![]() |
Citiraj:
Fireworks |
Citiraj:
Isto tako cujem da rade i remake Chasera... Užas... Usput, jeste gledali ovo A Tale of Two Sisters? |
remake oldboya najavljuju od 2008. tad ga je trebao raditi tony scott i glumiti cage
|
Citiraj:
Sjetih se i... The Good, the Bad, the Weird |
Objavljene nominacije za Oskare
http://oscar.go.com/nominees Ocekivano vise-manje...Tarantino ipak nije nominiran :( |
Nije ni Cloud Atlas :/
Pogledala bih Perks of being a wallflower, ali me HeriPoter ženska odvraćuje od toga. A i kad pogledam ovog Ezru Millera, vidim inkarnaciju čistog zla Kevina. :/ Al zato su nakrkali dokumentarne nominacije s Izraelcima LOL talk about sarcasm. Akademija puna Židova koji očito imaju smisla za pravdu or woot. |
Vaaaaau, 2 od 5. Prestrašno. :hitthewal:
|
Cloud Atlas - pa, ajde, 8 od 10, recimo poklon ocjena zbog zalaganja.
Dredd 2012 aka 3d - Boze dragi, meni je ovo uzas. Mogu svasta pogledat, ali WTF? Onaj trash Battleship mi je bolji film od ovog, da ne velim origigi Dredd. 2 od 10, nebi bio tako kritičan da ipak nisam imao (neću reć velika) očekivanja zbog preporuka itd, ali film je fail i bez toga, pa moram ožežat. EDIT: jedino kaj je dobro u filmu jest kaj je glavni glumac dobro skinuo Stallone-ova usta :). Parada - Ono, ok, 6 od 10. |
Sinoć sam pogleda "Svećenikova djeca", film je dosta dobar iako me malo šokira kraj :o
Ima dosta komičnih momentata, ali će vjerojatno bolje leći dalmatincima nego nekom drugom. BTW, snima se u Prvić Šepurinama :) |
mene isto taj svećenik zanima dosta.
@kiki... ja bi paradi i više dao, puno je tu epskih scena koje referiraju na današnje odnose. |
The Dinosaur Project 7/10
http://www.imdb.com/title/tt1907779/ Dobre scene sa dinosaurima,prica malo new age...klasika,dosli vamo i nasli nesto! Cim sam vidio dinosaure morao sam pogledati,jednostavno uzivam u takvim avanturicama! |
Pogledao Hobbita jučer konačno... što reći, veliki sam fan Tolkiena (pročitao knjige još u osnovnoj :D) i meni je film odličan. Malo sam bio protiv razbijanja u 3 dijela, ali izgleda da će i to ispasti super. Uglavnom ta ~3 sata (bez pauze) su mi proletjela, kao da sam gledao film od sat i pol, sve genijalno upakirano, od soundtracka do efekata i side story izleta :)
|
http://www.imdb.com/title/tt0404978/
jučer pogledah,tak-tak,da su malo više zapetljali bilo bi bolje,par dobrih fora ali dosadnjikavo i mlako.. 5/10 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Skyfall - 0/10
Koji odron od filma... nemam daljnjih komentara. Ne znam što je to u tom filmu da je zaslužio tolike pohvale. |
uvodna pjesma :D
|
Citiraj:
Pogledao Killer Joe i Klip. Oba ok, Klip posebna preporuka. Uspoređuju ga sa filmom Kids Trailer: |
Upravo završio s gledanjem Looper-a.
Film mi je sasvim oke, po mom guštu, osmica od mene. |
Seven Psychopats - 7/10 : OK film. U biti bi se moglo reci crna komedija. Treba uzeti u obzir da se film bazira i na naslovu, tj. psihopatima ;) Sve u svemu, OK za pogledati.
|
Django -:goood::goood: Predobro! Umro sam od smijeha kad se pojavio "pravi Django" (Franco Nero).
Svi su odlično odglumili ,film mi je jednako dobar kao i prethodni bastardsi. Jednostvano - odlično! 11/10! |
Ja jučer pogledao Ace Ventura Jr. (3).
Preporuka ako mi netko želi skinuti sve s neba :) Najbolje u tom filmu su bile reklame duge čak i do 5 min... Jao :( |
Pogledao Djanga. Ma filmčina, oduševljen. 9,5/10
Scena s otvorima za oči na kapuljačama... EPIC! :D |
Django Unchained stvarno odličan ! Postoji određena doza ideja povezana sa Basterdsima,ali ništa čudno s obzirom na Quentinov stil.Gluma je vrhunska,radnja nepredvidiva,dugo traje,ali je priča u svakom trenutku zanimljiva i nisam osjetio zamor ili dosadu.Tko voli Tarantina neka ne čeka ni sekunde...hm...inače ja njega smatram psihičkim bolesnikom ili poremećenim umom...ali obožavam njegova djela !
|
pogledao i ja bas veceras Djanga od Tarantina. heh, kad bi ovakvih uradaka bilo vise.............. sutra najvjerovatnije ponavljam Gadove :chears:.
