![]() |
200 Smart ima šugavi TFT ekran i 4GB RAM. Izbjegavat osim ako se koristi samo za pozive, Viber/WhatsApp...
|
to mi je za fizičke šljakere. pozivi na interne brojeve, viber, i ako si oni sami šta instaliraju ali to me ne zanima previše, nisu spojeni na firmu i na njima nije email od firme pa nek rade šta hoće.
korak gore su radnici level više koji su i dalje fizički radnici ali vode svoju grupicu ljudi koji imaju i čitavu jednu poslovnu aplikaciju gore, neki imaju i poslovni mail. njima bi davao ili honor 200 lite ili xioami note 14. ako uz xiaomi dođe maskica i folija, onda je to to, jer uz honor ne dođe ništa, sve su izbacili. imam godišnji buđet i prosječno oko 40tak telefona podijelim. |
Koji mob do max 400€ za surfanje internetom i snimanje fotki (ne igram se)?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Preko Telemacha bi nakon pomnog gledanja uzeo Samsung S24 FE koji je vidim dobar allrounder,presao bi sa Edge 50 Pro pa me zanima za nekih 500 eura sto me ispadne na 2 godine,okej je odabir ?
S25 plus i S25 Ultra su skoro duplo skuplji pa bi preskocio jer mi ionako ne treba toliki skok |
Ako si za samsunga i ne zelis dati puno, s24fe je pristojan mob. Frend je kupio za božić, jako je zadovoljan s njim. Prije toga je imao s22+.
|
Sad vidim da se Xiaomi 14t može naći za 350€, čak i manje. Jel to OK mobitel u odnosu na redmi note 14 pro plus, recimo?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Osjetio je upgrade sa s22 plus ? Citiraj:
Edge 50 Pro samo da je LTPO zaslon i malo bolji chipset,bio bi top,a i ovako je killer od kamere,baterije,ekrana,zvucnika... |
Citiraj:
neznam za 14t ali ja već preko godinu dana koristim 13t pro i na njemu mi samo fali malo veći zoom na kameri, ostalo mi je sve ok. sve leti, niš se ne ruši... ima bug sa brightness senzorom ali to je možda neki fw update riješio samo šta ja ne update-am telefon. službeni mi je note 13 pro i to je ok all around telefon ali niš extra. tako da vjerujem da je ista priča i sa tom tvojom usporedbom, to su 2 drugačije klase uređaja. |
Iz znatiželje nabavio Honor 200 i mogu reći da je možda i najbolji mob u rangu do 300€. Na oglasnicima ide za otprilike 200-250€. Stvarno smiješna cijena za ovako dobro uravnotežen mob...
Nije pretežak ni nešto glomazan i baš je onako atraktivan... SD 7 Gen 3, 12/512, jako lijep ekran, vrlo solidne kamere, a baterija oduševljava. Mana je možda virtualni proximity, ali začudo radi dobro. |
Citiraj:
|
Da nema baš za tu lovu..gledam i ja već neko vrijeme..
Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
Ja kupio za 195€....Neko vrijeme je bio na njušci.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8cff9b91c6.jpg |
Ok, rabljeno
Jel velika razlika između Honora 200 i Honora 200 pro u stvarnom životu?
|
Nije velika. Pro ima bolju glavnu kameru i jači Soc, kojeg ćeš najviše iskoristiti u igrama. U nekim specifičnim situacijama osjetit će se razlika, ali u normalnom korištenju nema šanse. Usporedno koristim Magic 6 Pro, Honor 200 i Huawei P40 Pro...
Honor 200 je stvarno isplativ i po meni najbolji izbor u srednjoj klasi... |
Tražim nešto za klinca, još uvijek je na Galaxy S7, ne treba mu veći mob (dosta je mali displej), ali naravno ugl se igra tako da trebam da izdrži opet neko vrijeme. Cca 200-300e max, novo ili polovno, svejedno mi je. Thx
|
Citiraj:
Motorola Edge 50 Neo. Za 200 eur bude ih zapakiranih, sigurno će biti zadovoljan. Prilično je kompaktan i lagan s dovoljno memorije i solidnim procesorom za igre... |
Pozdrav ekipa!
Što mislite je li se isplati uzet Samsung A34 s obzirom da je model iz 2023 g? Za nezahtjevnog korisnika. Koliko vidim ima odličnu bateriju a sad mu je cijena oko 200e u trgovinama u Hr. Mislim u odnosu na druge Samsung uređaje u tom rangu. Ili Samsung M35 5g? |
Citiraj:
|
Pozdrav, imam samsung a52s 5g i doslo vrijeme da ga zamijenim radi baterije.
