![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A vezano uz najam servera na dan dva, nisam siguran ni da to postoji |
evo tu možeš iznajmit server na kraće vrimeme (do 3 sata). bilo je prije popularno al počeli su laggat jako, i domaći hosteri su kvalitetni i jeftini tak da nemaa potrebe... :P
http://www.parba.cz/ ( treba ti proxy) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Wild guess: staviti najnovije drivere za grafu? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
igram cod2 od 2006, i nikad nisam vidio zensko ime. prije 2mj stavim katarina i odjednom najezda zenskih imena. pa eto tek tolko da znate jesu li to stvarno cure:)
zanimljivih reakcija ima, i hrpa debosa sta povjeruju. a tek zicanja xfirea:care: |
Heh,ja sam jedno vrijeme bio Ivana Brkić :D ,sa roza slovima :) Bilo je svega :)
|
Kod nas u klanu je bila jedna koka svabica. Sve je puklo kad je preko web cama izvela striptiz jednom od vodja, a on htio full monty. :D
Btw, nije bila losa. ;) |
Sad samo da priznas ko je bio vodja u datom trenutku... :fiju: :D
|
Kako izlistati slotove igraca? U konzolu ukucam \pb_list i ne dobijem nista - niti kaze da je nepostojeca naredba, niti ju ubaci na chat.. kao da nisam nista napisao.
Zahvaljujem |
Koju konzolu si otovrio? Onu običnu ili onu "expended" (:D), moraš shift+tilde stisnut i onda upisat
|
Citiraj:
Prvo napises /clear da omoguci consolu a za slotove i guidove ako je naravno org server upises /pb_power |
\pb_power je rijesilo stvar, jos jednom hvala :)
|
Srdan, naredba ti je kriva, nije /pb_list vec /pb_plist, a sto se tice pb_powera mislim da on samo radi ako imas rcon?
a sa pb_plist vidis iako ga i nemas |
Nemam rcon, ali radi i ova - s obje naredbe dobijem listu.
Probao sam na Croatian Playground, kako je drugdje ne bih znao. |
Imam jedno pitanje oko Rcona
Ovak, dali je moguce postaviti određena prava na nekom Useru rcontoola da npr moze samo kikati i mjenjati mape, a ostalo sve mu je zabranjeno!! Ako me kuzite kaj ocu rec, jel sam na nekim serverima vidio da ljudi mogu npr, samo kikati, nemogu banati ni mjenjati mape!! Evo ja da mogu koristiti sve naredbe u rconi a ostali frendovi mogu mjenjat samo mape!! Znam da postoji nesta takvog, pa sam potrazio pomoc i tu, mozda ko zna i umije mi pomoc :D HALA PUNO!! |
Možeš, ideš pod "Tools" -> "Create AC File" i tamo odabereš koje mogućnosti će ta osoba imat, pošalješ mu taj file i on umjesto "Create", bira "Import AC File"
|
Puno ti fala!
Znaci on bez tog filea se nemoze konektat na rcon tool? |
Moze ako mu ti dadeš pw od rcona, onaj glavni, a kod tih profila ti sam odrediš pw koji je baš za taj profil i samo se sa tim pw može konektat.
Prije svega promijeni pw rcona (da ti se ne spajaju na glavni) i onda napravi te accountove |
lol, Miklec sta JOS uvijek prasis cod2 ? jesi bar naucio igrat' ? il' te i dalje ownaju ? :fiju: :D
http://img190.imageshack.us/img190/3231/79014913.th.jpg Uploaded with ImageShack.us |
Citiraj:
Citiraj:
Naravno da prašim, u top formi sam :D jel jos igras ili si u mirovini?? EDIT: Evo ti jedna kontra na tvoju sliku :respekt: http://www.pohrani.com/t/2K/9r/3fSPZrRO/106902133-3.jpg |
logosoft
logosoft - najveći server svih vremena, PUB je ništa prema njegovom reality mod-u
|
Ma nije mi do onog moda ili do servera, nego do ekipe koja je tam obitavala :D
Naravno pam mode mi je odlican nasparama reality moda, ali kazem ekipa je bila mrak!! Steta sto je banan, neznam na koji nacin ali eto....!!! EDIT@ LOL makarska to si ti xD Viđam te na serverima nekad |
Makarska je plantao !!! :goood:
Jos uvijek k'oda vidim Makarsku u onom njegovom kamiJončiću kod Toujane'a, ili iza onih kištri u Carentanu :D Kad se svi planovi izjalove, bar si na Makarsku mogao racunati na njegovim regularnim mjestima :care: edit M1kla, iako jedva vidim onaj tvoj SS, ali koliko sam uspio razaznat' ne vidim ni tebe, a jos manje sebe !?! :O ..u BC2 penziji sam ;/ Iako nikad te slave, ni' gushta kao sto je bio na Logosoftu.. ah, the times they are a changin' ;X |
|
Citiraj:
Pa ne zovem se mikla @ 1NSANE :D i ovaj oznaceni sam kaj ne?? a tebe naravno nema :D di si nas vidio da igramo zajedno od logosofta xD i sam si reko da si u pemziji :amen: Citiraj:
|
|
Ma svi haxori :D
Samo ugase .exe prije neg kaj uzmu SS :D |
Citiraj:
haxoru jedan :banned: :zdero2::dobartek::chears: |
Nije hax u vezi mog posta, jer sam ja te score-ove i napravio. Oko 2000 h igranja, bez onih dječjih sranja da se ostavlja mp samo upaljen...
|
haha skill decki ,skill :D
|
to su bila vremena kada je igrica izašla...pa svaki dan po 4 sata igral LAN,joj kad se toga sjetim .....:hitthewal:
|
Vidim da ne hvata mene samo nostalgija za CoD-om 2 i igranjem na krcatom Logosoftu.. :D
Ekipa je bila odlična, nije bilo toliko klinaca na serverima i stvarno je bila zajebancija.. Sjećam se klanova kao što su OLD-ies, KK, UMS i ostali..ali raspali su se odavno.. Moj nick je bio Majstor Kvarisa :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Teror papan nas je napustio..ne javlja se vise.. :D |
dakle imamo server na našoj wireless mreži
instaliran cod 2 na server i s njim upravljam pomoću rcon tools e sad me zanima kak napraviti da kod promjene mape ide među igračima map votes??? |
Citiraj:
A npr. imas toga na extreme modu, gdje igraci kada mapa zavrsi odabiru vrstu igre(dali je to SD, ILI TDM) i odabiru koja ce se mapa igrati!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:38. |