![]() |
Citiraj:
Za potrošnju se ne bih složio. Primjer: Ascona 1985 1.8 sa 85kw,u proporciji sa snagom 1.4 (mislim oko 70ks)motora (karburator,koji je pola pijem pola šarcu dajem) "manje" troši goriva.Da ne bude zabune kažem odnos snage i potrošnje kod jedne i kod druge. A uspoređivati motore iz F 1994-1998 sa novim motorima halo ko je tolko lud. Post je ionako namjenjen Milentiju koji je u razmišljanju o kupovini jedne tj. njegov dida. Da i zaboravih još jednu stvar koliko je održavanje tog jednog novog motora i astre F.Na žalost nemaju svi buđet xxx. Konkretno izmjena sva 4 amortizera,ulje motora,filter ulja,dakako optika nakon amor.,ruke sve skupa oko 1500kn. Nikad dovoljno jeftino,ali budimo realni. Sry ali ne mogu da ne podbodem imao si sreću,ja sam odrastao sa "tristaćima",fićekima(i to sa obrnutim vratima)... |
Konkretno se radi o ovoj Astri.
http://www.pik.ba/artikal/12892747/opel-astra/ Motor je 82KS samo ne znam je li 140IS ili C14SE. Kao sto rekoh, ima neke probleme sa elektronikom (podesavanje retrovizora ne radi, sirena ne radi) a ja nemam vremena da se zajebavam sa tim. Idem sutra da pogledam jos 2 komada Punta I. U svakom slucaju, hvala svima za komentare na temu Astre F. |
Citiraj:
Ima toga još ali mi se na da uploadat sve slike. http://www.zaslike.com/files/6egnsio6ri8clxqw292e.jpg |
Da, taj mu granicnik fali. :D
|
Citiraj:
Rekao sam ti već ranije, ako hoćeš 4ku sa najboljim motorom - gledaj tdi pd 74kW, od 2001.e na dalje, najbolji motor, najmanje problema s njim, te ti svi ti 74kW imaju klimu i prednje podizače, sad za zadnje ovisi o paketu opreme... Ovak nešt recimo, bez obzira što je imho neugledan sa crnim kvakama i lajsnama, ali oprema je manje bitna od stanja auta, ima aut. klimu i 4xeps, to si tražio. Takvih auta se da naći dosta iz hr, koji nisu uvoz, gdje možeš sa par desetaka kuna na stp-u provjeriti točnu kilometražu. Kod ostalih pumpeduse izvedbi sa 85kw,96kw,110kw, je veća turbina, i kompletno druga el. sustava motora, te su u statistici vw servisa poprilično češći gosti vanrednih popravaka, izgaranja klipova, crkavanja turbina, itd. (imam kuma koji radi u ovlaštenom vw servisu preko 10g). Citiraj:
Ne, ne može bivši vlasnik prijaviti štetu sa svojim podacima ako je prodao auto i on ne glasi više na njega, mislim, wtf, pa razmišljaj logično, i daj mi reci molim te, ima li ti takva ludost ikakve logike i smisla???? Btw, pri prijavi štete, se kopira vozačka dozvola vozača, prometna dozvola vozila, i kako bi ti objasnio da je vlasnik pero perić, a da štetu hoće naplatit i prijavit ivo ivić? Može, ali sa punomoći koja dozvoljava između ostalog i naplatu štete od osiguranja u nabrojanim stavkama punomoći, ali SA DATUMOM PUNOMOĆI PRIJE NASTANKA ŠTETE, naravno. Nadam se da me možeš pohvatat. Treća stvar, da ti malo ipak dam nekakvu nadu, no to je također vrlo zavisno od osiguravajuće kuće, postoje neke, koje su ne tako davno najnormalnije priznavale kasko štete novom vlasniku iako je kasko polica bila još uvijek aktivna ali na starog vlasnika, bez napisane izjave o prijenosu prava na novog vlasnika. Ne sjećam se sad jel u igri bio kvarner ili generali, jbg., al znam lika osobno i znam da je riješio stvar tako bez većih problema. Najbolje ti je fino, ili onome o kome se radi, prometnu, osobnu, vozačku, kasko policu, u ruke i lagano na osiguranje, preko telefona tu nema puno pomoći. Druga stvar, nadam se da ste zvali policiju prilikom štete (pogotovo ako nije šteta na parkingu nego nešto u vožnji), jer zapisnik je od ove godine obavezan za gotovo sve štete, te naravno alkotest. :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Općeniti gledajući sve slike(normalno lakše je kad vidiš uživo) previše se sija,problemi sa letrikom,skoro pa dam desnu ruku da je bio karambol. Općenito kod starijih automobila čuvaj se ušminkanosti i velikog sjaja,osim kad uzimaš od nekog poznatog pa znaš da sigurno nije vidio čak ni kiše(ima i takvih),garažiran,ser. knjižica... |
2 privitaka
Mokri sanPrivitak 13552Privitak 13552
|
Takav sam imao za vikend u Hamburgu.
|
Citiraj:
|
Ček, oni su stvarno nahvalili Golfa za udobnost?
|
Nije sedmica neudobna. Dosta udobnija i meksa od prijasnjih Golfova. To me najvise iznenadilo kod nje. Ovisi to i o slapama, poprilicno.. To sam ionak stavio da se vidi kak izgleda osnovna A klasa posto je mala vjerojatnost da netko vidi takvu na cesti.
|
Nije mi jasno sto Mercedes glumi s odvratnim ekranima, izgledaju jeftino kineski i bez imalo elegancije, ali izvana A klasi samo trebaju dobre felge i ljepsa je od bilokojeg modernog HBa (imho)
|
Nije nist bolji ni na novoj C klasi. Izgleda ko kineski tablet.
|
Citiraj:
Mokri san svakog muškarca svjesnog gdje živi i kolika mu je plaća,te budućnosti i perspektive na ovim prostorima. http://www.zaslike.com/files/ka3qlt0c6yr9ui0lkt1b.jpg |
Ovo je nesto najljepse sto sam ikad vidio. I ima najbolje ime svih vremena.
