![]() |
KIMI KIMI..........to je to...masa ga propusti i to je to....
|
Samo da safety car neizade
|
Kako je sada SUPER je goooo Kimi
|
Hamilton ima 22sec do 4 mjesta, sada je pitanje tko jos mora u boks
|
sad kad kimiju grune motor, mislim da bi se objesio :D
go kimmi <3 |
Hajmo kimi jos malo i to je to nakon dugo godina!!!:goood::goood:
Nisam ovakve utrke gledo vec 5 godina!!:D |
Citiraj:
Pa da se i ja moram vjesati!!! |
Play of the day je onaj japanac sa uletom u box :D Ferrari rulz
|
trenutacno sam jako hepi sa kimijem na prvom i hamiltonom na drugom mjestu u ukupnom poretku LOL
onaj prasac je ispusio totalno JEEEEEEEEEEEE!!! :D :D :D |
Kako kubica i rosberg seru,skinuli su mi i ovo malo kose sa glave!
|
gotovo je, ferrari rula!!!!!!!!!!!!!
|
gg kimi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
Toooo Kimi Prvak
|
Covjek sa najvise pobjeda osvaja naslov zasluzeno....
Bitno da onaj kekec nije osvojio |
To Kimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!
|
:p:beer::beer::beer:
|
Jos nemogu vjerovati sto se dogodilo.
Da je Kimi pobijedio Alonsa u sreci, vratio mu za 2005 |
oooooo Kimi je šampioooon, pa kaže ooooooo Ferrari je šampioooon. Predobro, pre-predobro, u velikom stilu završit sezonu. Čisto, jednostavno, sterilno, bez grešaka. Svaka čast. Ferrari - zato ga volimo :chears:.
|
Massa je odradio OGROMAN posao... svaka mu čast, zaslužio je barem pola današnjeg pehara. :)
|
heh massa je ako dobro zakocio lewisa na startu pa se kimi skoro zabije pa alonso leti pored lewisa pa se ovaj sje**** pa NESTO s lewisovim bolidom i to je bilo to dalje se znalo da ce kimi ispred masse samo se nije znalo kako fino "namjesteno" od strane ferrarija
Forza ferrari prasicka na razanj |
Evo napokon da vidim i kimia da se nasmio!!
Jos nemogu vjerovati da se ovo dogadja!! |
Ni ja nevjerujem, Dinamo pobijedio Ajax, Kimi prvak sta je slijedece
|
Svaka cast Massi za ovo danas, svaka cast Kimmiju za osvojenu titulu, svaka cast Ferrariu sto im je to sve omogucio.
|
FORZA FERRARI :goood:
KIMI je šampion :goood: :care: :care: :care: :care: |
a je Hamilton selj.oooooooooooo:D
|
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!! Ferrari!!! Nisam sumnjao u pobjedu!! :D:D:D
|
svaka čast KIMI.....mislim je ovaj mali s otoka dobar, ali ipak treba još iskustva.......nemre McLaren protiv Ferraria:chears:
|
Citiraj:
|
oleeeee oleeeeee oleeeee
foooorza |
FERRARI
|
A kaj da velim nego. Jedva cekam sledecu sezonu! Bravo Kimlin!
|
Kad je Hakkinen izgubio titulu 2000 razbio sam vrata, ovaj put je to bio samo daljinski.
Jos od 1999. se nije desilo da titulu osvoji vozac za kojeg ja navijam :lol2: I Kimi, osvoji taman sto predje u Ferrari... Ono sto se Lewisu desilo je katastrofa. A slagao bih vam kad bih rekao da nisam imao predosjecaj. Titulu je izgubio jos na prosloj utrci, kada ju je mogao osigurati. Na kraju ovo ispade najgora sezona McLarena ikad, otkako tim postoji - nakon Stepneygate-a su ostali bez bodova, a sada i bez vozacke titule. |
Kimi rules.skidam kapu ferrariju.
|
Svakome je jasno da je kimi zaslužio barem jedan naslov u karijeri, a do mnogih nije došao zbog pehova. Eto...najviše pobjeda, najbrži krugovi skoro na svakoj utrci-materijal za prvaka. Svaka čast Kimi!
|
Citiraj:
inače, mislim da se nikad nije mglo vidjeti kimija da u se u 10-tak minuta 4 puta osmjehne. vidi se da nije očekivao naslov. |
Neka Torpedo pocne proizvoditi bolide i evo nas unutra! :)
|
Citiraj:
|
Well done Ferrari! Odlično timski odvožena utrka! Čestitke Rajku! :chears:
|
ma kimi ovo samo massi moze zahvaliti da nije onako majstorski blokirao lewisa ne bi to sve ovako zavrsilo,,,,,,,,
prasicka treba na razanj |
O da, o da, o da....jupiiiiii, tako treba. Ko je kriv ovim blesavim McLarenovcima.
Forza FERRARI |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:13. |