PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

-POP- 10.01.2013. 11:48

Citiraj:

Autor vranjba (Post 2312609)
kad smo već kod azijskih evo jedan noviji od Kitana, super su mi (neki) njegovi filmovi
http://www.imdb.com/title/tt1462667/

...
Fireworks

zhaccc 10.01.2013. 13:43

Citiraj:

Autor Mattheous (Post 2312695)
Ovaj mi je stvarno odličan.

Inače, remake Oldboyja dolazi 2013., redatelj Spike Lee. :rolleyes:

Remake? Katastrofa... Sto nemogu radije neke svoje ideje plasirati nego moraju raditi američku verziju filma iz 2003? Samo ga može pokvariti po mom mišljenju...

Isto tako cujem da rade i remake Chasera... Užas...

Usput, jeste gledali ovo A Tale of Two Sisters?

vranjba 10.01.2013. 13:57

remake oldboya najavljuju od 2008. tad ga je trebao raditi tony scott i glumiti cage

-POP- 10.01.2013. 14:11

Citiraj:

Autor zhaccc (Post 2312797)
Remake? Katastrofa... Sto nemogu radije neke svoje ideje plasirati nego moraju raditi američku verziju filma iz 2003? Samo ga može pokvariti po mom mišljenju...

Isto tako cujem da rade i remake Chasera... Užas...

Usput, jeste gledali ovo A Tale of Two Sisters?

Ja gledao, mene taj i nije toliko oduševio...

Sjetih se i...
The Good, the Bad, the Weird

Lud76 10.01.2013. 15:02

Objavljene nominacije za Oskare

http://oscar.go.com/nominees

Ocekivano vise-manje...Tarantino ipak nije nominiran :(

Ladybug 10.01.2013. 17:16

Nije ni Cloud Atlas :/

Pogledala bih Perks of being a wallflower, ali me HeriPoter ženska odvraćuje od toga. A i kad pogledam ovog Ezru Millera, vidim inkarnaciju čistog zla Kevina. :/

Al zato su nakrkali dokumentarne nominacije s Izraelcima LOL talk about sarcasm. Akademija puna Židova koji očito imaju smisla za pravdu or woot.

fanATIk 10.01.2013. 17:43

Vaaaaau, 2 od 5. Prestrašno. :hitthewal:

Kristijan_7 10.01.2013. 20:01

Cloud Atlas - pa, ajde, 8 od 10, recimo poklon ocjena zbog zalaganja.

Dredd 2012 aka 3d - Boze dragi, meni je ovo uzas. Mogu svasta pogledat, ali WTF? Onaj trash Battleship mi je bolji film od ovog, da ne velim origigi Dredd. 2 od 10, nebi bio tako kritičan da ipak nisam imao (neću reć velika) očekivanja zbog preporuka itd, ali film je fail i bez toga, pa moram ožežat.
EDIT: jedino kaj je dobro u filmu jest kaj je glavni glumac dobro skinuo Stallone-ova usta :).

Parada - Ono, ok, 6 od 10.

Mar 10.01.2013. 23:28

Sinoć sam pogleda "Svećenikova djeca", film je dosta dobar iako me malo šokira kraj :o
Ima dosta komičnih momentata, ali će vjerojatno bolje leći dalmatincima nego nekom drugom.
BTW, snima se u Prvić Šepurinama :)

syss 10.01.2013. 23:33

mene isto taj svećenik zanima dosta.

@kiki... ja bi paradi i više dao, puno je tu epskih scena koje referiraju na današnje odnose.

Banx 11.01.2013. 00:06

The Dinosaur Project 7/10
http://www.imdb.com/title/tt1907779/

Dobre scene sa dinosaurima,prica malo new age...klasika,dosli vamo i nasli nesto!
Cim sam vidio dinosaure morao sam pogledati,jednostavno uzivam u takvim avanturicama!

