![]() |
Citiraj:
EDIT sat i pola poslije najave evo opcije :) samo idete na Convert RapidPoints i, naravno, morate imati otključan account inaće neće ići :) |
Citiraj:
|
Imam nekih problema s jDownloaderom, još netko?
U većini slučajeva kaže da su fajlovi prezauzeti, iako preko IE ili Mozille, normalno skida... |
Citiraj:
Kao da je netko s ovog foruma u upravi rapidsharea pa zna koja je procedura ako te oni odluce prijavit za uploadanu pirateriju. Ako te strah nemoj uploadat ilegalu i gotovo. |
@svebee
da, sve je to točno, sada je samo pitanje do koje mjere se to provodi jer dnevno RS dobi barem 100 000 novih uploada (možda i više, nisam nikada gledao točno) i još k tome oni su rekli da neće kontrolirati tj gledati korisnikove file-ove a ako netko prijavi file onda se taj isti blokira na 7 dana i ako se vlasnik ne javi i ne veli da to nije nedozvoljen sadržaj onda se file briše i MD5 od tog file-a se ostavlja tako da se isti file ne može više uploadati (također se brišu i svi file-vi koji imaju isti MD5) a što se tiće prijavljivanja RS dnevno zbog prijava briše po tisuće file-ova i da za svaki nedozvoljen sadržaj to javlja policiji bi brzo propali i zato njima nije u interesu davati podatke uploadera policiji samo tako već treba to biti sudski nalog, koji se ne dobi samo tako za nekog pirata jer je piratstvo ipak manji zločin nego ubojstvo :) a kada se RS zbog pritiska protupiratskih udruga, zakona itd okrene i počne davati podatke će uploaderi brzo obrisati sve podatke i računi na RS će im ostati prazni, a policija bez dokaza (ajde ima načina da se to sve vrati ali to je nekoliko PB podataka na njihovih, koliko znam, 800+ servera i potrajalo bi barem nekoliko tisuća godina da se podaci vrate pa opet nema smisla) a to što je RS kriv je na foru onoga što oni na serverima imaju piratske sadržaje (za razliku od piratebay-a) i to je s jedne strane dobro za uploadere, a sa druge strane glupo jer bi onda tako mogli kriviti i microsoft, ako im neki haker na server stavio virus, da su oni za to krivi :D a najgori mogući ishod je dolazak policije k tebi doma, uhićenje, suđenje i nekoliko milijuna kn/dolara/eura kazne kako se meni ćini te kazne neće potrajati jer će inaće nastati terror jer će 99.9% korisnika kompjutera (koji su danas već oko pola milijarde, tako barem pretpostavljam) morati platiti milijunske kazne za što, naravno, neće imati novaca tako da ako te i osude i dobiš milijunsku kaznu se nemoj brinuti jer je to kazna koju cijeli život nećeš platiti pa nema smisla ni probati :) recimo da ti je kazna 10 000 000 kn, na godinu ako zaradiš 100 000 kn (što je cca 8400 kn na mjesec i što je praktički duplo više nego prosjećna plaća) i recimo da ti treba za život pola toga, ti ćeš plaćati kaznu 200 godina i tu se tek vidi kako to nema smisla isto kao i trostruki doživotni zatvor :D |
edit: pobrisano, sorry..
|
http://rapidshare.com/rundgang.html?play=v1
neka vrsta tutoriala ako se ikad gledali API, ovo je otprilike iste kvalitete - ženska koja govori ne govori baš dobro eng - filmić je sitan, tako da se pola toga na stranici uopće ne vidi - jako žure - napredne opcije uopće nisu prikazane (npr RS uploader itd) |
http://i30.tinypic.com/aou92x.jpg
očito je da više nema one granice za upload na collector account od 300 GB, ali izgleda da nema ni za 3000 file-ova, ni 4000 file-ova ni 500 GB :) ima li uopće granice uploada za collector account ? :D EDIT granica je 10 000 file-ova na jedan collector account :) |
Je li vama sa RS-om sve okej? Ja npr. kad otvorim nesto u FF-u (ili nekom drugom pregledniku nije bitno) neki file za download i to loada ono po 2-3 minute i vise i onda se zna pojavit save file.. PS.Imam premium acc...
|
Citiraj:
nema više 1998 boda za mjesečni account 1000 premium bodova vrijedi 1.13 eura EDIT 16.10.2009. 22:49 http://i29.tinypic.com/2mqlp4w.jpg Ovo je sa Collectors Accounta. http://i32.tinypic.com/atqd0w.jpg Ovo je sa Premium Accounta. kako vidite, premium acc je ostao isti, ali sa collector accounta se više ne može napraviti novi premium account za free bodove kao što neki misle ovo je glupo i nadam se da će RS to popraviti nekako ili da će dodati konverter za free u premium |
Pozdrav.
Već sam lud pomalo s tim Premiumom i programom za skidanje preko Premiuma. Koristio sam do sada: RapGet (najzadovoljni sam bio s njim) - no iz nekog razloga više ne radi skidanje preko njega jDownloader - radi mi polovično, često od cca 20 fajlova koji se skidaju 4-5 puknu, i moram stisnut reset, te ga onda on ponovno skida. Što vi koristite, imate li sličnih problema, iskustva?! Hvala |
FlashGet 1.73
Nikad nikakvih problema. |
Jdownloader. Zakon. Predobar i nikakvih problema s njim. Nikad mi ni jedan fajl nije pukao.
