![]() |
nakon 3 god opet instalirao cod2 i igram online. ako se dobro sjecam, prije je bila opcija mijenjanja izmedju direct xa 7 i 9, sad nema, zasto? sad niti neznam na kojem sam direct xu, pretpostavljam 9 jer moram sve na low/normal i 800 600, dok sam prije na direct xu 7 igrao na 1024 i very high.
|
cemu very high na xd 7? dx7 se ionak stavlja da bude losa grafika i da se ima sto vise fps-a.
Inace, postavka je "rendering method preference:dx7" |
sry, dupli post. Moze brisanje
|
a sto ne staviti very high ak se moze? na dx7 sa 1024 very high mi je zadovoljavajuca grafika i puno fpsa dok na dx9 sa 800 600 i normal grafika gadno pikselasto sve i malo fpsa.
sto s tim rendering method preference? upisati u konzolu? probavah nece. a promjeniti u potavkama igre nema dx7 / dx9. |
Ne u konzolu, nego imaš u opcijama da promjeniš između auto, dx7 ili dx 9.
|
Udji u safe modu u cod2mp i samo si digni rezoluciju...
Bit ce na DX7 i svi detalji na low... |
Ako može netko tko ima HD4850 da napiše koliko ima FPSa u cod2, na kojim postavkama i to.Na nekom domaćem forumu sam bio nasao neke usporedbe, pisalo se o tome kako activision favorizira nvidiu te s nvidijinim karticama potegne više FPSa. Jedan je imao 4850 (neznam koji cpu) i pogleda u nebo ima nešto oko 700FPSa, drugi pogleda sa 8800GT i e4300 i ima 1000FPSa.Jedino me muči cod2 jer sam dobio maksimalno dodatnih 10% FPSa u prijelazu sa 8600GT na 4850.Sve ostale igre su u redu i u 3dmark06 dobivam skoro duple performanse.
|
CoD je optimiziran za Nvidia kartice, i one su tu pono bolje sto se tice FPS-a...
Nisi vidio ovo na pocetku igrice? http://images.bit-tech.net/content_i...ev/twimtbp.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
dx7, sve extra, sve ukljuceno, bez aa, bez vsync, ukljucen af sada dok imam hd5750 imam 125lock na sljedecim postavkama: dx9, sve extra, sve ukljuceno, bez aa, bez vsync, ukljucen af posto je hd5750 nijansicu jaca od hd4850, ti ne bi smio zaostajati zamnom vise od par fps. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ciljat cu uzet neku điforsicu, nema mi druge... |
Citiraj:
|
Ja igram SP jer mi je to zadnji CoD koji je nešto valjao. Znači da sam lud ako ne pasem na nove supernabrijane Painkiller-like igrice bez ikakvog smisla? :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Cemu 100000 fps-a kad je na velikoj vecini i public i war servera maxfps 250? Tu i tamo uletim na neki di mogu imat maxfps 0, pa se ne cujem dok trcim. Dosta ovisi i o CFG-u i mapi na kojoj igras. Meni Matmata i Carrentan imaju najnizi fps ~350-400 (1680x, 4aa, sve low), dok npr dawnville redovito 500+ Naravno, nemoj zaboravit ukljucit postavku "optimize for SLI" koja daje vise fpsa i sa 1 grafom |
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Citiraj:
Citiraj:
|
Zasto do ATI-a ?
Ja sam na 4870 i imam 250. |
250 imam sa gtx260 na 2D taktovima....cak i u smokeu
|
imao sam 333 lock sa prvom konfiguracijom iz moj komp na 1680x1050 sve high bez aa af na dx7
nekad mi opadne ali neprimjetno |
di ima kupiti najeftinije, sigurno provjereno, original cd key za cod2, nekoristen nekikan, odnosno nov...? i da li je situacija sa haxovima na original serverima bolja, nema wall hackovima no recoila i sl.?
