![]() |
Citiraj:
|
pa ti vozi golfa :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako je Zeder nekih 2k kuna, brzo se isplati. Pola kile C4 i gps-om upravljan upaljač bi djelomično riješili problem, ali treba ga nekako aktivirati bez greške. Ne bi bilo ugodno da me trefi vatromet kad žena ne digne ručnu i zaboravi ubaciti u brzinu :D :D. |
Citiraj:
(prva ideja :D da se odem pokakati sigurno bi smislio bolje :D ) |
Citiraj:
|
Bas sam skoro zavrsio jedan uredjaj upravljan SMS porukama. Mogao bih se pozabaviti dodavanjem nekog simpaticnog aktuatora. :D
|
Citiraj:
|
Malo pitanje.. Jučer navečer poslje one kiše se vozim Zagrebačkom i na križanju s Srednjacima proletim u zadnji tren kroz debelo žuto s nekih 65-70Km/h, pretpostavljam da se crveno upalilo kada je auto bio metar od semafora ili točno ispod. I danas prolazim opet tamo i vidim da imaju kameru (onu bijelu s "krovom" - CCTV) i zanima me kolika je šansa da je to policijska kamera i da mi stigne kazna za prolazak kroz crveno. Čuo sam za dio kamera ima HAK koje nemaju veze s policijom, no da mi pošalju čestitku od 5kkn, nebi mi bilo drago.
Radi se o ovom semaforu: http://i59.tinypic.com/ve1vuw.jpg |
ja znam samo za jednu kameru za prolazak kroz crveno u zg i to je tamo kod mekića na slavonskoj.
|
Što bi značilo da bi mi morali uhvatiti zadnju tablicu i crveno svjetlo na slici da bi mogli nešto naplatiti. Ovako se eventualno može vidjeti da auto prolazi kroz križanje, no kako se svjetlo ne vidi na slici, valjda sam onda miran..
|
brijem da jesi.
|
Ozrene statiku kuće si mi sjebo prolaskom GTRa prije par minuta:D
|
Znači nije ni slike stavio a vec se vozi, ajmo slike :D
|
Ja sam vidjela :P
|
Ja odustao od prodaje ljubimca :) http://www.njuskalo.hr/auti/honda-ci...oglas-10290232
Vrijeme je za nove gume,sad su gore potenza RE040,odlične bile al nema ih više...sad su neke s02 http://www.bridgestonetire.com/tire/potenza-s-02a Jel ima netko? |
Aaaaaaa sad cekam krug...ode i ja na sljeme veceras ;)
|
Citiraj:
|
:respekt:auto je brutala..ali tko je umjetnik iza kamere,fotke su vrh!
|
Nebih ti u tim tackama nit pizze dostavljal ;);)
|
Svaka čast..ništ moram igrat loto..i kupit si zvjer... _:D
|
Odličan je. :)
Jedino me malo buni ovo crvenilo u unutrašnjosti. :D Airbagovi su izbačeni ili si ih vratio? |
Citiraj:
|
|
Da živim u ZG rekao bi, moja žena.Ne moš ništa, ako je ispred kuće ili zgrada poprati malo aute od susjeda jer je sigurno i na drugom autu ostao trag.A i parkirao si preko crte :)
|
ozren;
Ovdje vrijedi ona stara, "u svakom zlu neko dobro". Icy to je mene dockealo vec tolko puta da mi je postalo normalno. Meni je jos gore jer mi uz to ptice tolko seru po autu da mi je lak pojelo na dva mjesta i to na haubi fest. Vjerojatno se da ispolirat. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ravno na crti molim lepo. :D Tu je uži parking pa je taman. Desno od auta je nogostup za ljude. Trebaš vidjet kako se ostali parkiraju, šteta kaj sad ne mogu naći fotke. Citiraj:
Da je barem ovaj lik ostavio samo boju, ali pošteno je udubio i polomio plastiku, raspucao se sav lak i farba nekih 20cm po dužini. |
Citiraj:
Nešto mi poznat stil fotkanja...jel to znači da ćemo čitat neko štivo o babarogi?:) @Icy Đabe ti se nervirat. Ja od kad sam kupio auto trebalo je dva tjedna da me netko okine na parkingu. I to prek pol zadnjeg branika+udubina. Kaj je najgore, znam da se svašta desi kad ne paziš(ja se parkirao u stup ispred kuće s 2kmh :D), da je ostavio broj ili nešto oprostio bi mu ili bi već nešto dogovorili. Al ne, mučka đubrad prvom prilikom po gasu bježe dalje. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
fotograf je popularni automobilist inače čest gost u mekpersa :D
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Buick Eight mi je :care: Ne znam što vlasnicima takvih auta ide po glavi... |
Danas u Splitu slikao, zna netko cija je ovo beba? I jel ovo F12 Berlinetta?
http://www.pohrani.com/f/7/lN/cwGDmL...0629111522.jpg |
Ovo je California.
|
Citiraj:
|
Mene vise zanima ovo desno od Ferrarija.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:39. |