S druge strane, stavio ga frendu na lap i sami problemi, neko vrijeme mu dobro radilo a onda odjednom mu komp smrzne čim kopira linkove. Neznam.... Al meni predobro radi. Nakon što sam na njega naletio, odustao i od flashgeta i od IDM-a. Al u biti ne kužim ovo kad ti pukne pa ti resetiraš pa onda ponovno počne skidat. Jel nastavi skidat ili ide iz početka? Ak imaš premium, treba nastavit. |
CryptLoad meni super..
|
Orbit downloader (vista), IDM (windows 7)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:beer: |
Thx.
Ocjena, nako nako, za sad dela. Jedino me živcira što nemrem kad stisnem copy linkova, (bar ne znam kako) samo napraviti copy, neću da mi ih odma počne skidati... |
|
:D thx
Bum probal :p |
Ja tek jucer otkrio (slucajno) kako da na jdownloaderu radi reset modema. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
On se integrira u Firefox ili IM i samo oznacis linkove pa desni klik i "Download with IDM". Ne moras nista u njemu podesavat, makar mozes, za premium racun, dosta je da si ulogiran u RS. |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://jdownloader.org/knowledge/wik.../configuration ja u zadnje vrijeme skidam većinom s mu,ne znam,mu ne traži reconect nako svake skinute fajle nego svakih 2,5 gb tako nešto,kad dođe do 2,5 gb ide check for new ip 20 puta a ne restarta mi router kad mu treba novi ip. |
Nemojte se smijati koliko je jednostavno. :D
Odete i podesite u jdownloaderu U/P i IP od modema i kliknete na "Create Reconnection Script" i uđete normalno u modem i napravite reconnect i vratite se na jdownloader i on treba reci da je zapisivanje skripte uspjesno i to bi bilo to. :D Nakon toga odete gdje to ste unijeli U/P i dole imate "Change IP" i isprobajte dali vam radi. Imate i addon za FF za snimanje takvih stvari (Nisam isprobao ali kazeju da radi :P). |
sad ja skidam pa vidim dal to radi,ja to napravio pa mi neće rekonektat automatski,moram sam rekonektat ručno.
sad mi radi reconect a prije neki dan nije:stoopid::stoopid::wtf2: |
Kladim se da se ljudi sad lupaju u glavu (ja se lupam). Hvala na ovome Vejita
|
došlo na mail
Citiraj:
od sada ako imate više od 25000MB uploadano na premium account će se to brisati kada prođe 90 dana od zadnjeg download-a nekog file-a (isto kao na collector account-u) a ako imate manje od 25000MB onda ne morate o tome brinuti |
To me uistinu ljuti budući da sam izgubio već neke fileove koji su imali 0 downloada i zbrisani su mi iako sam premium user. Zanima me točno što misle pod "cancel the contractual relationship ". Znači li to da će mi vratiti novce ako se odlučim na to? Nebi li trebali bit dužni to učiniti budući da je ugovor sklopljen dok su stari uvjeti još bili na snazi? Ako nije tako, čemu onda rok od 4 tjedna. Imam li ta 4 tjedna vremena uložit žalbu da se ne slažem pa će mi oomogučit korištenje servisa po starim uvjetima na koje sam pristao prilikom "potpisivanja ugovora"?
Samo još malo upozorenje, upravo sam prekjučer iz razloga "0 downloada u 90 dana" poskidao te fileove tek toliko da im produžim vijek trajanja na beskonačno no danas i dalje bilježim 0 downloada na istima. |
@Jester
nećeš dobiti bodove/download-e ako skidaš sa account-om na kojem imaš te file-ove. treba ti drugi premium acc mislim da misle na to da ti vrate pare, samo je fora što ih nećeš moći primiti jer paypal to neda za HR :( pošalji mail supportu pa vidi što će reći |
dijelim 5 računa koji vrijede još 5 dana (jedan 3 dana), 25GB prometa na njima. na PM i vaš je (otključan naravno).
:kafa: EDIT: sve podijeljeno, u roku - odmah :D |
izgleda da RS ima previše para
sad je već 1.31 Euro po 1000 premium bodova :) |
Citiraj:
jel može pasti ispod 1.31? |
hehe
još malo pa ćemo biti sa tim premium bodovima kao sa dionicama :) možda će povećati još malo, ali sumnjam jer kad više ljudi dođe do "magićne" brojke od 50 000 premium bodova će biti velike isplate tako da će RS sigurno smanjiti prije nego se to dogodi ja osobno bih uzeo pare sada, ali HR i paypal... :( |
Citiraj:
|
problem je u tome što RS šalje pare na paypal account, a račun registriran na HR banku ne može primiti pare (kako sam čuo, to bi se moglo promijeniti od početka 2010 godine)
|
Citiraj:
sad su smanjili na 1.29Eura |
Jedno pitanje pošto nisam baš u tome; jel se mogu free bodovi konvertat u premium? Htio bi si produžit acc a fali mi nešto malo premium bodova a free bodova imam podosta. Pa da ne čekam dan dva dok se nakupi.
Tnx |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:05. |