i kak se zove ona mapa, vrlo velika, capture the flag, velika pustinja ko sahara neka? dajte neke servere koje vrte tu mapu. |
|
Ako neko igra CoD2 i traži klan može nas posjetit... www.lizards-clan.com
|
Citiraj:
http://site.elitetigers.net/index.ph...mid=62&lang=hr |
COD2 konfa
Ispričavam se ako već negdje postoji odgovor na moje pitanje, ali ja ga nisam mogao naći, pa otvaram temu. :D
Dakle, zanima me da li ima smisla pokušati pokrenuti cod2 na ovoj koniguraciji? Inače, radi se o hapeu 6720s, Operating System: Windows XP* Home Edition, Service Pack 3 DirectX* Version: 9.0 Physical Memory: 2039 MB Minimum Graphics Memory: 8 MB Maximum Graphics Memory: 384 MB Graphics Memory in Use: 29 MB Processor: x86 family 6 Model 22 Stepping 1 Processor Speed: 2128 MHZ Accelerator in Use: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family Current Graphics Mode: 1280 by 800 True Color (60 Hz) |
Mogao si postavit pitanje u postojećoj CoD 2 temi. However, uvijek možeš probat pokrenut. Igra nije novijeg naslova, ali doduše ti imaš integriranu grafiku, tak da ne znam kak bi to trebalo ići. Probaj:)
Btw, jel si probao kaj igrat na njemu, pa da možeš usporedit? |
Moj frend ima taj laptop, vjerovao ti il ne cod2 na minimalnim postavkama - slideshow :D
OK, Winsi nisu baš ok, kao i driveri :D |
Pa, igrao sam nfs carbon na mini postavkama, na većim nisam ni probao. Evo imam još 50% torrenta pa ću vidjeti, ug. napišem tu. :D
|
radit ce 100 posto na minimalnim postavkama
|
Budemo vidili za 40 minuta :D
Radi, iako još nisam probao u mp-u. (nisam nikad igrao takve igrice onlajn, pa dok ja to skužim haha) Evo do sad sam igrao, i radi čak i na max rezoluciji :care: |
Eto ovih dana samo problemi sa CoDovima -.-
Pojavio mi se neki cudan problem u igri, a to je da ne mogu pisat, tj. ne dopusti mi; napisem nesto, pritisnem "Enter" i dolje u lijevom kutu mi se pojavi poruka "Unknown cmd 114" Googlam vec 2 dana i nitko nema taj problem, pa nije valjda da sam ja jedini -.- |
pogledaj u bindlist sta ti je bindano na t
probaj ponovo bindat t za chat |
pa samo stisni set controls to default i to je to.
|
Ma nije to, to sam prvo napravio, mogu neke rijeci tu i tamo napisat, a nekad nista
|
Imam problem u multiplayeru. Koristim W7 i u multiplayeru kad upadnem na server stoji bijela slika (ako je dan u mapi) ili crna (ako je noc). Vidi se sa strane, piše ko je koga ubio i sva slova se sve liepo vide, samo slika izgleda kao da sam okrenio pušku u nebo ili tako nešto sl.
Dali se neko susreo s nečim takvim? |
INstalirao cod2 na laptop (hp probook 4525s, win 7), uredno kopirao "folder". Idem pokrenuti igru i izbaci mi DirectX error: directx encountered an uncoverable error. check the directx faq for possible solutions.
Imao sam i prije taj problem na kompu, samo neznam kojem xD. Izguglam taj error, pobrisem igru, pobrisem drivere, pobrisem directx i sve nanovo stavim i opet isto. Kad idem u run lupit "dxdiag" u sekciji display pod directx features sve tri opcije su mi Not Availiable. Sad vise ne znam sta da radim pa molim za pomoc. Hvala |
Stavi u compatibility mod za xp sp2.
|
Citiraj:
directdraw acceleration, direct3d acceleration AGP texture acceleration sve je Not Available. |
Dali itko zna za stranicu koja "iznajmljuje" org private servere na sat-sat i pol? Ja i frend znamo odigrat tu i tamo koji cb war i najcesce server predstavlja problem...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:43. |