i da, Waltz je stvarno glumcina i pol. predobar u svakom filmu gdje sam ga gledao. |
Seven Psychopaths
Zabavan film...nije bas za svakoga al meni se svidija. Dobra gluma..recimo "neobicna prica". Uglavnom preporuka. Cockneys vs Zombies Jao..jedan od gorih filmova sta san gleda u zadnjih par godina. Cak ga ni zombiji nemogu spasit koliko je glup. Nada sam se dobrom britanskom humoru al nista od toga. Ako pogledate trailer u njemu je doslovno sve sta je vridilo u filmu. Preporuka pogledat trailer a ne cili film:) Moonrise Kingdom Iako ne gledan ovakve filmove cesto...ispa je dosta bolji nego sta san ocekiva. Po meni simpaticna komedija/drama. Isto preporuka za pogledat. Usput ova djeca iz filma stvarno odlicno glume. Cak bolje od nekih odraslih zvijezda u filmu. |
Citiraj:
|
Pogledao:
Hotel Transylvania (2012) - 9-10/10, crtić me toliko iznenadio i nasmijao, jednostavno oduševio |
M - odlična njemačka drama, iako ima mane svakako preporuka.
|
Django je odličan, 3 sata proleti u trenu.
Pogledao jučer i The Da Vinci Code na TV-u, također odličan, ne toliko sam film koliko tematika koja otvara oči o toliko toga vezanog za kriminal crkve i njeno pravo lice. Ako ima još filmova slične tematike može prijedlozi, Angels & Demons je u planu za pogledati. |
Citiraj:
uglavnom već na traileru sam vidio da će to bit loads of fun. |
Argo - neznam dal ja volim samo dokumentarne drame po stvarnim događajima ili mi je samo film odličan :)
|
Kao da je većina čekala ovu nedjelju da ima 3 sata vremena za Djanga :)
Što reći nego se pridružujem euforiji zadovoljstva, dr. Schultz mi je najviše legao, Di Caprio odličan ko negativac. uglavnom, Tarantino does it again... |
nisam gledao đanga, budem, ali generalno meni tarantino je toliko non-special od njegovih stvarno genijalnih filmova (4 sobe, pulp, đeki brown, rezervni psi i maltene je to to).
totalni mainstream, ali ono debeli... kill bill koji toliko svi dižu u nebo je valjda jedan od najgljupljih serijala ikada, a ono euforija oko toga je bila sky high. |
Django Unchained 10/10
Stvarno nisam gledao dugo takvo sto,sam pocetak filma sa pjesmicom pokazuje dusu ovog remek djela... Izbor glumaca savrsen! Neznam,ali 90% scena ovog filma ce postati kultne! |
Jučer pogledao 3 filma koja odgađam već izvjesno vrijeme:
The Expendables - 5/10 - ništa posebno. za ubiti sat i pol, 2-3 puta sam se nasmijao. The Expendables 2 - 8/10 - 8 nisam dao zbog filma, jer film kao film je glupilana, ali fore kako se sprdaju sami sa sobom međusobno mi je odlično, pogotovo jer i sami donekle priznaju da su staro željezo i da su namlatili para na takvim filmovima. Prometheus - 3/10 - najgori film R.Scotta ikada. inače sam Alien-fan, ali ovo je strašno. Dobro zamišljeno, ali to je što u biti? Remake Aliena koji u biti nije Alien, ali konceptualno je pola Aliena, ali u biti nema veze sa Alienom... ček, izgubio sam se, da ponovim: Remake Aliena koji u biti nije Alien, ali konceptualno je pola Aliena, ali u biti nema veze sa Alienom... Sačuvaj nas Bože nastavka... Danas Django na repertuaru kad ste ga tak lepo nahvalili. |
Prometheus nije remake aliena niti je tako zamišljen. Da se Ridley usrećio s njim, nije. Previše nedorečen, al baš previše. Valjda će nastavci objasnit neke stvari.
|
Citiraj:
a prometej...... bez komentara, neki su svrsavali, ja sam se jako razocarao jer je to trebala biti filmcina. ispao je isprdak sa tonom prisiljenih scena, nelogicnih osim ako bas zelis umrijeti, women koja prezivljava strasno nesto....... nikad mi nije palo na pamet pogledati jos jednom. a ako to film kod mene ne uspije (jer sam neke gledao po 10 ili vise puta), e onda je bas los i u niti jednom pogledu dobar. jedina svijetla tocka filma je sam robot, uloga i gluma vrhunske. drugo boze sacuvaj. |
Citiraj:
I, šećer na kraju, Shaw se odjavljuje uz identičan izvještaj kao i Ripley u prvom Alienu. Da nikada nije Alien (1979) vidio svjetlo dana, možda bi ovaj film bio bolji. Ovako... bleeee :D Citiraj:
Iako, ja bi radije vidio Aliena 5 i NJIHOV home planet i odakle oni potječu. |
Brko, kolko god da Prometheus bio loš, izgleda da ti nisi skužio neke stvari.
Prometheus je prequel aliena, i govori kakti o nastanku samih aliena. Ko što se vidi iz zadnjih scena. Šta, kako, zašto i još sto drugih stvari nije objašnjeno, al to je to. Ne postoji home planet samih aliena, oni su nastali od inžinjera tu na licu mjesta. A dal će mo vidjet home planet samih inžinjera, valjda, u nastavku prometheusa. Osim ak Ridley opet ne usere nešto. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:54. |