![]() |
|
Zakrpu od tigrova stavit ispod šajbe..
|
Citiraj:
I obično ogromnim slovima sa sprejem napišu po autu ACAB. Moderna djeca pišu 1312 (ACAB) |
dao mi kolega ali nije mi palo napamet metat na auto :D
ali po ZG kolko vidim, svaki drugi to ima, obrati malo pozornost |
Citiraj:
|
radi takvih idiota bi trebali uvest rege sa random brojevima i slovima i ako baš želiš (kao u Italiji) možeš tražiti da ti stave grad
|
|
Citiraj:
Prilikom prodaje bivseg auta-a sam imao problema jer sam 3 puta morao ici na postu, cekati u redu, podizati sranje od mup zahtjeva tko je vozio, i slati im faxom kopiju kupoprodajnog. Cemu to, ako je kupac ozbiljan i normalan odete zajedno na tehnicki i obavite prijenos, i nemas vise brige. |
Citiraj:
|
Sviđa mi se način na koji razmišljaš. :D
|
Citiraj:
PS. Nije mu ni šef bio puno bolji. |
Citiraj:
|
Frend na Pašmanu ima viksu. To je još njegov pokojni stari kupio zemlju od Bodula i napravio viksu. Boduli, to je posebna rasa ljudi. Kad je kupio zemlju lik nije htio prodat masline. Ok. Bilo je mjesta za viksu, a lik je svake godine dolazio u njegovo dvorište brati masline. Uglavnom stari mu je umro i kaže on liku gle smetaju mi masline daj to popili i sruši. Ne, nijen ih tvoj tata platio. I to se tak razvuklo na nekih par godina. E sad, ljeto, parkinga je malo i parkirali smo se na jedan put kojim se nitko ne služi, a do puta je šikara od tog lika. I jedan dan se pojavi neka žica na putu. Mi maknemo. Pa kamenje. Pa maknemo. Dok ga jedan dan nismo vidli šta radi. Sused, kaj to delate. To je moje, nemožete tu parkirat. Nije to vaše, to je put. A šta vi furešti, oćete nam cili otok uzet. To je bila kap koja je prelila čašu. Motorka i popilili sve masline, natovarili u prikolicu i bacili mu u dvorište. Evo ti tvoje masline, a probaj gumu probušit na autu ili auto oštetit pod vedrim nebom ćeš spavat. Shvatio je poruku.
I do kraja života smo živjeli u sreći i veselju. 😂 Glume budalu dok ide, dok im se ne suprotstaviš. |
Lol tak su kolegi zablokirali put na njegovo tamo oko karinskog mora.
Sparkirao mu susjed auto da ne moze na grunt. Spavao je na gruntu u kampici jer je u mjestu do radio sa sogorom kucu. Ovaj uzeo moment kljuc, poskidao mu sve kotace i porazbijao sve prozore. Tuaregom mu izgurao auto i rekao da ce ga zaklati. Nikad vise ni a ni b. |
slatko. :D
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Jel to ono kad pada kiša pa se sve ulice u Rijeci poplave ili :D? |
Citiraj:
Rijeka je naziv grada, a rijeke teku (vode tekucice)... Pa je tako nasto izraz - 'Volim grad koji tece' koji je skroz lijep, pristojan i svi znaju na sta se odnosi... :) Citiraj:
|
Držim se jednostavnih pravila.
Uvijek sam pristojan i tolerantan, ali ne ću dozvolit da me netko zahebava i pravi budalom. Pomoći ću svakome ako mogu, ako ne mogu dat ću ti odmah do znanja da ne mogu. Neću nikad nepraviti nešto što ne bih volio da netko meni napravi. Ali kad je ispred mene bahata i nedokazana budala, zapamtit ćeš taj dan. 😂 |
@calypso
Zaboravio si da na riječkom grbu postoji vrč iz kojeg teče voda sa natpisom 'Indeficienter' (nepresušan). |
Vulkal ima dobar stroj, ali i starijeg majstora koji zna posao.
|
Citiraj:
|
također, užas živi.
Auto mi je doslovno bija gori nego prije. |
Citiraj:
Ima i jeftinije za nekih 80€, ali onda sam ja bolji na špagu. Ali generalno lijen sam za postavljat si špagu, dizat spuštat 10 puta. Mogu cijeli dan skidat zadnji i prednji most, ali špur, sam sebe naživciram :D Složio sam si dva bauštelska lasera za te primjene, ali koristio sam dva puta. I oba puta nije bilo 100% pogođeno. OK, ali dovoljno - preosjetljiv sam na te stvari. Smeta čim 0.1° volan ne stoji u centru. :kafa: |
Citiraj:
Citiraj:
Nasao u medjuvremenu - Autolab d.o.o. -> https://www.autolab.hr/ Citiraj:
|
Autolab je pokvarenu dizalica već duže vrijeme, koliko vidim i nedavno je bila. Ja bio u Velikoj mlaki.
|
Citiraj:
Auto Klub - Kažnjavaju se vozači dizelaša, a sada nova studija pokazuju da su manje štetni za zdravlje od benzinskih motora https://share.google/yNZcGcTk4sdqtDlW6 |
o brate koji članak. Niti brojke niti postoci, niti duljina izloženosti....pročita sam njihov source i doša do zaključka da je znanost otišla kvragu. Više se ništa ne kvantificira....
"MI VIDILI :D " |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:06. |
|