![]() |
Citiraj:
tak mi puno ljudi kaze da malcolmov tata ne pase, al pogledaj par epizoda i vidjet ces da je glumac vise nego odlican za ulogu |
Odlican za tu ulogu. Odlicno i odglumio. Ne mogu mu osobno nista prigovorit.
No nekako sam svake jebene sekunde cekao kad ce se ceriti, derati i divljati :D |
Citiraj:
Moć sugestije je pucanj u prazno....pogledo sam par epizoda i ne. BTW,jel kucaš postove za tržnjak? |
Citiraj:
ne, zasto? |
Lucifer > preporuka! Humor na razini takodjer.
|
ok, ne sviđa ti se jedan lik, ali serija vrvi osebunjacima, daj im svima priliku, ionako u prvih par epizoda prve sezone ne dobiješ ideju što će se događati dalje, a tek dalje je ono zbog čega ova serija i je pokupila sve žive nagrade i osvojila publiku :D
|
Citiraj:
|
Meni je Flash sezona 2 odlicna! Bas su pogodili sa zoomom!Bad ass!
|
Do nedavno mi je najjači serijski lik ikada bio Walter White.
Od nedavno, najjači serijski lik mi je Frank Underwood. House of Cards... kako gledam dalje, sve je bolja i bolja serija :) |
Šta budeš iša kraju bit će ti sve bolja i bolja Claire:D
Al di je to sve od Jacka Bauera:kafa: |
24 sam gledao 1. i 2. sezonu i dalje nisam... luk i voda.
|
naprotiv...do 5 (il 6 sezone kad je US president ona baba) serija je odlična...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Al bez zahebancije u HoC je vrhunski odglumila |
Krenula najpoznatija g33k 1337 n00b sapunica - GoT :nuts::nuts::nuts:
|
Onaj kraj je totalno neočekivan :D
|
Citiraj:
Šta uradiše od lijepe ******** :wtf2: |
Uz sav hajp oko got-a... Taman pogledao zadnje tri epizode Vikinga... Zadnjih 5 minuta mi je ulipsalo dan... Ufff odlična odlična serija.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Meni je baš tih zadnjih 5 minuta bilo ono, kao da režiser/scenarist nije znao kako bi dovršio seriju i onda bum bum ovaj ovo onaj ono i kraj... ostao sam wtf.
|
Citiraj:
|
Kakav kraj, sezona ima 20 epizoda i ovo je tek polusezonska stanka.
|
Lol? Mislio sam da je kao i prosle dvije, 10 epizoda i kraj. Kakvo poluvrijeme pobogu? Kad krece drugi dio sezone?
|
Hiatus, ništa čudno..
|
Citiraj:
Ima prodju, ali James Franco mi nikako nije za tu ulogu, i cijelu seriju su razvodnili sa naravno - sapunicom. Ideja kažem mi je ok, ali ima nekih nelogičnosti. Sve u svemu nekih 6-6.5/10. |
silicon valley ili entourage s mozgom :D
ulaz u trecu sezonu opet premocan. vrh trenutne hbo-ove produkcije. a i puno vise od toga. |
Tempira san gledanje Peaky Blinders sa izlaskom S03 (05.05.) i jako kvalitetan uradak, iako u par navrata dosta sladunjavo i nerealno prikazani neki događaji, dijalozi, al uz živu Annabelle Wallis ko im može uzet za zlo sladunjavost:o:o Paul Anderson također izvaredan, daje seriji ono nešto.
Seriji po meni fali samo šta ima svega par nastavaka po sezoni, tipično za BBC, umjesto 12-13 na kolko bi to Ameri razvukli, oni će u 3 sezone stavit opalit svega 18 epizoda, šteta... |
Ala gule, GoT ponovo na ekranu.
Savršeno! :) |
GoT i dalje vrh :)
|
Jel naletio tko na Review? Jako zanimljiva serija, podcijenjena zacudo..
|
Pogledao x files prve 3 epizode 10 sezone i ono :wtf2:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:47. |