![]() |
[QUOTE=Mommistake;2923023]Kraj epizode 15 ako koga zanima za Zooma.
Malo je istina po pitanju Zooma ipak kompliciranija. |
Znam, zato sam i napisao to :D
|
Citiraj:
|
Peaky Blindersi su se vratili
|
My watch
|
Citiraj:
|
ova epizoda je bila bzvz
|
|
GoT - tipicno. Nista posebno, ali ocekivano nakon zadnje epizode.
|
Jedino što im ja zamjeram je ona ToJ scena.
trebali su to prikazat do kraja! :D A ne, ovak bude vjerojatno tek u tam negdi zadnjoj epizodi sezone prikazano - ako bude uopće :D |
Citiraj:
|
jedna jedina stvar bi se mogla / trebala desiti iz one sceneje očita (R+L=J)
i ne baca apsolutno nikakvo novo svjetlo na događaje - nije isto kao u knjizi, ali slično (fali Hightower i dijalog je drugačiji) velim, jedina su pitanja zašto to sad nisu do kraja prikazali i kad hoće |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Flash 21. epizoda.. Koji k.. je ovo za hod zombija? Užas napravljeno. Ala krv nije voda gluma....
|
Pogledao sam konačno The Walking Dead S06 i moram priznat da sam jako zadovoljan s sezonom, početak je mlak ali kasnije pun pogodak :goood:
Samo zbog S06E09 se isplati pogledati sezonu i kraj mi je bio dobar iako mnogo ljudi nije zadovoljno :kafa: Pretpostavljam da su reakciju na forumu isto pozitivne... |
Meni je sam bezveze kaj nisu pokazali kog je zatuko na kraju iako se zna koga.
|
TWD
počeo gledati arrow 3 sezona nevjerojatno koliko se kvaliteta srozala |
:roller: |
Citiraj:
Ali da, uvijek se može dogodit da se producenti predomisle i krknu nekog drugog. |
Carol je zakon u The Walking Dead. Kao i Tyrion Lannister u Game of Thrones.
Ostali su mi nezanimljivi. |
Citiraj:
|
Svaka čast vama koji imate volje pratit to smeće od serije TWD. Toliko nelogičnosti u seriji da čovjeka poglupi, ono s Glen-om je vrhunac. O cliffhangerima neću ni pričat. One epizode o Morganu.. na kraju sam od ove zadnje sezone pogledao par prvih i zadnju i ništa nisam propustio. Dobro krenuli kao i uvijek, onda uspore i ništa se ne događa do zadnje epizode gdje ubace cliffhanger i tjt.
|
Zahvljujem šta ste se potrudili, pa stavili onu veliku tipku, na kojoj piše spoiler.
|
isprika robik666 sada sam stavio u spoiler
@Mirkopoter pogledao sezonu dvije i onda radi reda gledam da pogledam ali se slažem dok se pogleda iz druge perspektive serija je teško smeće. Fali serija kao što su Lost. |
Citiraj:
I o ukusima se ne raspravlja. |
Toplo preporučam Peaky Blinders. I Banshee, Americans, standardno.
Nego, jel netko gledao Damiena? Jel ima veze sa pretskazanjem? |
Ostale su mi još 2 epizode House of Cards do kraja za pogledati... Uz Breaking Bad, rame uz rame, ovo mi je najjača serija ikada. Što su ljudi sve kadri napraviti za moć u politici... :)
A i to što realno pokazuju Amere kao ovce za šišanje, kao i svaki drugi narod više-manje. |
Citiraj:
|
Ko kaže? Ima se pravo reći i dobro i loše... ne smije se samo đonom u sugovornika i "solit pamet" :) sve drugo je dozvoljeno...
Što, počeo si gledati, krenulo je debiljenje, nadao si se da će se poboljšati i na kraju se ostalo na debiljenju... i naravno da imaš pravo kenjat po seriji :D i ja bi. Mene je tako ujebao onaj Lie To Me sa Tim Rothom u glavnoj ulozi. Bio sam ljutit jer je odlično krenulo, a kad je krenulo debiljenje, isto sam gledao u nadi da će biti bolje... nije. Na kraju su ukinuli seriju. Nego, kaj gledat nakon House of Cards. Jel taj Homeland čemu tj. jel na tragu HoC-a? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:46. |