Thorax 11.01.2013. 11:08

Pogledao Hobbita jučer konačno... što reći, veliki sam fan Tolkiena (pročitao knjige još u osnovnoj :D) i meni je film odličan. Malo sam bio protiv razbijanja u 3 dijela, ali izgleda da će i to ispasti super. Uglavnom ta ~3 sata (bez pauze) su mi proletjela, kao da sam gledao film od sat i pol, sve genijalno upakirano, od soundtracka do efekata i side story izleta :)

MuroF 11.01.2013. 11:10

http://www.imdb.com/title/tt0404978/

jučer pogledah,tak-tak,da su malo više zapetljali bilo bi bolje,par dobrih fora ali dosadnjikavo i mlako.. 5/10

panda505 11.01.2013. 13:07

Citiraj:

Autor Thorax (Post 2313450)
Pogledao Hobbita jučer konačno... što reći, veliki sam fan Tolkiena (pročitao knjige još u osnovnoj :D) i meni je film odličan. Malo sam bio protiv razbijanja u 3 dijela, ali izgleda da će i to ispasti super. Uglavnom ta ~3 sata (bez pauze) su mi proletjela, kao da sam gledao film od sat i pol, sve genijalno upakirano, od soundtracka do efekata i side story izleta :)

kad si baš kod soundtracka, mene je iskreno začudilo da soundtrack nije dobio nominaciju za oskara :stoopid:

rams 11.01.2013. 20:14

Citiraj:

Autor Mar (Post 2313244)
Sinoć sam pogleda "Svećenikova djeca", film je dosta dobar iako me malo šokira kraj :o
Ima dosta komičnih momentata, ali će vjerojatno bolje leći dalmatincima nego nekom drugom.
BTW, snima se u Prvić Šepurinama :)

Meni je kraj totalno skršio cijeli film, inače bilo je scena za nasmijat se, ali takav kraj nije trebao tom filmu.

Brko 11.01.2013. 23:03

Skyfall - 0/10

Koji odron od filma... nemam daljnjih komentara. Ne znam što je to u tom filmu da je zaslužio tolike pohvale.

domis 11.01.2013. 23:18

uvodna pjesma :D

driftwood 12.01.2013. 01:18

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2313967)
Skyfall - 0/10

Koji odron od filma... nemam daljnjih komentara. Ne znam što je to u tom filmu da je zaslužio tolike pohvale.

Napokon! Slažem se u potpunosti.

Pogledao Killer Joe i Klip.
Oba ok, Klip posebna preporuka. Uspoređuju ga sa filmom Kids

Trailer:

rams 12.01.2013. 01:33

Upravo završio s gledanjem Looper-a.

Film mi je sasvim oke, po mom guštu, osmica od mene.

Nick7 12.01.2013. 08:38

Seven Psychopats - 7/10 : OK film. U biti bi se moglo reci crna komedija. Treba uzeti u obzir da se film bazira i na naslovu, tj. psihopatima ;) Sve u svemu, OK za pogledati.

ivan77 12.01.2013. 10:30

Django -:goood::goood: Predobro! Umro sam od smijeha kad se pojavio "pravi Django" (Franco Nero).
Svi su odlično odglumili ,film mi je jednako dobar kao i prethodni bastardsi. Jednostvano - odlično! 11/10!

Mommistake 12.01.2013. 10:55

Ja jučer pogledao Ace Ventura Jr. (3).

Preporuka ako mi netko želi skinuti sve s neba :) Najbolje u tom filmu su bile reklame duge čak i do 5 min... Jao :(

fanATIk 12.01.2013. 23:06

Pogledao Djanga. Ma filmčina, oduševljen. 9,5/10

Scena s otvorima za oči na kapuljačama... EPIC! :D

bixsy the king 12.01.2013. 23:18

Django Unchained stvarno odličan ! Postoji određena doza ideja povezana sa Basterdsima,ali ništa čudno s obzirom na Quentinov stil.Gluma je vrhunska,radnja nepredvidiva,dugo traje,ali je priča u svakom trenutku zanimljiva i nisam osjetio zamor ili dosadu.Tko voli Tarantina neka ne čeka ni sekunde...hm...inače ja njega smatram psihičkim bolesnikom ili poremećenim umom...ali obožavam njegova djela !

