![]() |
nije on,nego AMD
|
pa dobro, zar je bio ***************eni problem reci da necete stici, a ne da ljudi dodju na server i da cekaju vas koji se niste udosojili niti javiti?!? c c ... :rolleyes:
|
***************EMU ZAŠTO SE NEMOŽE DOĆ NA VRIJEME?!?!
|
Citiraj:
Vidjeti ću kako će to ići dalje, ali ako prvi dan u prvom meču USPIJEŠ stići sa 15 minuta zakašnjenja ili ne doći nikako, pitanje je kakav je smisao lige. Ne želim niti znati što će biti u 5 ili 6 tjednu igranja. Neki su se čak sjetili danas u 7.00 da ne mogu igrati jer idu na neodgodivi i nenajavljeni koncert, koji se održava negdje ničim izazvan. |
Ja cekam mec u koji se treba odrzati izmedju weED gAys-a i Isusovaca :D Dal bude kaj od toga?
|
Nama se ne javlja ranger ali ostali bi trebali bit dostupni, mm kak je kod vas
|
šta je bilo sa ovom dvojicom??
mrkonja i onaj.. |
u 8 drugi match. molim vas pojaviti se.
|
LOL prvi mec zavrsio bez ispaljenog metka...hehehe
OMG valjda ce se pojavit [D.WiFi] Catkiller Vlatko aka XXX iz naseg tima |
E ak se neko iz mog teama ne pojavi obrijat ću mu noge bacačem plamena i objesit ga za jaja.: finger :
|
Citiraj:
al sam gad=) |
Citiraj:
Ja bum svoje naso izvuko prasnjavi mp44 od raka i ganjo ih po zagrebu : Machineg :grrr: |
Citiraj:
EDIT: Zvučiš ko moj bivši trener iz karatea. :D |
haha
ajde sretno svima još 5 minuta ;) |
Isus je na koncertu pa nece sudjelovati u vecerasnjem mecu!
|
Pa koji je to koncert da su svi na njemu
|
dali ce se uopce odigrat koji mec veceras???
|
Citiraj:
Ok, moji su svi, garantiram. |
Pravila su kao do sad, oni koji ne dođu imat će sankcije, svatko zna vrijeme kad ima war i toga se treba držat.
Prvi je ispao kak je ispao a drugi, nadam se, neće. |
Evo svima se sad javno ispričavam radi nedolska na war.
JA sam bio uvjeren da igramo u 22 i jako mi je žao što nisam došao. prvenstveno mi je žao jer sam druge *a***************o i fakat se grizem sad zbog tog. Razumijem ako dobijem doživotni ban sa servera :( Sry ekipa nije bilo namjerno, žao mi je :( |
Nadam se da če biti održan War u 22:00 da ne bude da sam se odrekao nekih stvari a ono ništa,mislim da bi si kosu počupao:fuming:
|
Nas ce jedino spasit nedolazak protivnickih igraca na server :)
|
Citiraj:
|
Svaka cast adminima i Andeu ali nemoze se jednostavno s tolikim brojem ljudi, kad se prijavljivalo svi su se javili a nisu niti razmisljali hoceli ili nece moci igrati. Steta se tako radi svima, druga ekipa je mozda prosla kolo ali je uskracena za partiju i iskustvo. neznam, predobro je sve pocelo da bi tako i zavrsilo. ocito ce Rak morati opet pokazati zube da se nesto promjeni. Nisam vidio u stickyu da su parovima tocno pridruzena vremena igranja, ako nisu trebala bi biti tako da se sve vidi da nebude nisam znao mislio sam.
|
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
pobjeda super |
bilo je razvaljotka.......:D
|
Citiraj:
- Ban iz lige - ban sa servera na tjedan dana. |
Za nas nema Rangera.
AKO GA NETKO ZNA , NEK MU KAZE DA SALJE E-MAIL I PMa. NEMAMO ZAMJENE. TREBAMO HITNU ZAMJENU. @ Fallen Angels Andeo, Marko666, Metallica, grizli aka killer segal, baterija PS. Ispricavam se zbog deranja |
Prijavljujem se za novinara za sljedece dvije tekme, ako treba, pa neka mi admini posalju pass na pm ako postoji jos potreba za nadgledanje.
:beer: : goood : |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:01. |