![]() |
Novi Qashqai je vani. Malo moderniji look al mi prednji kraj nekak ne leži. Zadnji kraj mi je ok, al nemrem se otet dojmu da sam negdje već vidio taj oblik žmigavaca. Unutrašnjost mi je znatno bolja nego na prethodniku. Nije neki ljepotan, al bome, nije ni prošli bio pa se opako prodavao.
|
Mene je odmah straga podsjetio na Forda. Nova Kuga
http://www.autotribute.com/wp-conten...sover-rear.jpg |
|
http://www.autoscout24.hr/Details.as...000000&asrc=st
jel ovo normalna cijena s obzirom na opremu, stanje i državu iz koje dolazi? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Najnormalnija, te mazde su trunule već nakon godinu dana, prosurfaj malo pa se uvjeri. Motor i nije neka sreća jer je prilično žedan za ono što daje. Još ako uzmeš u obzir da je od drugog vlasnika, vani je ta cijena i pretjerana. |
Citiraj:
Tako sam razočaran svim time da mi se svi novi auti doslovno gade. Izađe novi model a izdaleka zapravo niti ne kužiš da je novi dok ti netko ne natukne, malo ti je čudan ali ne zamjetiš neke prevelike promjene. Gdje su vremena kad je novi model zapravo bio auto drukčijeg dizajna izvana i iznutra: poveznice: fiat tipo - fiat bravo, alfa 145 i alfa 147, honda civic 4 i peta generacija...to su bili auti koji su novi modeli i opravdavali su da budu skuplji, a ne sad promjene farove i dotjeraju kokpit i eto novog modela... |
Pa i sadasnji novi modeli su velike promjene prethodne generacije, vidi npr megane II na megane III, astra H na J, novi stari focus, clio, itd itd.. Jedino golf :p i audi :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Golf je u zadnje dvije generacije više nazadovao nego napredovao. Kad je petica izašla odmah su najavili šesticu, a kad je šestica izašla proglasili su ju golfom 5 i pol. Zašto? Zato što je 5 bio preskup za proizvodnju, a to se možeš i sam uvjeriti samo ako skineš prednji branik i pogledaš razliku kopči ispod. Clio je auto koji napreduje i koreanci. Da je golf evoluirao koliko i kompakti iz kie ili hyundaia sad bi bazni model koštao 250 000 kuna. |
Ma samo trollam malo :D Al ti sa svojim nekim recenicama kao da trazis da netko odgovori nesto, kao ova sad zadnja npr :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Pa došao sam konstruktivno raspravljati (ne doživljavam ljude koji vrijeđaju) i favoriziram svakog proizvođača koji proizvede dobar automobil :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Pričao sam sa čovjekom koji radi sa autima.Kad mi je reko da su na mercu starom manje od 10g iščupali prednji most koji je zgnjilio,ispala mi ladica.Kad limari počnu nabrajati aute koji prohrđavaju nakon par godina,a koštaju 50-100k ojra...bicikl kupiti:D |
Citiraj:
|
Ima li netko forda C-max? Zanima me novi model,2012 nadalje s 2.0 diesel motorom. Kakav je kao obiteljski automobil?kakva je buka?
|
Ja sam ga gledal da bi ga kupio ali me odbilo par sitnica i cijena se brzo nagomila. Mjesta ima, sicevi su udobni, ima i ventilaciju straga i kao obiteljski auto je super. Vozio sam samo 1.6 tdci sa 115ks i nije bas nest tih i treba ga tiskat. 7 litri na BCu.. Vjerojatno je 2.0 tisi i ugladeniji i bolji za vozit.
|
Citiraj:
Mislim da je fiat dobio još 2011 Engine of the Year za svoj 2 cil. turbak. |
Mozda i je al ja ga nisam vidio do sad ni u jednom autu. Mozda je bio u nekom, ne znam.
|
Bio je u 500, ako se dobro sjećam.
|
mene je jako ugodno iznenadio pežo sa 208/308,to su mi prvi lijepi auti nakon duugo vremena,kaj se pežoa tiče.
|
Citiraj:
Meni je 308 pre "germanizirana". Nema bas neke recenzije da je nest previse hvala za razliku od nove Mazde 3 mada su i kod nje podaci o potrosnji samo mit. 7 litara je za ocekivat od prva dva benzinca od 100 i 120ks ali su jako ugladeni i tihi. |
Citiraj:
novi Note mi je cool,i jako fer cijena :goood: |
AK hoces "pristojno" motoriziranu 1.6 thp sa 125ks ili hdi sa 115ks cijena skace poprilicno sa nekim srednjim paketom opreme. To joj najvise zamjeraju, cijenu. Uskoro budu dosli i 1.2 THP motori sa 110 i 130ks, cak mislim da ih vec ima vani.
Zanimljivo je da je Pugov 1.2 vti sa tri cilindra 95kg laksi od 1.4 vti. Zvuci ko idealan autic za grad. Jos kad pocnu stavljat nove 1.2 turbake u 208 i bit ce to pravi mali zmaj za bit uvijek prvi na semaforu. http://www.autocar.co.uk/car-review/...ot-208-1.2-vti |
|
:roller:
|
Citiraj:
Naprema Focus karavanu novome, koji je katastrofa što se tiče mjesta. |
Rusi su stvarno nenormalna nacija...
|
hahahahhahahaha, ali ta smirenost s kojom su prihvatili da su upravo upali s autom u rijeku je hahahha :care::care:
|
I jos je gospodin upalio brisace prije nego sto je uletio u rijeku. A njihova konverzacija je jos bolja.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:25. |