![]() |
koja je fora s tom tablicom ne kužim?
|
1312 = acab = all cops are bastards
Popularno u navijackom zargonu, jel. |
|
Citiraj:
Misliš da prosječni policajac zna što znače ti brojevi :D:D:D Citiraj:
|
Cisto sumnjam da prosjecni policajac ne zna za ovo.
A i redovne tblice s tim brojem ne znam u koliko komada ako uopce postoje. Ova sa pp je custom, cua san sa drugog izvora |
Odkad Zg tablice imaju 4 brojeva, za svako slovo postoji jedna kombinacija s tim brojem:
ZG 1312 A Zg 1312 B ZG 1312 C, itd.... Sad se redovno izdaju tablice sa FC slovima (ZG xxxx FC), pa si ti računaj koliko je to 1312 tablica :D |
Kad okrenem prvu milijardu nabavit ću si neki egzotični auto i tablice ZG[ ]UBIDAN.
Inače danas vidio GTR sa ZG regama. A nije bio Ozren. :) Mislim da tablica završava na EJ. |
Citiraj:
Viđen Evek na izlazu iz Avenue Malla, iz garaže dolje, zvuk doobar, jedno 5 puta sam se u prolazu okretao...mislim da je netko skuzio da zurim, fak it, dobar je, vozio bi i ja to :goood: . |
Citiraj:
Nemrem ja bit još duže vrijeme no sve ide dobro. Negdje proljeće/ljeto. Citiraj:
|
:D |
edit |
Citiraj:
Joj, ja bi njega spustio još recimo 2 cm, i bacio nekakvu maaalu distancu, onda bi bio drito rally :rtfm: . :D Ali doobar! E, evo nekaj lepoga. edit: Ovo uzimam, samo čekam da mi plaća sjedne...pa idem loto odigrat. |
Citiraj:
mog pajonira bune i onda deletam sve tagove sa sticka i radi sve. |
Halos ak te RHD ne smeta, navali. Nisu ni skupi.. Mislim da je bilo nesto LHD ali to samo za trke i sl... Kasnije ubaci MIVEC masinu i eto pile.
Evo konacno i kise da vidim kak su te Energy saver gume na mokrom. Na suhom su ok. Negdje po sredini u svemu. Jedino mi se cini da su napumpane tik do eksplozije.. |
Citiraj:
U proljeće nam je namjera ga spustit (Eibach Prokit je u garaži već 3 mjeseca, naprijed ide dolje 3cm, iza 1cm), montirati ćemo još nešto od karbona (zaključili da bolje preskočit zimu - no "to" zgleda opako), i onda još jedino moramo dobit na lotu za uzet 18x9.5ET22 Rays TE37SL Pressed Graphite... Super filmići :D Moram priznat žuti IV-VI su mi uvijek bili slaba točka! |
Citiraj:
|
uf... to je malo žešće sranje da ne kažem sranje :D
|
Pa baš, zato kažem da opasno sumnjam na ovaj card reader koji je ugrađen u usb... Jer ne vidim šta bi ga drugo moglo buniti...
|
Citiraj:
Da super, ma ovaj žuti je strava.Vani se to bez beda vozi/slaže/kemija, tu kod nas micubešije slabo fermaju... Mada sam nekidan sreo ekipu kod autopraone, 3 colta starija(1991tip), ali svi redom nekakvi GTI ovo ono, jako zgodno zgledaju, dobro prizemljeni, redom Rays, Enkei felge gore, brembo kočnice(swap ofc.) i onda IC skuzim kroz prednji branik. Perem ja Ibizu od starog, reko daj ček...nekaj tu smrdi :D. Pitam ja, alo, taj IC nema šanse da je fejk jel tak...tip otvori haubu, gore od Eclipsea motor 230ks stock, veli sva tri su tu negdje, sve naručeno kontenjerom(vjerojatno i felgice). Ima opasnih mecubešija u ZG, nije šala :kafa: . |
|
Citiraj:
Nema baš IV-VI (i TME) generalno puno u Europi, većina je u UK (naravno RHD)... Mora da si naletil na Marija i njegovu ekipu! Da, opasni Coltići! :) |
Kakav je kod nas zakon uopće za RHD aute? Pretpostavljam da nije moguća registracija . Jučer sam vidio žuti evo V kao sa videa gore za 6k funti na eBay.uk.Koliko sam vidio po slikama iz vana i iznutra je odlično očuvan
|
Moguća je registracija naravno, nemamo u Hr zakonima definiranu 'pravilnu' niti 'obveznu' stranu na kojoj mora biti volan u automobilu. Nije moguća ako ne udovoljava nekim drugim p......a na homologaciji, ali smještaj volana je nebitan.
|
Mislim da za te starije postoji i način u smislu bitnih povijesnih auta, a uskoro bu i oldtimeri (ak već nisu). Denis iz Linksa je uvezel 3-4 RHD Skylinea, tak vjerovatno on jako dobro zna cijelu proceduru, no sigurno RHD nije problem (naravno, kad središ kaj treba - od farova i sl nadalje)
|
RHD nije problem... Vidio sam nekog Mercedesa iz ~2005 sa ZG regama i RHD.
Samo je tvoja stvar dal se želiš patit sa RHD. Meni ne bi bilo ugodno preticati npr. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Koje sam ja sreće, kad bi sjeo u RHD i išao preticat na ravnici pobrao bi nekog Fiata Punta bez obzira na to kolko god pazio. :D Uvijek mi se stvore na neočekivanim mjestima. Al zato bi bilo zanimljivo proći McDrive suprotno svim autima. |
Više bi ti trebalo da se navikneš na šaltanje lijevom rukom
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:24. |