![]() |
Citiraj:
Na Trading Shenzenu recimo Vivo X200 Pro(637€) i OnePlus 13 (517€).... |
Hvala na odgovorima, ali pošto mi je gorilo pod nogama, nakon istraživanja "negativnih recenzija" o ta 2 modela, odlučija san zbog čišćeg i fluidnijeg OS, a pogotovo zbog trajanja baterije naručiti OnePlus 13R.
Inače, nisan pobornik korištenja AI, jer je po meni to iskrivljena stvarnost svakog segmenta sa kojim dolazi u doticaj. |
Citiraj:
|
Imo sam Realme 6 i osim što je počeo štucat, više od starosti mi je bio odličsn mob za moje potrebe. Nabavio suprugi Realme 8, eto 2 put se pokvario, i to od stajanja, nadam se da nije matična, više radi podataka, fučka mi se za mob.
Trenutno imam honor 200 lite, i nikako nisam zadovoljan, osim sučelja, navikavanja, veličine slova, nakon godinu dana već zeza utor za punjač. Ima li netko kakvu preporuku, može skuplji rang, ali mi ne treba bijesnoća. Realme 6 je prošao RAT i preživio. Nije savršen, ali za cijenu i sve, počeo me zezati nakon 3 godina. Pretplata mi se ne čini opcija, jer trošim cca 12-13 eura. Primjer, Honor 7 magic lite bi mi bio 20e mjesečno u malo jačoj tarifi(A1) i 200e odmah. Isplativo, nešto drugo? Hvala. Imam mozaik, optiku, mob od oca, supruge, a sad i sina, tako da ostajem na A1 sigurno! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ekipa trebam pomoc,nakon sto sam zdrobio 3ci mob u 18mj,moram opet u shopping.. Ako je moguce htio bi proci sto povoljnije,al recimo da mi je limit 500€ na rate .. Bitna mi baterija
(da drzi cjeli dan) da je punjenje 0-100% maxx 1h, te da ima dobru kameru.. ono nista extra,al da radi poso. sta god mi je zanimljivo sve je pokopano na redditu od korisnika.pa trebam vas savjet . Zanimaju me nothig phone 3a/2a plus/pro (ne znam tocno napamet) xiaomi 14t, poco x7 pro, poco f7, nord 4, nord 5.. |
Citiraj:
Poslano sa mog Xiaomi 14T koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Moze se nac na njuskalu vec od 300€ Poslano sa mog Xiaomi 14T koristeći Tapatalk |
Nije li za honor magic lite 7 bilo da nema stabilizaciju videa i da su videi katastrofa??
Neko mi predlozio realme gt7.. Sad malo guglo cini se ok. Al nekako najvise naginjem 14t.. Ako ti kazes da je ok, vjerujem ti. |
Do cca 600 eura ima li neki novi mobać iz dućana a da ima dobru bateriju te solidan procesor i kamere. Gledam nešto ala Honor 400 Pro i Xiaomi 15t.
Ima nešto bolje od toga? |
Nema
|
U zalagaonici se može kupiti novi S25 256GB, OnePlus 13R u njihovom shopu uz gratis punjač 80W ili recimo Motorola Edge 60 Pro za 470€ i 6000 mAh....
|
Citiraj:
gledam OP 13R, kakva su iskustva. kod nas nema ovlašteni servis ako se nešto pokvari??? |
Šalješ kod njih, pouzdani su...Imaju EU servis.
|
Može li mi netko objasniti na koju foru se isplati ljudima prodavati novi zapakirani iPhone 16 za 700 eura, sa računom, kupljen kod naših operatera?
Ja trebam takav iPhone i neku mobilnu pretplatu pa ne mogu naći ništa ispod 900 eura samo za taj iPhone 16, ne računajući pretplatu koju isto moram plaćati. Po kojoj cijeni oni onda dobiju taj iPhone i gdje? Može i na PM. |
Isplati?
Firma subvencionira, barba. :D Eto kako se isplati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ili kao vlasnici kupe na firmu pa prodaju? Zar nije u tom slučaju garancija samo godinu dana? |
Dobe kao službeni, (tarifu i otplatu moba plaća firma)
Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Jedino ovo gore što je kolega napisao sa Telemach vikend popustima, ali više tih telefona dolazi iz HT-a i A1 a ja tamo ne vidim ni blizu cijene onima sa njuškala. |
Što te briga ako ima račun ili još bolje u slučaju iPhonea gdje imaš garanciju preko serijskog broja, odnosno možeš provjeriti garanciju?
Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk |
Citiraj:
A jel ima kakav minus? Tražim nekekakav best buy za 150 eura. |
Citiraj:
Usb prijenos podataka nije radio, pa je došao update i popravio taj problem, no onda se počela baterija brzo trošit, pa camera app je radila kako joj se prohtije, pa nakon što bi okinuo par foti, znalo se desiti da ih ne spremi itd. Show program. Moja preporuka je da od Motorole bježiš ili staviš custom OS. |
imam edge 30 fusion nekih 2 i pol godine i od iznad nabrojenih problema sam iskusio samo ovaj sa slikama koje se ne spremaju. al sam skuzio da se to desi kad opalim sliku i odmah izađem iz aplikacije. ako pricekam il ostavim camera app otvoren se spreme uvijek. Other than that nisam imao problema sa mobom. cisti google experience sa minimalno motorola crapwera gore, neke stvari su mi cak i korisne se pokazale.
Ja bi osobno preporucio motorolu :fiju: |
Citiraj:
|
A Redmi 15? Šta njemu fali?
|
Citiraj:
I dalje mislim da je Motorola Edge 50 Fusion za 166e najbolji izbor. Ili možda Realme GT neo 3 za 179e u Tia izložbeni. Kupio sam jedan. Potpuno nov uređaj sa 150W punjačem, maskicom, folijom na ekranu, garancija godinu dana. U tom rangu sve ih pomete s Dimensity 8100, 12/256 i puni bateriju za manje od 20 minuta... |
Imate Honor pa si tam pronađite nekaj.
|
Citiraj:
koji to model motorole ima toliko bugova - ne valda svi? |
Citiraj:
|
Na ekupi su motorole na rasprodaji
|
Citiraj:
ja tu vidim samo nabrijane cijene za 30-40 % u odnosu na druge trgovine. |
Samsung S24 8/256, općenito preporuka za uzeti ili ne?
Sent from my RMX2170 using Tapatalk |
Imam ga, kupljen novi zapakiran sa računom i garancijom na Njuškalu prije 9 mjeseci za 450€.
Izvrstan mobitel, sve radi super, što god priključim-radi. Za moje zahtjeve slike su izvrsne... Baterija mi izdrži jedan dan, koliko god ga maltretirao. Da je bolja ne bi škodilo. S23 kojeg sam imao prije imao je, po mojoj procjeni, 20% bolju trajnost baterije. |
Cijena je OK. Prednost mi je da je manjih dimenzija jer skoro svi nabijaju ekrancine... I IP68.
Sent from my RMX2170 using Tapatalk |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:06. |