![]() |
Pozdrav. Ja i frend bi igrali online. Napravimo session u private i nece raditi.
Bilo koji od nas da napravi session nece se spojiti. Pise samo error session. Molio bi za pomoc ako moze. Hvala puno unaprijed |
Može kakva pomoc. Nestrpljiv sam. :)
|
Baš nitko nezna rijesiti moj problem? :(
|
ne budi dosadan,nije ovo "help"sluzba
prvo da li koristis ilegalnu verziju pa nece kako si spojen na internet->wireless ili ethernet(->zicno) |
Citiraj:
Tako je isto i kad on napravi private session,ja vidim session i kad ocu uci izbaci error session. Ja sam spojen ethernetom (routing mode), a frend wirlessom. Sorry kaj sam dosadan. |
We have seen these problems with some members of our team. For some reason a pair of players can't join the session if any of them is hosting, while everybody else can join. So far the solution has been for each us to try hosting until we find someone everybody can talk to. It may just be a routing problem between those players.
But if nobody can join, then it's probably a firewall/port forwarding issue. If you are behind a router, disabling the firewall on your PC may not be enough. You also have to configure the router to forward all TCP/UDP packets received on port 3074 to the IP address of your PC. procitaj ovdje,pa primijeni i vidi da li ti pomaze...:D |
Isključite firewall ( windowsov isto ) i antivirus za početak pa onda probajte.
|
Citiraj:
Di to tocno radim. Na local area? |
Ovako, ja bi vas pitao nesto! Instalirao sam igru,e sada nesto sto me stvarno zbunjuje i neznam sta da radim.
Instalirao sam win xp i drivere za grafe zvucnu i tak to... te sam nakon toga odmah inst grid i igra se pokrenila i igrao sam je. i to dobrih dan-dva. Tada sam se bacio na instalaciju ostalih programa, nero, tune-up, avg antivirus, office 2007, playeri itd... E sada pokrenem igru kao i prije dva puta kliknem na ikonicu i cekam ...cekam...cekam...cekam.. i nista. Nece uci u igru. Pokusam ponovo i nista. E sad ja pokrenem igru i otvorim task manager pojavi se grid.exe i onda se samo ugasi. Sto znaci da je pokrenuto i neko ga je ugasio. I sad sam ja pomislio da je stvar u nekom od programa. I ondam krenem od avg i obrisem ga jer sam msilio da nekako od bloka pokretanje igre. No, pokusam pokreniti i nista. E sad vec ljut obrisem sve instalirane pograme gore navede te pokusam pokreniti no, nista! Uninstaliram igru i ponovo instaliram i opet nista. Igra se nece pokreniti. U task manageru se isto desava, pojavi se grid.exe i nakon sec dvije tri se ugasi tj nestane. Dali neko zna kako da rjesim ovaj problem?? |
moj savjet izmjeni ili makni ovaj dio da igra nije orginalna itd, jel ces biti banan s foruma
|
Ljudi pomozite. Opet sam nakon nekog vremena instalirao igru, ali ovaj put sam skinuo i najnoviji patch v1.2. Sve to i nije lose ali me sada grafika j***. Nikako ne mogu promjeniti detalje, sve stoji na High 1680x1050 4XMSAA. To i neide tako lose na mom kompu ali bih htio promjeniti Reflections na High jer citavo vrijeme stoji na Medium, i htio bih smanjiti MSAA. Kad sve smanjim i idem na restart game -> Yes, udem u opcije i opet sve na istome stoji bez promjene koju zelim. :hitthewal:
|
igra li tko ovo još? ajd da se dogovorimo i malo zaigramo opet? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovako,reinstal igre,bez patcha,probaj 1.1.,za 1.2 sam siguran da jebe postavke grafike,i meni se to desavalo,znaci NE INSTALIRAT patch ako oces moc promjenit graficke postavke ;). |
Citiraj:
|
Pozdrav nakon dugo vremena:chears:
Evo napokon je otvoren skroman ali djelotvoran forum CroGrid klana. Osim Grida, igraju se i druge simulacije poput GTR 2, rFactora itd... Pošto su dogovori oko svega na početku, još se ništa točno ne zna. Svejedno, posjetite naš forum pogledajte ponuđeno te po mogućnosti postanite član... Ili barem sudjelujte u raspravama o racingu Kak je inače tu, vozite kaj GRID? |
Serveri ne rade, nemoguće se logirati.
Možda pripremaju server za 1.3 patch? |
Citiraj:
Kaj se tiče 1.3 patcha, možda, iako malo vjerojatno. Inače, dolje su serveri i od DIRT-a i TRD3. |
Zna tko popraviti send/dont send error na 1.2 patchu koji onemogucava ulazak na drift evente??
|
Citiraj:
u gridu? jesi siguran? |
Eto, nakon podosta vremena opet jedan turnir, ovaj put sudjelovati mogu svi zainteresirani.
Pošto je u subotu veliki blagdan (UBDM iliti Velika Gospa (Meša :)), odlučil sam to nekak prebaciti i u GRID, a to je najlakše preko jednog open4all turnira. Sam turnir je u nedjelju, a kvalifikacije za njega dva dana ranije, u petak (do kojeg su moguće i prijave). Zainteresirani, bacite oko i prijavite se na: GP Legends GT1 Tour |
Patch za Grid 1.3 je vani
Citiraj:
|
additional content packs - nadam se da ce dodati jos koju stazu!
|
Evo da obavijestim da mi se nakon instalacije patcha 1.3 konacno prestala rusiti igra nakon Head 2 Head dvoboja po zavrsetku kompletne svake lige. Finally ;)
|
Jel ima naznaka da bi mogao izici nastavak? Dirt2 je vani, a nekako mi se cini da Dirt i Grid idu "u paru"? :)
|
grid problem
ima li ko kakvu ideju zasto grid nece radit na xfx hd 5970? naime tu grafu sam nedavno ubo i nakon instalacije drivera igra se kao pokrene ali i dalje je samo desktop na monitoru...kad ponovo ocu pokrenut igru prijavljuje da je igra vec pokrenuta,wtf??? probao sam i stare drivere od grafe i ponovo instalaciju igre al uvjek isto,da mozda 5970 nije prejaka za grid? :-)
|
da bi hd5970 bila prejaka, igra bi morala biti u rangu beta verzije komander keena. ako nemas org onda skini novi krek. ako imas, cekaj da se neko pametan javi koji zna rjesenje za tvoj problem.
|
Citiraj:
|
............
naravno da je igra orginal...skinuo jucer opet patch 1.3 i instaliro,sad kao da ce uspjesno pokrenut igru ali nazalost nista,win javlja da je grid prestao radit i da nema rjesenja na internetu...
|
Citiraj:
|
neznam koliko vas je igralo ovu fenomenalnu igru, ali od ovog tjedna svi GRID serveri su službeno ugašeni:
C/P sa codemasters foruma: Thank you for submitting your recent request to Codemasters Customer Services concerning Grid. Due to the age of the game, Grid is no longer playable online I'm afraid. Please accept our sincere apologies for any inconvenience caused. :hitthewal: |
Znaci svi mi koji smo kupili ovu igru smo blago receno sjebani...a bas im hvala
|
katastrofa, upravo sam jučer razmišljao da ponovno instaliram igru i malo derem online kad sad ovaj šok, stvarno nemam riječi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:49. |