Burko 12.01.2013. 23:26

pogledao i ja bas veceras Djanga od Tarantina. heh, kad bi ovakvih uradaka bilo vise.............. sutra najvjerovatnije ponavljam Gadove :chears:.

i da, Waltz je stvarno glumcina i pol. predobar u svakom filmu gdje sam ga gledao.

afterburner 13.01.2013. 02:42

Seven Psychopaths
Zabavan film...nije bas za svakoga al meni se svidija. Dobra gluma..recimo "neobicna prica". Uglavnom preporuka.

Cockneys vs Zombies
Jao..jedan od gorih filmova sta san gleda u zadnjih par godina. Cak ga ni zombiji nemogu spasit koliko je glup. Nada sam se dobrom britanskom humoru al nista od toga. Ako pogledate trailer u njemu je doslovno sve sta je vridilo u filmu.
Preporuka pogledat trailer a ne cili film:)

Moonrise Kingdom
Iako ne gledan ovakve filmove cesto...ispa je dosta bolji nego sta san ocekiva. Po meni simpaticna komedija/drama. Isto preporuka za pogledat.
Usput ova djeca iz filma stvarno odlicno glume. Cak bolje od nekih odraslih zvijezda u filmu.

Mommistake 13.01.2013. 12:09

Citiraj:

Autor Burko (Post 2314380)
sutra najvjerovatnije ponavljam Gadove :chears:

Ja sam ih jedno 5 puta ponavljao :) Moram ići pogledati djanga :)

Sa_Stilom 13.01.2013. 16:35

Pogledao:
Hotel Transylvania (2012) - 9-10/10, crtić me toliko iznenadio i nasmijao, jednostavno oduševio

bambi56x 13.01.2013. 17:53

M - odlična njemačka drama, iako ima mane svakako preporuka.

Rade0n 13.01.2013. 18:40

Django je odličan, 3 sata proleti u trenu.

Pogledao jučer i The Da Vinci Code na TV-u, također odličan, ne toliko sam film koliko tematika koja otvara oči o toliko toga vezanog za kriminal crkve i njeno pravo lice.
Ako ima još filmova slične tematike može prijedlozi, Angels & Demons je u planu za pogledati.

syss 13.01.2013. 18:52

Citiraj:

Autor Sa_Stilom (Post 2314692)
Pogledao:
Hotel Transylvania (2012) - 9-10/10, crtić me toliko iznenadio i nasmijao, jednostavno oduševio

ajde da se i ja jednom s tobom složim :D

uglavnom već na traileru sam vidio da će to bit loads of fun.

trouble 13.01.2013. 20:51

Argo - neznam dal ja volim samo dokumentarne drame po stvarnim događajima ili mi je samo film odličan :)

blackened 13.01.2013. 22:33

Kao da je većina čekala ovu nedjelju da ima 3 sata vremena za Djanga :)

Što reći nego se pridružujem euforiji zadovoljstva, dr. Schultz mi je najviše legao, Di Caprio odličan ko negativac.

uglavnom, Tarantino does it again...

syss 13.01.2013. 22:40

nisam gledao đanga, budem, ali generalno meni tarantino je toliko non-special od njegovih stvarno genijalnih filmova (4 sobe, pulp, đeki brown, rezervni psi i maltene je to to).

totalni mainstream, ali ono debeli... kill bill koji toliko svi dižu u nebo je valjda jedan od najgljupljih serijala ikada, a ono euforija oko toga je bila sky high.

Banx 13.01.2013. 23:03

Django Unchained 10/10
Stvarno nisam gledao dugo takvo sto,sam pocetak filma sa pjesmicom pokazuje dusu ovog remek djela...
Izbor glumaca savrsen!
Neznam,ali 90% scena ovog filma ce postati kultne!

Brko 14.01.2013. 08:07

Jučer pogledao 3 filma koja odgađam već izvjesno vrijeme:

The Expendables
- 5/10
- ništa posebno. za ubiti sat i pol, 2-3 puta sam se nasmijao.

The Expendables 2 - 8/10
- 8 nisam dao zbog filma, jer film kao film je glupilana, ali fore kako se sprdaju sami sa sobom međusobno mi je odlično, pogotovo jer i sami donekle priznaju da su staro željezo i da su namlatili para na takvim filmovima.

