![]() |
Kaj je Turska ušla u EU? Nisu više u grupi zemalja kandidata?
EDIT: Kaj se tiče MIOC-a, moji informatičari sa MIOC-a u firmi su u rangu Philipsa :D |
Haha, i ja sam primjetio da ponekad neće da otvori neki (N1) kanal,
ugasim - upalim tv pa onda hoće |
Citiraj:
|
Čisti Windowsi :D
|
Koji TV posloži kanale po brojevima kako je na Kaonu? Meni je to napravio novi LG. Ne znam za starije verzije. Uz to što LG dozvoljava da upišeš broj mjesta gdje želiš premjestiti kanal, to mi je isto jako bitna stvar za kompletno slaganje programa. Kod Vivaxa, nema ništa od toga, pa mi je trebalo dva dana da sve složim. Meni na Vivaxu se nikad nije dogodilo da baš nije htio otvoriti kanal, ali mu treba vremena dok ga otvori. Nekad, ali rijetko , čak da i poruku, kodiran signal i onda ga otvori. Ne traje to dugo. 1-2 sekunde. I kod svakog paljenja, da poruku umetnut CAM modul i učitava ga. To traje 3-4 sekunde.
|
Ma nije problem kako TV posloži kanale, problem je što na Philipsu nema mogućnosti premještanja kanala na neko drugo mjesto nego moraš prvo poklikati kanale, napraviti omiljeni popis programa i onda ih tamo premještati, kod LG-a nakon pretrage odeš na popis programa i seliš ih kamo želiš bez petljanja sa omiljenom listom (popisom).
|
Napisao sam već, tako je oduvijek na Philipsu. Zašto ne mijenjaju, tko zna.
|
Citiraj:
|
Kolega ne voli Samsung, ne znam na koje reklame misli a pogotovo ako je std. model bez androida (čitaj glupa :D),
on mi je složio br. kanala kao na stb - u, isto bi trebali napraviti i druge marke a pogotovo ako se pri pretraživanju odabere opcija (sad se ne mogu sjetiti kako piše) pretraga po operateru ili nekako slično, spominjali smo je ranije, tada prvo traži određeni kanal na kojem uz neki program ide i spisak kanala pa onda na skokove sve pomemorira. |
Citiraj:
Ako ovo radi, bilo bi super. Hval, kolega za info :goood: |
Meni na samsungu i philipsu je identičan raspored kanala kao i na stbu
|
Ok, idemo dalje s problemima :)
Na Philipsu imam titlove na svim programima koji imaju titlove, na LG-u na nekim programima imam titlove, na nekima nemam titlove ili mi idu engleski titlovi (napominjem da su prije sa starom karticom titlovi išli normalno). Ideje?? |
Postavke modula- jezik-hrvatski.
Postavke TV-a, jezik titlova, uključeno, hrvatski. |
Provjerio sam to,... a ništa, idem TV vratiti na tvorničke postavke (restart uvijek upali) :D pa ispočetka :hitthewal:
|
Kad uđeš u brzi izbornik, koji se pojavi samo na dnu ekrana, tu imaš opciju jezik podnaslova.
Napomena za vlasnike CAM-a. Ako se traži raskid u roku 6 mjeseci, plača se 250 kn. Iz novog cijenika ''U slučaju isključenja usluge najma dodatnog TV prijamnika i povrata opreme unutar 6 mjeseci od uključenja usluge, naplaćuje se jednokratna naknada za isključenje TV usluge u iznosu od 250 kn (s PDV-om) sukladno uvjetima korištenja.'' Inaće tako je sada po novome za sve usluge bez ugovorne obveze. |
@bertone
I to sam već spominjao, ne pratiš na nastavi, sjedi 1 :D Citiraj:
|
Restart TV-a na tvorničke postavke je pomogao, što se zbrčkalo nemam pojma no titlovi sad rade, odnosno sad sve radi (nije se ponovilo ni ono da povremeno ne otključa neki program).
EDIT: Citiraj:
|
Ah, ti loši đaci :D :D
|
bertone@ ima li razlike u brzini otvaranja kanala preko CAM-a između LG i Philpsa?
|
Citiraj:
Kako ''isprovocirat'' ovo NIT skeniranje? |
Mora biti ponuđeno kao opcija prilikom pretraživanja.
|
Citiraj:
Sad kad pitaš, LG mi se čini brži no LG se općenito brže upali i manje mu vremena treba za šetanje kroz postavke. Bum probao sutra izmjeriti par puta na jednom i drugom pa javim, |
Citiraj:
|
Da, to je to :kafa:
|
Citiraj:
|
A isto kao i za upravljanje sa jednim daljinskim via HDMI-CEC a bez da posebno "učiš" daljinac od Kaon - a .... kod Samsung - a radi a svi ostali kako te zalomi :fiju:
|
Da li vam sporo otvara web stranice?
Probao promijeniti DNS, umjesto auto stavio 1.1.1.1, sada otvara brže ali recimo i dalje često zapne i na pcekspert forumu "čekanje odgovor google.com" EDIT: Web-lokacija ne može se dohvatiti Hostu www.facebook.com bilo je potrebno previše vremena za odgovor. |
Citiraj:
A koristim PiHole. Tako da nije do DNS-a najvjerojatnije... |
Problem je sa Google-om.
|
I meni šteka, čak i na mobilnoj mreži
|
Citiraj:
|
Evo ima i u LG-u pretraživanje preko mreže :goood:
https://i.postimg.cc/r0dQrS85/20200830-130555.jpg Našao je sve programe po brojevima, kako je u B-netu. |
Oko zagreba A1 ima problema
|
Citiraj:
Citiraj:
LG - uključivanje TV-a = 10 sekundi - prebacivanje kanala = 1,5 - 1,8 sekundi Philips: - uključivanje TV-a = 25 sekundi - prebacivanje kanala = 2,4 - 2,8 sekundi U tih desetak isprobavanja po svakom TV-u ni jednom se nije dogodilo da kartica ne otključa program. EDIT: Kaj se tiče problema s netom, u firmi su mi dobili obavijest da će 1.9. migrirati "nešto" na novi hardver pa da će možda biti kratkih prekida i problema pa se možda danas pripremaju za to. |
Je li ova ekipa u A1 pri zdravoj pameti? Nigdje na webu obavijesti o današnjim planiranim ispadima, tehnička podrška uopće ne preuzima pozive (poklapaju čim nazoveš) a "digitalni tehničar" je offline :D
Je li tko došao do kakve informacije koliko će ovo trajati? Lako za nedjelju, ali treba imati spreman net za online rad sutra... |
Pitaj babu Jagu do kada ...
|
doma imam 5 mobitela, lap, komp, tablet i samo ja imam net ( note 9s), kakva je ovo glupost???
Poslano sa mog Redmi Note 9S koristeći Tapatalk btw Di ugasim ovo "poslano sa mog..." ? |
Citiraj:
c-p sa fb grupe: Citiraj:
|
Stavite DNS na 1.1.1.1 i rijesit cete 95% problema, bar je meni tako od jutros.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:21. |