Dongfeng Giotti Victoria Gladiator 1.3: http://www.njuskalo.hr/auti/giotti-v...-oglas-9441523 @GetRight nedam Brooklyn. :D |
Citiraj:
Ne na našim močvarama , ovaj prostorima. |
Citiraj:
Ovo je ionako tema o automobilima bili oni obični ili hyper sportski. Osim toga za onaj tvoj post (sa slikama) vrijedi ona stara: I tata bi sine. |
Citiraj:
Za ozbac. Naci ce ta vozila svoje kupce. Obrtnici i male firme to uvjek traze. http://giottivictoria.hr/pages/model...rani-kiper.php Ovo je cak i fora.. http://www.giottivictoria.com/e-modelli-gyppo.php Jedno pitanje; Netko mi je rekao da postoji uredaj koji se stavlja u upaljac od auta i preko radijske frekvencije se spaja na radio od auta. Ono kaj je meni bitno je da ima i USB pa mogu gurat stikove nutra i slusat mjuzu. Kak se to zove i di ima za kupit? Hvala na brzom odgovoru.. |
|
Ako uzimaš, uzmi neki brand name, a ne ove kineske igračke.
Često ne odašilju dovoljno jak signal da ga antena od auta kvalitetno ulovi. Ovo je svojevremeno bio najbolji dostupan i još uvijek drži cijenu http://www.ebay.co.uk/itm/Logic3-MIP...item27ddcb3fb2 |
Ok. Proucil bum to malo pa cu uzet nest. Hvala na dogovorima.
|
Zar ne postoji neka mogućnost da se direktno sa mobitela preko BT streama muzika na autoradio?
|
Moze se to kolko sam uspio skuzit ali za to treba imat i kazic sa BTom a takvi obicno imaju i USB pa ono, stick je jednostvanije rjesenje..
Meni treba za SX4, Megane ima BT i USB ali ovaj ima star model radia pa nema nist iako radio nije uopce lose kao ni tvornicki zvucnici. |
Jel ima tko kakvih iskustava sa Beren akumulatorima?
Trazim 60Ah konkretno. Kakva su iskustva s ostalima? |
Citiraj:
Sjedio sam u crvenoj A klasi , 220cdi motor, 170 konja, amg paket, i stvarno prejeftino djeluje onaj lcd na sredini. Kina na najjače |
Citiraj:
|
imao sam ga i ja zvuk je bio sasvim ok,ali pretiho,sad mi stoji doma.
|
Nist. Onda mi ostaje XCar Link ili cijeli HU sa navigacijom i svime.
|
Citiraj:
Još kad mi je čovjek pokazao model sa dijagnostikom (na samom akumulatoru),ali to mi je bilo previše za moj tip automobila. Mala napomena (pogotovo ako si dizel)gledaj više startnu snagu akumulatora nego "kapacitet". Ako uzmeš vjerujem da nećeš pogriješiti. Onako usput kad je riječ o akum. http://www.diehard.com/torture-labs |
Ma kakav traktor bozeoslobodi :D
Ti si bas taj uzeo 60 Ah? Koliko love i di? |
Citiraj:
Citiraj:
|
To je i najbolja opcija ako je spretan. Meni je to stari radio na starom Sonyevom autoradiju. Kazetofon van, a u rupu pločica s 3.5 mm priključkom :)
|
Citiraj:
|
Pitanjce svima:
Jel se isplati ugraditi Zeder blokadu i gdje tražiti? Mislim, jel to stvarno toliko dobra blokada? VW Golf 5 je u pitanju. EDIT: Ništa? Nije jeftino, a ni auto nije jeftin. Bio bih zahvalan na odgovorima. Jopis? |
Citiraj:
Ako već hoćeš dat toliko love za mehaničku zaštitu, stavi si mult-lock, defend-lock i ostale derivate mehaničke zaštite na mjenjaču, prtljati po volanu imho nije pametno. Mada, ako te takve stvari peru, za pravog lopova ne postoji adekvatna zaštita, sve te mjere, alarm, senzori pomaka automobila, mult-lockovi i svi njegovi derivati, taj zeder, itd., su samo sitno sredstvo usporavanja, te adekvatni za balavurdiju wannabe lopove, al pravi lopov to riješi u vrlo kratkom roku sve ;) Ako se hoćeš osigurati bar koliko toliko pouzdano, ugradi gps lokator sa sim karticom sa pratećim softverom s kojim možeš u svakom trenutku znati gdje ti je vozilo preko vlastitog mobitela. Znam par slučajeva gdje su auti ukradeni i vraćeni isključivo zbog te male peezdarije ugrađene, a imali su uz to vrhunske alarme i sustave zaštite od otuđenja, koja baš i nije pomogla, očito:D (S klasa je bila u pitanju, te volvo xc90). |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Inače, dosta ti je da ostaviš auto u praonici i odeš, ključ/evi se iskopiraju vrlo brzo, bez obzira dal su klasične izrade ili ovi 'moderni', pogotovo ako držiš na privjesku i ključ od multlocka i od auta, garaže, itd.... Citiraj:
|
Citiraj:
|
solo kasko će biti dovoljan :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:54. |