![]() |
Nervirala me nerealno visoka kvota na Bate i Cluj, pa odigro list za 5 kn na Bate, Cluj, chelsea-Juve x, bayern 1 i benfica dvojka. Steta
|
|
Uuuu, bravo, bravo, svaka čast :)
Samo se ti drži lutrije i brojeva :D |
Stvarno bi se trebo ostavit sportova, ide te lutrija.
Danas odigrano Undinese-Anzi 2 Hapoel-Atl. Madrid 2 Tottenham-Lazio x2 |
|
Citiraj:
|
Ma malo bune ovi thumbovi kad je mod onemogućio na svaštari normalne, pa moram stavljat one html...
|
ajmo probat nešto za siću danas a opet izgledno:
Liverpool-Manchester Utd.HENDIKEP 1:0 - 5.35 Hajduk Split-Slaven Belupo - 2 @ 4.00 zajedno koef 20 |
a neeee, sad slaven nebude prvi :(
|
Atletico Madrid rastura i dalje.
Mali dobitak danas :) |
Slobodno nabacite neku kombinaciju ako ima šta pametno ;)
|
Santos @1,80 za veceras, pocinje u 0:00 ;)
Spojeno sa J. Monacom @2,25 :) |
|
|
Mislim da će sutra ovak pasti:
Juventus-Shakhtar Doneck 1 FC Nordsjaelland-Chelsea 2 CF Valencia-Lille 1 BATEBor-Bayern München 2 Benfica Lis.-FC Barcelona 2 CFR Cluj-Manchester Utd 2 tečaj:12,3052 |
Pričekajmo rađe tipove vidovitog ivana :D
|
Sutra je spartak moskva zicer dana :)
|
Citiraj:
BATEBor-Bayern München -oba gol- može i dvojka čista ali nekako me vuče.. CFR Cluj-Manchester Utd 2 inače navijam za United , ali istini za volju, ponašaju se kao slon u staklarni, dobra , jaka ekipa sa dosta slabom realizacijom. Tako da bi tipovao isto oba gol. Benfica Lis.-FC Barcelona 2 - može. A može i 3+ FC Nordsjaelland-Chelsea 2 - ne znam. Mali koef i najbolje zaobići ali ako s ebaš mora GG ili čak GG3+ CF Valencia-Lille 1 -Čim vidim ovo pada mi X na pamet. I puno golova. Juventus-Shakhtar Doneck 1 ovo bi trebalo proći. |
Ja stavljam ovo gore kaj sam rekao, a ako bude drugačije ima da te nađem i zaguram u peku! :D Ima da kao Paul završiš! :D
|
ma gledaj ok je to.
Ali neki čudan osjećaj imam za Barcu i Valenciu. Pogotovo barcu i benficu. sve mi to miriši na nekakav X. |
ja sam danas , 10 kn :
Cluj-United f+2 Bolton-Leeds oba daju Benfica-Barca-2 Bate- Bayern f+2 Valencia - Lille -1 Juventus-Shaktar -1 Galatasary-Braga -1 Spartak M. - Celtic -over 2.5 koef 119. |
Ja sam planirao nesto ovakvo odigrat, ali tek kad vidim sluzbene sastave ekipa:
Benfica - Barca ODG Juve - Shaktar - 1 ( mozda i ODG) BATE - Bayern - 2 Galatasary - Braga <3 gola Spartak - Celtic 1 Nordsjaelland - Chelsea p/k 2/2 Valenicja bi trebala dobit ali njih necu igrat Ovo gore evenutalno zamijnit sa hendikepom bayerna, Chelsea i Juventusa (Shahtar je odlican ali je i hendikep 2.90) , x2 na Bragu, a mozda i na drugi tiket. Vjerujem da i BATE moze uvalit gol Bayernu, a Cluj Unitedu |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Samo se nadam da neće sad Benfica zabit dva komada Barci... listić
|
ebeni bajern :D
|
danas :kafa: :
Dynamo Kyiv-Dinamo Zagreb f+2 2,15 AjaxAmst/odg3+-Real Madrid da 1,90 Anderlecht/odg-Málaga CF da 1,75 ManCity(-3+)-B.Dortmund više 2,70 Nottingham/odg-Blackburn da-1,60 FC Porto-Paris SG 2 -2,80 Schalke 04-Montpellier 1 -1,60 |
Citiraj:
|
Juve može biti presretan s osvojenim bodom...
Ovo je od mene za danas http://www.imagebam.com/image/2daf04213296149 Btw ja nebi stavljao neku veliku lovu na dynamo kijev,to je momčad s kojom dinamo itekako može igrat iz više razloga,kijev igra staromodan nogomet bez ikakve kreativnosti,to je "radnička" ekipa koja pokušava igrati školski direktnim dodavanjima...dinamo je tehnički dosta dobro potkovan + imaju puno kreativaca u momčadi,ako budu inspirirani mogao bi kijev teško do lopte a mogao bi je lako i gubiti ako se dinamo postavi agresivno... zanimljiv meč u svakom slučaju,dinamo (zg) ih je već tukao u pripremnoj ove godine 1:0... Ako pogledamo rezultate i igru kijeva ove godine,1.45 me uopće ne privlači...e sad šta je uspio u par dana napravit novi trener treba vidjet,ali 1.45... |
Za veceras, mozd prodju oba :)
http://www.pohrani.com/f/26/tX/1xexlLSM/veceras.jpg |
Današnji dan preskačem, malo ću u miru gledat tekme.
Ali mislim da City 2,00 i Real 1,45 pobjeđuju, dok bi se moglo probat da Diname daje gol 1,70... Ukupno koeficijent: 4,93 |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Ja sam odigro danas isto + Zenit Sretno :D Danas Prorok nije rekao klasicno 1 ili 2 osim za Porto-PSG znaci da su velike sanse da ce biti x ili 1 na tom paru, steta bas bi dobro sjele pare |
Da to je malo zeznuta tekma. Ma zenit je odron. :D Opet igraju loše u prvenstvu. :)
Milan vodi. :D :D |
Citiraj:
Bolji od Hajduka jesu, bolji od ostatka naše lige jesu, ali nema njima mjesta u europi, bar ne u ligi prvaka, pitanje je dal bi puno dalje dogurali u europskoj ligi |
ebeni psg
|
Ja sam se na kraju predomislio i stavio
Ajax - Real 2 Arsenal - Olimpijakos 1 Anderlecht - Nalaga 2 WIN WIN. :) |
Ima tko za danas nesto,jucer svih 4 listica oslo u vjetar,na 1 od 6 parova samo 1 fulao i to bio psg gdje je bilo stavljeno X2 i naravno na kraju 1 , za danas ocekujem od vas majstora da slozite neki dobitni, jucer sve fail
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:57. |