![]() |
Citiraj:
|
Jelda? Baš supruga i ja danas odgledali E04 i još pred početak kažemo "samo da ne bude onako udavljiva i uspavljiva kao E03". Na kraju beše još gora. Ako E05 bude ista, ne gledam do kraja, nego budem pogledao zadnju da vidim ko koga. Prva sezona je bila legendarna, druga odron, treća ubija od dosade.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
Da se razumimo, nije serija uopće u kategoriji - nemojte gledat, dapače, ali postavili su visoke standarde, skupili kvalitetne glumce pa su i moja očekivanja visoka:) |
Jasno - i dalje je dobra, iznadprosječna serija, visoka produkcija (kostimi, bitke, lokacije odlični), no nije na tragu početaka. IMO prve dvije-tri sezone su vrh, dok Ragnar nije ispizdio na psihu. Sviđalo mi se u početku kod serije što je drito u kost, nije bilo parelelnih radnji, lokacija, likova niti previše spletki, nego jedna odlična i atmosferična radnja, koja se kasnije razvodnika i razgranala
|
Citiraj:
Peta epizoda je najbolja od ove sezone pa vjerujem da ćeš nastavit :P |
Pa bilo bi u redu da daju malo gasa i spuste ručnu na barem prvi zub.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Pogledao za vikend seriju Medici - ne loše, nekih 7/10
Počeo gledati Versailles ,lošija od Medici dao bi nekih 5-6/10 |
Citiraj:
"Otimačica" prebačena na engleski jezik i radnju u svemiru. Strašno nešto :/ A Orville i dalje s guštom gledam, opuštaju me i zabavljaju. Ne pravi se da je nešto više od onoga što je. |
|
Nisam ni čuo za "Otimacicu" do sada al' Discovery ne valja. Da nema ST u imenu, upitno je dal bi ga itko i zamijetio.
Nakon lošeg starta 2. sezone, Orville je baš dobar, zabavan, zadnja epizoda pogotovo. Epizode čak i imaju dublje značenje. Začuđujuće, mnogo dublje od površnog Discovery koji se sveo na... Well, na to sto se sveo. Sent from my XT1635-02 using Tapatalk |
“Otimacica” as “Umetni bilo koji naziv meksicke sapunice” :)
|
Pogleda zadnju sezonu The Last Ship, koliko vidim neće snimat dalje, iako je kraj takav da mogućnost postoji, ako zažele.
Serija je ok, kome ne smeta USA patetika i stroj može se zabavit, ima nerealnih scena, ali sve je dobro do kraja, kraj su baš prisolili:D Generalno gledljivo, neki top kvalitet nije, ocjena nekih 7/10:) |
Citiraj:
|
Discovery nova sezona mi bila ok do sada (uz tu i tamo koji ser-kenj koji nekako progutam uz onu iritantnu Tilly). u S03 je došla ona May pa mi još više digla živce. A jučer kad sam pogledao E04 sam se skoro izrigao. Ali naravno, u nedostatku ičega drugoga pogledat ću i discovery do kraja.
P.S. Znači Orville ubija. Ali baš ubija. :D |
Stvarno, ova zadnja epizoda mi je isto bila kao neka sapunica. Skoro ništa akcije.
Ali je zato stigao Expanse na Amazon. Gesendet von meinem TA-1052 mit Tapatalk |
to ide jedna po jedna ili kao netflix puste sve?
|
Citiraj:
Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Ma nije ništa novo izašlo još.
Valjda misli na S03... |
ah shit ja poletio u videoteku trazit nove epke ekspanza
|
Pogledao sve Discovery i meni je i dalje super serija. Po nekim komentarima dobijem dojam da je losa serija. Neka nastave ovako, ja zadovoljan.
Poslano sa Sony XZ3 |
likewise, jako mi je bogata i sviđa mi se cijeli tok stvari.
|
Citiraj:
Takoder tehnologija mi se cini gro naprednija meg stk bi trebala biti za te godine..ocu rec ne prati tehnoloski ko sto je bilo u next gen |
Citiraj:
Poslano sa Sony XZ3 |
Ovaj True Detective S03 je stvarno živi očaj. Svaka epizoda je 53 minute ničega i cliffhanger zadnjih 20 sekundi. Ajd još 2 epizode i doviđenja.
Sent from Usreo Mobara |
Zadnji Orville mi je bio užasno dosadan.
|
https://www.imdb.com/title/tt6611916/
Sinoc pogleda prvu epizodu...prilično sporo za moj ukus....tek zadnjih 5min se nešto počinje dešavati... Zasad nemam nikakvo mišljenje jer je teško išta zaključit na račun samo jedne epizode...večeras gledam dalje.... |
kul izgleda |
I see George Clooney - l got instant diarrhea
Sent from Usreo Mobara |
me2
al ostatak ekipe je ok |
https://www.imdb.com/title/tt6611916/
Odgledah prvu (zasad jedinu sezonu) i mogu rec da je serija dobra, moja ocjena 8/10. Za seriju bi se lako moglo rec da je spoj Walking Dead i GoT, produkcija solidna (1,7 million USD po epizodi) |
Komentari na zadnji Discovery?
Gesendet von meinem TA-1052 mit Tapatalk |
Citiraj:
|
Pogledao S05 Powera, meni skroz ok serija. A Lela Loren je uf :o:o
|
Citiraj:
Sent using the FORCE |
Citiraj:
Pogledao prve dvije epke maloprije al ne ide dalje. Ja ne znam jel ljudi na dalekom istoku zaista tako razgovaraju ili su dijalozi u scenariju pisani od strane nekog debila? Ponekad su gluma i ekspresije likova u rangu nijemih filmova s početka prošlog stoljeća. Pokušao al ne ide dalje. 3/10 samo zbog malo solidnije produkcije. |
jel gleda itko Russian doll ? Mislim se dal da ju "nabavljam" ili ne....
https://www.imdb.com/title/tt7520794/ |
nije nesto, odustao nakon 2 epizode
|
tom clancy's jack ryan, jel se isplati gledat?
|
Baš i ne.
|
Dark Matter, pogledao prvu epizodu, puna je space klišeja, tako da ne znam dal se isplati gledati ?
https://www.imdb.com/title/tt4159076/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:09. |