![]() |
Jedan ali vrijedan
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Treba se vidjet jeli izaso kaji novi:p |
Citiraj:
Mail je poslan organizatoru lige sa zahtjevom za odgodu. Što se nika tiće možete ga staviti u koju god boju hoćete, ali ja ne čačkam po COD2 ništa dok radi jer sam se već par puta ***************....o po cjeli dan sa mišmašem i sličnim pizdarijama, a kak mi je jučer umrla grafa i jedan slot memorije do daljnjeg ne diram ništa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad koristim cheateve poput: /cg_draw krafna s brasnom - -> to ti je za snagu /cg_draw athino dupe - -> my personal pleasure :rolleyes: a nekad i koristim /sv_give me gooze : evil :: nono : |
našao sam ga, još freek da se javi...
|
Citiraj:
|
uhvatio zanimljic skrin :stoopid O_o
Da mi je znati tko ga je ostavio? http://img211.imageshack.us/img211/3...jisokej9fx.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
To ostavite za server. |
Lulovac (t)atha si mi poslao naljepnicu nisi očito
|
Napravljen je update rasporeda utakmica.
|
dajte se javi jos [UMS]2fast4you,ostali imate PP,daj da se dogovorimo sve i da pregazimo ove noobove s zuletom na čelu ;)
|
Citiraj:
Popodne saljem. |
A da se tu prestanete prepucavat i rjesimo sve razlike sada na serveru jednostavno : sniper :
|
ODGODENO ZA 18.06.2006.
Alien Vultures - SLIJEPCI znaci mi onda drugu nedelju igramo 2 partije ? odlicno :) |
meni sve liči na urotu protiv ostalih : nono :
[D.WiFi] Catkiller m4dm4x Milicija Terminator Vlatko aka XxX zmaj000 Sve noobs ,sve do jednog! Zaključak: Nemamo šanse :p |
Citiraj:
Google nece nista pomoc izgleda :cool: |
Ne budi n00b. : stoopid
Potrazi na torrentima. :rolleyes: Taj prog je Andeo napravio, i naravno da ga nema na googleu. A uostalom, i sto ce ti - da si generiras timove? : stoopid by atha |
Citiraj:
|
s obzirom na totalnu zbrku oko termina imam nek prijedlog ako je to moguće tehnički izvest svaki tjedan igra se jedno kolo lige te bi prijedlog bio da timovi koji igraju međusobno dogovore između sebe kad im u toku tjedna odgovara da odigraju ukoliko nemogu nedjeljom kad je standardni termin
|
AMD i fish..
Zasto podcjenjujete protivnika.. Evo killer je imao snajp cijelo vrijeme, a fish samo na početku.. A mapa je za kempanje.. cccc dečki :D http://img184.imageshack.us/img184/3...00240rz.th.jpg |
Citiraj:
da ovo bi bilo pametno, tako da bi onda kapetani ekipa dogovorili kada timovima odgovara, javili bi to adminima i u stickyu bi se naznacio termin wara. na taj nacin bi se izbjeglo, gledam formulu, tekma je itd. tekmi ima taman da se svaki dan 1 odigra i ostane nam dan za novo izvlacenje. molim Et-a, Athu i Andea da se ovaj prijedlog uzme obavezno u razmatranje, mislim da ce se tako puno muke oko dogovora ustediti. bravo hakeru!:beer: |
Citiraj:
Nije exploit. |
to amd.uzimamo tu mapu! ;) LOL
|
Citiraj:
|
još jednom pitanje, zbog čega smo mi prebaćeni za idući vikend?
koje mape se igraju? koji način igre? S&D, CTF; TDM? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:07. |