![]() |
|
Može preporuka za provjeru vozila po VIN-u?
Ako netko ima svoj account za provjeru (ili kako to već ide...) - može na PM pa radije platim kolegi... |
Automobili
Citiraj:
Ako je PSC Lukavec, meni su poslali treće štop svjetlo izgrebano. Slika na Njuški naravno kao novo. Zadržao sam ga jer mi je hitno trebalo za tehnički inače bi im to vratio. Citiraj:
|
Da, jednom kad probije clear coat, gotovo je. Zato nije loše imat neku zaštitu na autu. Ima ih popriličan broj koje su jako jednostavne za aplicirat, a nisu posebno skupe.
|
Citiraj:
|
@Hamm
Jes ti prije jedno 1h licko mazgu sa ženom na praoni kod INE u Svetoj Nedelji? |
Citiraj:
Meguiers Gold Carnauba :D Znam, najkraće traje ali sadrži najmanje otapala i bar meni najbolje izgleda :) pogotovo nakon druge ruke. Drekeci od ptičurina silaze glatko kao na reklami za deterdžent. |
Bok,
Nisma nasao (mozda sam previdio) posebnu temu za elektricne aute pa pishem ovdje. Ima li neko iskustva sa kučnim električnim punjacima takozvanim Wallbox. Gledma 7kw-11kW model da stavim u garažu pa me zanimaju iskustva ako netko ima sta za preporucit a da ima i neku aplikaciju/pracenje stanja vozila/punjaca...? Hvala |
Citiraj:
Baci oko na EcoFlow, jeftini, maleni i ok app… Inače u auti u komunikaciji na AC punjačima ne daju stanje baterije, pa to na app od chargers nećeš vidjeti |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Crvena metalik boja, to je izgledalo prestrasno koliko je bilo izgrebano. Bio sam uvjeren da ne gine farbanje. Otisao do svog majstora da to pogleda, veli bude on to ispolirao i fakat - kada je bio gotov nije se apsolutno nista vidjelo. A bio sam uvjeren da nema sanse da to poliranje spasi :D |
Ima li tko preporuku za Wireless Android Auto dongle?
Sent from my SM-S926U1 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel ljuljanska skroz zatvorena tamo kod CCW? Ako netko možda zna..thx.
|
Citiraj:
nije, može se proći |
Citiraj:
Klasik fantastik :) |
Nema šanse da skužiš da je bio udaran. :)
|
Samo po debljini laka na zadnjem desnom ćošku, inače mu možeš soli na rep malo stavit
|
Znaš kak ljudi mjere debljinu laka. :)
Ovo me majstorski obavljen posao. |
Citiraj:
|
Kad počne za 5 godina hrđati prag i na sred te bočne stranice, bit će vidi smeća od Nissana :)
|
Ne mora ni krenut hrđat za to
|
ali bogme, frajer je maknuo sve panele van i opet spot-weldao nove panele, nemoze covjek zamjeriti :)
|
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4fd7e381c9.jpg
Turizam. Treba imat volje tandrkat se u ovome Sent from my iPhone using Tapatalk |
Izmir i Istanbul. Bome su se navozili
|
Koliko se sjećam Spaček ili Dijana je imala jako mekan ovjes. Ugodna za vožnju.
|
Citiraj:
Oba...ali reći da je ovjes mekan bio bi podcjenjivanje za , u ono vrijeme vrlo naprednog tehnološkog riješenja (barem u slučaj hidropneumatskog ovjesa u DS-u). Dijana je imala za ono vrijeme dosta napredni sustav. 2CV (Spaček) je bilo jednostavno vozilo za kmetove. Al ga baš zato mnogi obožavaju. |
2CV je morao moći prenijeti košaru s jajima preko preoranog polja, a da se ništa ne razbije
Čak je to i testirano :D https://www.topgear.com/videos/top-g...gs-citroen-2cv |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:58. |
|