![]() |
|
Citiraj:
Ali da, u pravu si. To je samo "wannabe" BMW-jas. Za voziti BMW nije ga dovoljno samo kupiti. Moras izgledati i ponasati se kao BMW vozac, a takav sigurno ne bi ustuknuo pred nekakvim vozacem VW transportera od 90 kila (takve kod nas ne nazivaju muskarcima! :D) |
"Bosanci je ime za stanovnike Bosne i Hercegovine ili za osobe koje su porijeklom iz Bosne i Hercegovine"
I ja bi volio biti Istrijan, ali jebiga nedaju nam :D |
Ma pusti ti to. Ja sam Hercegovac. Zna se gdje su Bosanci :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Da da, "trgaju" me takvi cijeli zivot. Kod nas u Capljini ima groblje jedno, tu zakapamo sve sto ih je taj "potrgao" :D |
Automobili
Hupsere na Lungomare u Puli sam vidio još 2003. i ostao u čudu. Već tada se govorilo kako to moraju maknuti i potaknulo rasprave o tome da treba regulirati postavljanje tih stvari.
Prijavit ću i ja one hupsere u Z Centru. To nije normalno. Moj auto je visok k’o koza s balonkama ali udara pošteno pri 2 na sat. |
Citiraj:
|
Zato ovaj ne dimi :D
|
Citiraj:
|
Automobili
Nissan ima Android app s kojim se može pogledati status DPFa i ručno pokrenuti regen.
Radi i na RenFaultima. Ne znam da li radi i na DaciJama. |
|
330 na onoj ravnici je ozbiljna brzina.
|
300+ kroz foxhole, fml. Treba imati jajca od titana za to
|
isuse, kako tip vozi....
Gledam onaj pojas kako se lata u brzini....strašno vozilo. sva sreća da prosječni bmvejac to sad može kupiti za 40 000€ :D Zaobilaznica ga čeka! :D |
jebote usro sam se btj, 342 na zadnjem djelu. Sad kad se sabani prebace sa benVeja na ovo mogu slobodno postaviti body count semafor.
Ma kakva zaobilaznica, moze i obicna ulica. |
A onaj snap volanom na 3:10 i odmahivanje glavom u stilu "fak, spusio sam desetinku na vremenu" :D
|
Citiraj:
|
Mislim da je Šebalj jednom rekao da sve ispod 6sec do stotke nije za ljude.
Kako vrijeme prolazi sve više mi se čini da je u pravu. |
pa naravno da nije. Jako malo ljudi može kontrolirati tu brzinu.
A da ne spominjemo da vidim većinu ljudi koji prilikom mijenjanja brzine zakreću volan, onako wtf. :D to treba ograničiti i bok. 8sec je više nego dovoljno. A tu snagu iskoristiti za međubrzinska ubrzanja. Em će gume dulje trajati, em će sigurnije biti, em će biti manja potrošnja. |
Neznam jeste upratili ovoga, svakakvih mu auta dolaze na test, ali ovo nije svjedno gledati 😀
https://youtu.be/icuYRWj6IoY?si=mTghjTEgurvUYxW7 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Tog čovjeka tko nije pogledao barem jednom iz ove grupe, može napustiti forum. :D
Pratim ga preko 10 godina. |
Citiraj:
Citiraj:
Nego, ti ono skupljas tenisice, jel tako? :D |
Citiraj:
Btw. jučer na Korzu sva sila Ferrarija, Lambota, Porscheva, Rolls Royceva... Samo sam prošao uz to preseravanje :no2drug: |
Čini mi se da je Jura to izjavio kada se onaj majmun u ST slupao s Teslom
|
Citiraj:
|
Ma treba prvo definirati "ljude".
Masu puta se osjećam sigurnije s dobrim šoferom i 500ks pod haubom nego s nekom osobom u autu s 80KS. Vjerujem da je lakše napraviti sranje s 500ks jer te vuče ta papučica gasa, ali treba imati i malo mozga, kada vidim danas da svaki 3. auto na cesti je GTI kojemu puca iz auspuha, lagano gubim vjeru u sigurniji promet u budućnosti. Zaposle se s 18, kreda, gti, downpipe i auspuh, 4 žuje ispred dućana, tetovača krunice na ruci i sami sebi su bitni. Malo generaliziram, ali you got the point. |
Da, kad se sjetim da sam i ja skoro bio takav. Doduše bez krunice i 4 žuje. Kod mene je bila đoka i techno sa spuštenim prozorima. :D
|
Citiraj:
Iskreno, bezveze je skroz. On sad meni vozi aute. Vau. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:46. |
|