Prometheus - 3/10
- najgori film R.Scotta ikada. inače sam Alien-fan, ali ovo je strašno. Dobro zamišljeno, ali to je što u biti? Remake Aliena koji u biti nije Alien, ali konceptualno je pola Aliena, ali u biti nema veze sa Alienom... ček, izgubio sam se, da ponovim: Remake Aliena koji u biti nije Alien, ali konceptualno je pola Aliena, ali u biti nema veze sa Alienom...
Sačuvaj nas Bože nastavka...

Danas Django na repertuaru kad ste ga tak lepo nahvalili.

fanATIk 14.01.2013. 08:48

Prometheus nije remake aliena niti je tako zamišljen. Da se Ridley usrećio s njim, nije. Previše nedorečen, al baš previše. Valjda će nastavci objasnit neke stvari.

Burko 14.01.2013. 09:06

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2315028)
Jučer pogledao 3 filma koja odgađam već izvjesno vrijeme:
/

e potpis na bas sve ;). jedinica mi je bas bezveze, dvojku sam gledao dvaput, kvalitetno dobra. ono, kao komandos sa svarcijem, sve je to akcija i pucacina, ali dobra akcija i pucacina, sa smislom i humorom.

a prometej...... bez komentara, neki su svrsavali, ja sam se jako razocarao jer je to trebala biti filmcina. ispao je isprdak sa tonom prisiljenih scena, nelogicnih osim ako bas zelis umrijeti, women koja prezivljava strasno nesto....... nikad mi nije palo na pamet pogledati jos jednom. a ako to film kod mene ne uspije (jer sam neke gledao po 10 ili vise puta), e onda je bas los i u niti jednom pogledu dobar. jedina svijetla tocka filma je sam robot, uloga i gluma vrhunske. drugo boze sacuvaj.

Brko 14.01.2013. 09:17

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2315039)
Prometheus nije remake aliena niti je tako zamišljen.

Onda je blijeda kopija Aliena, što je još gore. Onaj kifla-brod i njegov pilot u onoj stolici, planet LV gdje je brod srušen (ok nije isti broj), androdi David koji je kao i Ash - glumi dobričinu a na kraju radi protiv ljudi, Weyland kompanija, ona lignja izgleda ko facehugger i na kraju ima istu namjenu, nekakav smiješni Alien sa dvoja usta i to jako loše napravljen.
I, šećer na kraju, Shaw se odjavljuje uz identičan izvještaj kao i Ripley u prvom Alienu.

Da nikada nije Alien (1979) vidio svjetlo dana, možda bi ovaj film bio bolji. Ovako... bleeee :D

Citiraj:

Autor Burko (Post 2315045)
a prometej...... bez komentara, neki su svrsavali, ja sam se jako razocarao jer je to trebala biti filmcina. ispao je isprdak sa tonom prisiljenih scena, nelogicnih osim ako bas zelis umrijeti, women koja prezivljava strasno nesto....... nikad mi nije palo na pamet pogledati jos jednom. a ako to film kod mene ne uspije (jer sam neke gledao po 10 ili vise puta), e onda je bas los i u niti jednom pogledu dobar. jedina svijetla tocka filma je sam robot, uloga i gluma vrhunske. drugo boze sacuvaj.

"dvojka" je announced. Noomi Rapace i Fassbendover su opet tamo.

Iako, ja bi radije vidio Aliena 5 i NJIHOV home planet i odakle oni potječu.

fanATIk 14.01.2013. 09:35

Brko, kolko god da Prometheus bio loš, izgleda da ti nisi skužio neke stvari.
Prometheus je prequel aliena, i govori kakti o nastanku samih aliena. Ko što se vidi iz zadnjih scena. Šta, kako, zašto i još sto drugih stvari nije objašnjeno, al to je to. Ne postoji home planet samih aliena, oni su nastali od inžinjera tu na licu mjesta. A dal će mo vidjet home planet samih inžinjera, valjda, u nastavku prometheusa. Osim ak Ridley opet ne usere nešto.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:54.