snađe može imati sličicu. :)
Evo sad sam odigrao COR - Escape From Butcher Bay po drugi put. Malo ću pogledati forume i idem spavati. |
Ja sam bio malo igrao Cod, sad ću malo pogledati i idem spavati
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja sam sad izasao iz CS:S-a napravio 70 killova na vip serveru i idem pogledat mail net, tel i spavanje |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A kako to ispraviti :confused: ... pošto smo insomničari nebi trebao biti problem jer imamo vremena ... ali meni to ne uspjeva.
CLS DO Uvijek .. WC3 .. WC3 .. WC3 .. WC3 .. matematiku ču kanije .. WC3 .. WC3 .. WC3 .. WC3 .. hrvatski ču kanije .. WC3 .. WC3 .. WC3 .. WC3 .. strojeve ču kanije .. WC3 .. WC3 .. WC3 .. WC3 .. strojarstvo ču kanije .. WC3 .. WC3 .. WC3 .. WC3 .. sklopove ču kanije LOOP END |
E to da smo insomničari - ja sam danas popodne odvalio 3 sata:D
Dobar ti je program, u mene je slično, samo nije WC3, već Underground 2 (još ga igram:D) i HL2. P.S. Jel to Qbasic - to sam učio u osnovnoj. Sad sam na Pascalu. PROGRAM ucenje_ili_igranje; VAR ucenje:BOOLEAN; BEGIN ClrScr; FOR ucenje = 1 THEN; WRITELN ('Ubij se'); IF ucenje = 0 THEN; WRITELN ('Čestitam na izboru'); READLN; END; END. Sad ne znam jel FOR ili IF al nije bitan sadržaj već simbolička poruka. Inače informatiku imam 5.:D |
Paskal lol
To sam kod kuće malo prao (čitaj: pokušavao naučit) Glup mi je program jer prvo definirat sve varijable pa tek onda radit šta trebaš ... ma isti je to k.r.c .. :beer: 3 sata si drmno ! WoW ... zadnjih 3 dana ukupno sam drmno jedva 6h. Tako je to kad se gradivo ostavlja za zadnje sate Ali tu je tjelesni pa dobro odspavam u svlačionici :beer: :beer: |
uff taj WoW... bojim ga se... cim mi se pojavi na kompjuteru mogu se pozdravit sa zivotom... :D
|
Evo ja tek došao kući. Bio u Svici na natjecanju. mrtav sam umoran. nisam dostojan insomničara. laku noć :beer:
|
A jel ide tko na Lan u Veliku Goricu od vas ?
|
Ja ne:) Malo mi je daleko
|
Eeeej, jel budan itko? Jebote, evo skoro 6, a ja se zajebavam tu po forumu.. Ma treba mene :rambo: , idem na spavanje! Laku noć vam želim:) ..
|
Ljudi pa nećete valjda sad spavat ... neznam kako vi ali ja imam polugodište i namjeravam ga dobro iskoristit .. WC3 .. CoD :clap: :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:33. |