![]() |
Citiraj:
Thx anyway:) Ovo mi je bila valjda najjaca runda coda do sad.. Svaka bomba je sjela, svaki metak je iso di je namijenjen :) http://www.imagesforme.com/thumbs/9644shot0040.jpg |
Citiraj:
|
evo nema nikog za igrat :(
|
Svi bi spavali....grozno... ;)
|
evo i mene.... i want to plaaaayyyy.
btw, ovo je bila jedna od najlošijih subota u gradu... |
ajmo ko je za igranje gore za 5 min ...
|
a sigurno ti bila jedna od lošijih subota jer nisi niš okrenul :D.
meni je bila dobra subota ne žalim se nimalo :cool: |
ajde ko je budan neka dođe malo na napucavanja:)
|
Ajmo nema predaje! :D
|
GORKI, lesa, R.B., crash, master-nema predaje, intenzivno trenirajte da prođemo skupinu. Na mene nemojte računat previše, u zadnje vrijeme jedino kaj znam je- s.j.e.b.a.t :D
p.s. Uf, dobra je svadba bila, ali imao sam nezahvalnu pratilju, reagirala je na moje pošalice samo kad sam joj nosio cugu ili cigarete. c c c... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw, sad sam ti bacio pogled na sig- čovječe, na toj konfiguraciji ima da ih ubijaš s pola mape kundakom! Nema za***************ancije. : stoopid :D |
J konfu bitno da si igrac....kad uvatis ruku... sve ide... ;) meni se jos cini bolje kad je pustin da malo oladi pa je onda opet prikalin :D... ovako sta vise planiras to gore za tebe... Evo stavija san 6.5 catalyste jer mi omega napusi previse HDR-a u onoj mapi troujane ili kako vec se zove ..tamo di je pjesak pa sve svitli..i zidovi...krizevi i krovovi...triba bi ocale stavit....straj me doc isprid zida bez suncanih naocala.. :p
|
U slučaju da nedostaje 2 ili više igrača, pobjednikom matcha se proglašava suprotan tim sa rezultatom 12:0.
ovo je glup nacin za izgubiti, razmislite da uvedete zamjene, ima nas dosta koji ne igraju ligu a mozda su slobodni u to vrijeme pa mogu zamijeniti zauzetog igraca, jednostavno tim kojem fali igrac ili dva da zahtjev na forum i taj put im uskoci neko tko ne igra ligu: cheers2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel bar izgledalo dramatično kada sam otišao? Ono kao da sam se nafurio i to??:D To mi je bila ideja :) |
išlo me bilo sinoć malo.. iako su mi uši provalili mile i njegova srčeka.. :D
naravno da smo izgubili... :( http://img100.imageshack.us/img100/1...arge6ru.th.jpg |
Citiraj:
Veceras se puca, ja sam trenutno na visinskim pripremama sa domorodcima na Himalajama. :smoke: |
Citiraj:
NA ovu se jaaako ponosim... Bilo ja kasnije i boljih 58 killova, zadnje 2 runde pobio pola neprijatelja sam... :smoke::gringo::rambo::eek: |
Je, dobra partija je bila. Poceo sam sa svabama zavrsio sa Amerima,
trudili smo se ali jednostavno nismo mogli parirati Sam Fishceru. |
Citiraj:
Khm atha khm neznas mi nick napisat :p |
ja se samo nadam da mi je jucer stari igrao koliko toliko dobro,reko mi je da mu je ekipa vikala "ovo nije nuke" al sam mu objasnio kak se pise,a i poceo je na mic pricat.
BEWARE Nuke Senior is coming :p :) |
WTF ...isa san probat ove nove mape od ~50 mb kad ono necce da mi digne niti jednu od njih...
http://img99.imageshack.us/img99/9361/script7cg.th.jpg Mislija san da san mozda lose skinija fajl pa skinija opet i ista stvar! :confused: |
Treba ti PAM da to mozes isprobati! Javi mi se na MSN ili ICQ pa ti posaljem kaj treba...
|
I stari nuke igra dakle... :D
|
Molio bi novog clana Alien Voltures--> franzi
da se javi nekom iz ekipe da se mozemo dogovorit.... |
Problem rijesen Thx Maks! : cheers2
|
Sto nece na kraju i slijepci zaigrati?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:13. |