![]() |
Citiraj:
ma igra on vec duze RO servere,i onda neki dan vidi mene kak igram sd i sad se zapalio na SD. stari ludak :p |
Nije jedini. Vidi mitzeka i zippo61. :)
Dakle, mozda dobio jos jedan Sr. i Jr. dio sekte. :) |
Ja i zippo61 bi došli danas na turnir ali nemožemo jer ne stignemo u sedam igrati da je poslije onda može ali u sedam nein
|
Ajde baš sam se naspavo a nema nikog na server :/
Nemojte me *ebat da cu morat van na nogomet:D:D:D |
Citiraj:
Situacija je utoliko bolja zato što onda oba tima gube jednog igrača. Raspored stoji i meč će se održati. |
cemo onda danas odigrat alien voltures vs. sljepci ??
mislim da znam da li cu igrat ili cu lutat po netu dok se neodigraju parovi.... |
mi(slijepci) samo davno odgodili ovu protiv alien voltures,a piše i u "priljepku"
|
5min do 20h se spajam server i pripremam za rat!!
|
Obavijest igračima na današnjem turniru.
Prvi match počinje u 19.00. U 18.00 gasim server i pripremam ga za odigravanje lige. Svi koji imaju odigrati današnji susret dobiti će password na vrijeme, ali ne pokušavajte se spajati na server prije predviđenog vremena za odigravanje matcha. |
Citiraj:
buuu down with admin : Machineg : Machineg sta cemo sad radit...... gledat opet tekmu :p :clap: :clap: |
Tko je novinar za prvu utakmicu? Zule?
On bi trebao pohvatati screenshote rezultata i sl. Prvu u 19h igraju: Alien_Invaders-[Error] |
lol jel pocela obrada sevra posto se nemogu spojit na njega??
@edit vidim je ,sve ok sve 5 |
Citiraj:
Dobio si na mail pass za sve utakmice posebno. Neka se razdijele igračima prema onome koju igraju. |
INFO - weED gAys
weED gAys - imate PM sa passwordom. u 20h igramo. moj icq: 137-121-634 msn: atha(at)myway.com INFO#2 - za svih Ne zaboravite tu i tamo kapnuti koju kunu za odrzavanje servera zivim. Nema potrebe da MM, ili ostalih par pojedinaca sami placaju (iako nije big problem), a IMHO 10kn mjeseceno, pa cak i manje, nikome nebi trebao biti problem. Za informacije o racunu placanja kontaktirati: MM, RAK, atha. Pozdrav i sretno svima veceras. |
idemo weED gAys po pobjedu: Machineg : Machineg
|
Neidemo : boxers :
|
kaj se dogodilo sa serverom
|
kaj ne, mi smo ultimate ;D
|
evribodi redi? lets rok :D
@metallica - daj čitaj. server je down radi lige. |
@ metallica
Citaj par postova iznad nosa. |
Citiraj:
|
jel treba nesto posebno instalirat za ligu ili samo unijet novi pass i u koliko se treba spojit na server prije termina
|
Overvide, Buljo Psycho aka notorious da pa i Shadow69
DOBILI STE e-mail, kao i svi igraci sa PASSWORDOM za veceras... POTVRDITE GA ODMAH! Baterija ti imas PM jer ti nesalje na e-mail Ranger ti isto jer jedini nisi poslao svoj e-mail! |
Dobio sam, čekam 19h...
|
Također.
|
@balkanac spojis se 5 min do termina i netrebas nista drugo samo unesi pass i mozes si preimenovat nick u team u kojem jesi!!
|
Citiraj:
Spojoš se TOČNO u terminu i ne treba ti ništa drugo osim ono za igranje na PCE serveru. |
Citiraj:
|
Nista posebno, unesi novi pass, i spoji se koju minutu prije. Tako su se spojili i ovi iz prvih teamova.
|
atha, dignio si nam povez na oku, vrati ga jer inače nismo slijepci :d
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:24. |