![]() |
Može preporuku između Samsung A52s 5g, Xiaomi 11t, i Honor 50.
Za mlađu osobu, bitna je kamera, igirice i trajanje baterije Hvala! |
Citiraj:
|
Nokiu 3310
Ima ko za prodat hahah ? Ova nova govna od mobitela su sve samo ne mobiteli, strah me to drzat u ruci a kamoli stavljat pored glave |
Imam 3310, hoćeš? 🧐🚀🤣
Savršeno stanje. A i da se nađe ako koji čaval treba zakucat. Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Pozdrav.
Pošto moj trenutni Huawei Mate 20 lite ulazi u 3.godinu pomalo razmišljam o nasljedniku. Mob se 80% vremena koristi za Tapatalk, Face, Messenger, Chrome i Deezer. Mora imati Google radi MZabe i GPay, mora biti dual sim radi Internet posvuda. Memorijska nije potrebna, također ni 3.5mm nije potreban jer koristim Bluetooth, kamera nije previše bitna jer mi fotke za moje pojmove i na trenutnom mobu izgledaju ok. Budžet cca 2000kn u Hr fizičkoj ili web trgovini radi plaćanja na rate. Neki Realme možda? Hvala! :) |
Poskupili su dosta mobiteli. Realme 8 6/128 je nekad išao ispod 1300kn, sad je na akciji 1650kn. Redmi Note 10s za 1500kn, sad je 1900kn 6/128.
Realme 8 Pro je išao za 1730kn ako se ne varam, sad je 2300kn. Možda je bolje upecat u zalagaonici na rate A52s, Honor 50 ili Mi11 Lite NE. |
Beru ekstra maržu, iskorištavaju trend da sve poskupljuje. Npr u 11om mjesecu cca trajanje tjedan dana Elipso je prodavao A52s za 2230kn. (imate grafikon praćenja cijena na Nabava.hr)
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...54ac751fbd.jpg |
koliko vam je bitan high refresh rate kod kupnje novog moba u današnje vrijeme?
|
Toliko da sam ukljucio show fps da bi iti vidio jel radi ili ne radi, te ga nakon toga iskljucio i fiksao na 60.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja iskljucim animacije, tako da mi stvarno svejedno...
|
Ja nemam 120Hz na sadašnjem mobu, no idući će zasigurno imati i koristit će se 100% :)
|
Big deal. 90% nas ne bi prepoznalo ima li mob 60, 90 ili 120Hz ekran.
|
Ne znam,ja osobno primijetim veću fluidnost tokom skrolanja teksta i animacija 60 naspram 90hz,imao sam i sa 120 Hz poco X3 pa se ne primijeti razlika između 90 i 120 hz
Poslano sa mog Mi 11 Lite koristeći Tapatalk |
Ako se dobro sjećam, naše oko nije sposobno razlikovati frekvencije osvježavanja iznad 60Hz.
|
Znači da 2 oka mogu 120 :).Ma primjeti se razlika ali da je to sad nešto bitno i nije.
|
Citiraj:
al bitno da se svi prodaju pod extra "stručnjake i experte" |
Citiraj:
Da se vratim na 60Hz vjerujem da nakon par dana ne bih ni kužio više, ali trenutno jasno vidim razliku. |
Na Pixel 4 xL imam uključen po defaultu stalnih 90hz. Osjeti se brže skrolanje. Šteta što nema hibridni rad 60-90hz radi očuvanje baterija. To baš primjetim kao u FRAPS-u
Отправлено через Pixel |
Citiraj:
|
Ma moze se vidit ali to je toliko marginalno da je to neopisivo i to samo kad jako brzo scrollas kroz teskt il meni. Mozda nekom i znaci nesto 90% ljudi kompletno nepotrebno. Gimick skoro isto sta je 3d bio. Kako ljudi pricaju ja mislio da je high fps nešto life-changing kad ono :fiju:
PS4 radi na 30fps pa skoro nikome nije smetalo, sad odjendom triba 120 fps svakom za citat forum. |
imam ja u firmi jednog koji sve zna i brije na specifikacije, ja takve zovem gsmarenasi, kad smo dobili nove sluzbene s 120Hz usporedjivao je sa starim na 60Hz i uvjeravao nas kak se vidi razlika, kao kak vi ne vidite koliko je ugodnije i bolje.. bla bla..
na kraju ispalo da je to cijelo vrijeme u settingsima bilo po def. stavljeno na 60Hz, a ne na 120 . |
na takvim stvarima koji izazivaju placebo efekt se diže prava lova
|
Citiraj:
Tako se pričalo za.monitore, ne vidiš razliku a sad imat monitor od 60hz je pucanj sam sebi u nogu. Ja osobno, na YouTubeu, kad ide video 50/60hz primijetim da je brze no inače, jednostavno se osjeti ta fluidnost. |
Napokon me izda note 5 pro, moze preporuka i best buy u okviru 2000kn
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da ti ne znaš razliku između FPS-a i Hz-a ... :lol2: |
Citiraj:
Pošto si navikao na Xiaomi, imaš i Poco X3 Pro u Tia mobiteli za 1900kn. Brz telefon s SD860, UFS 3.1 memorijom i velikom baterijom. Nijedan od navedenih osim A52s nema 5G, ako ti je bitno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:01. |