Budzet je do 700 eura, prioritet brzina rada, kamera i baterija. Intenzivno surfam i radim preko moba. Za gaming mi ne treba. Da li uzeti obicni S25 ili ima boljih opcija? Hvala |
S25 je manjih dimenzija od a52s,idi na S25+
|
A gdje se moze najjeftinije uzeti s25 na kartice. Na amazonu de 787 eura sa gratis dostavom
|
Pozdrav! Što bi bilo najbolje za uzeti za cifru od 400-500 Eur s naglaskom na kameru? Hvala unaprijed za info..
S23 Ultra rabljeni sa nekog oglasnika.
|
Citiraj:
|
Gledam što ženi uzeti za rođendan i kolko sam sve izrotirao osuđen sam izgleda na S24
Zato što su uvjeti da je manjih dimenzija i do 500 eura. Njoj ni treba top spec mob nego samo da nisu ovi 6,7-6,8 inča i solidna kamera, bilo bi idealno da ima neki midrange sa manjim ekranom - ako sam neki model promašio pišite. Ima P30 već sto godina koji je zrel za mjenjanje baterije, a iskreno nema mi smisla ulagati u mob 6 godina star. |
Citiraj:
|
Ekipa....jel ima tko iskustva sa Sony Xperia uredajima? Konkretno me zanima Xperia 10 VI. Cijena im pada ispod 300 Eura pa razmisljam mozda ga uzet za par mjeseci kao zamjenu za M31s.
|
Priča se da je Sony ostao pri svojoj navici iz SE vremena - updateovi stižu na kapaljku.
|
Imam Sony kojega koristim od 2018., a zadnji update bio je početkom 2020. Od tada pa na dalje sve radi bez problema, bez bugova i bez kakve zaraze virusom. Baterija je na oko 80% od onoga kakva je bila prvog dana. Sve u svemu zadovoljan. Ako mobitel već sad ima funkcije kojima si zadovoljan, možeš živjeti bez neke posebne potrebe za nadogradnjama. Kvaliteta izrade super...
|
Koji mobitel kupiti? - 2. dio
Osim sto je sigurnost na tom telefonu zastarjela, puno aplikacija koje zahtjevaju log in i slicno, ukljucujuci igrice, ne rade na mobu sa zakrpama iz 2020. Ako imas na mobu osnovne aplikacije, onda ce raditi jos par godina.
|
Imam četrdesetak aplikacija, uključujući mobilno bankarstvo i odnedavno Microsoft authenticator, još se nisam susreo sa slučajem odbijanja instalacije ili nadogradnje aplikacije. Znam da je tako nešto moguće u relativno bliskoj budućnosti, ali kažem, za sada u praksi nisam primijetio apsolutno ništa. Nije ni poanta u ovom jednom primjeru, samo hoću reći da ako je ovakva situacija meni 5 godina nakon zadnje nadogradnje, gledajući da opća populacija mobitele mijenja prosječno svake četiri godine, nema se što brinuti za zadnju godinu ili dvije korištenja kad će eventualno biti bez ažuriranja.
|
Koji mobitel uzeti do cirka 400 eura, a da ima dobru bateriju i dobru kameru.
Uzeo sam zeni galaxy A35 i fotografije su blago receno koma. Kad pokusavas slikati nekaj u pokretu to je nemoguce. Gledam google pixel 6a ili motoeolu neo 40. Jos neke ideje? |
Zeni sam uzeo 6A nakon sto sam sebi uzeo 7icu jer mi zena nije dala mira kad je vidjela fotke. Ona je nezahtjevan korisnik pa joj i baterija lako izgura dan. Pixel 7 ima malko bolju kameru u finim detaljima, ali nista strasno. Sve je to bolje od tog A35.
Sad nam je treca godina na Pixelima i zalim sto nisam ranije o tome mislio. Prvih 3 mjeseca imam samo mutne fotke sa klinkom hahaha. Vjerojatno i ti trazis nesto sto ce uspjeti zaustaviti dijete u pokretu. Danas sigurno ima mobova koji su dosli na tu razinu kao Pixeli (nadam se), al ne znam, nisam uopce pratio scenu pa pricekaj nekog drugog. Kolega prodaje 6A na trznici za ok cifru. Ako nadjes 7A za oke lovu on ima nesto noviju kameru slicniju ako ne i istu kao 7ica. Osobno mislim da su noviji Pixeli preskupi za to sto nude. Imao sam prilike vidjeti slike 7Pro i 9Pro u usporedbi s mojom 7icom (slikali smo isti rodjendan) i to je bas tjeranje maka na konac. |
Da, tražim nekaj kaj će uhvatiti malu jer čim se malo miče slike izgledaju ko potrgane teksture u igrama. :D
Žena je sretna sa 6a? I mojoj bi trebala izdurati dan jer isto ne visi na mobitelu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:54. |