![]() |
Ma ja sam ušao na već opisan način:D "digo sam vrata u zrak bombom" jer drugačije nisam ni ja uspjeo.
Ali osječam da sam nešto propustio nerješavanjem tog podruma i "questa":fuming: Kod nijednog tradera(Sidorović,Yantar-Saharov,bar-trader) nema oružja za kupiti osim par pištolja i verzijeAK-47:fuming: barem za sada.Nisam instalirao taj neki gamedata-folder glede oružja jer u verziji Soljenke koju sam skinuo nije ga bilo, znači samo osnovna Soljenka sa pačevima. |
Citiraj:
|
Njesra:fuming: i ja sam sve obriso i hoću probati ispočetka i sad me nešto hebe i nemogu upogoniti:hitthewal: mod, baš su ga shebali do kraja:fuming: i zakomplicirali.
Ali valjda će ubrzo neki za CoP pa se tješim u iščekivanju:) |
Citiraj:
Meni se čini da je ta Soljenka nešto kao i Sigerous mod za CoP. Sve je divno i krasno, ali buggovito i neispeglano. Možda zato što se razlikuje od orginal igre. Svi modovi koji su samo grafički i koji malo izmjene lokacije NPC-ova su koliko toliko ispeglani. Ali ovi koji bitno mjenjaju gameplay, čak i pojedine lokacije, izgleda da si developeri nisu dali preveć truda da to ispeglaju. A ja više ne želim trošit vrijeme na takve polu-modove, jer taman kad se ufuram, počne štucat, skakat, leševi mi propadaju u zemlju i tako to... |
Citiraj:
Ne da ti žena igrat:p |
Citiraj:
a i kao što rekoh, neću se sa pol-modovima zejebavat. kad ga ispeglaju, možda onda ;) |
Citiraj:
|
Adj mi pomognite.
Prejdem cjeli SOC + oblivion mod 2.2 na hell i dođem skroz do kraja, uđem u zadnji teleporter (http://guides.gamepressure.com/stalk...de.asp?ID=2681) i onda me stvori dole na tračnicama kraj nekog full hibridnog controllera, jedva sam ga ubil, vidim gore neki teleporter uđem u njega ali me vrati na teleporter br.10 i onda opet idem do br.15 i opet on mene pusti dole na tračnice i tak se majmuniram u krug dok ne dođe blowout i onda me ubi. Mislim wtf kaj to nebi trebal biti kraj? |
Da malo podignem temu, zagubila se na drugoj strani
prosao sam labirint konacno sam kupio vrecu za spavanje i odmorio se ko covjek a i kontejner za artefakte koji zrace tako da ih mogu skupljati i prodavati |
Citiraj:
možeš se vratit do izlaza iz zgrade i onda nazad istim putem ak ti se još igra |
:(
nis novog u Stalker Worldu ? F****g Soljenka, u labu x18 ili 16 gdje se gasi Brainscorcher masina opet sam naletio na neranjivog, ovaj puta zombica. Skelji me svaki put a nema bas prolaza da ga izbjegnem i vrijeme me pritisce :fuming: a i ljeto je pa me sve manje volja :) za odmor probat cu kasnije ponovo sa Sigerousom u CoP ako me uhvati, ako ne do jeseni ce valjda nesto novog izac od modova |
ma kaki. baš sam škicnuo na 4 najjača mod-a za kompletan serijal. Ni traga okvirnog datuma izlaska. Lost Alpha se pegla i dalje.
Jedan po priči odličan mod je stao sa razvojem jer ga lik radi sam i nema vremena, a ostala 3-4 koja sam stavio, imaju neke sitne updateove, ali to je još far from over. nadam se da će na jesen biti nešto. Do tada, imam odmor od zone, nakon skoro 2 godine neprestanog lutanja onuda :) |
Evo upravo igram, tocnije ulazim u Pripyat :D Straaasno me nazivcirala dok nisam dosao do drugog trgovca i nabavio pristojan armor, srecom pa nisam odustao :) Dosta dobra igra, iako ima mutavih i ponavljajucih dijelova
Nego, igram ne-moddanu verziju sa zadnjim patchem, i jeli uopce moguce repairat armor? Nisam uspio nac nigdje, a malo mi je mutavo pljunut 100+hiljada i onda u jednoj misiji ostat bez pola armora. OTOH, ako nema repairanja lova se presporo skuplja za fensi armore... Daklem? |
Mislim da repaira nema.lovu sprdi na novi armor pa preživi dok ne nađeš bolji,ili šparaj pa preživi.zapravo,kako god napravio nečeš preživjeti :) quick save!
|
Nabavi snajper i praši iz daljine, na taj način ćeš uštediti armor.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Modani G34 ili Groza (unique verzija koja koristi streljivo za kalaša) su tvoji prijatelji u Pripyatu, a ako se nešto približi, ona sačmarica sa 12 metaka će samljeti brže od Tigar sokovnika.:D
|
Citiraj:
|
Sad sam vec u NPP, i nije mi toliko napeta da je igram ispocetka, pogotovo jer me cekaju CS i COP :)
eventualno bi za koji mjesec odigrao s nekim modom igru, pa ćale Brko. koji bi mod preporucio za iduci prelazak :)? Btw, u Pripjatu su me dejstovali s krovova sa gauss rifleom, ali nemogu ga nikako pokupit. Jeli to opet neki bug :fuming:? |
Citiraj:
Citiraj:
i L.U.R.K. je jako dobar, ali je zafufljana instalacija. LURK ima malo bolju grafiku, puno više oružja i municije, neke misije su izmjenjene i dodane. ali velim, nije .exe kao complete mod, treba se malo naje8at dok ga se instalira (barem sam se ja naje...o dok sam ga osposobio) i sami LURK je dosta teži. Citiraj:
|
I meni je pala prazna.
Druže šta nije prvo SoC,pa CS pa CoP? Sram me reći ali niti SoC niti CoP nisam dotjero do kraja:( |
Citiraj:
Citiraj:
SoC je izašla na tržište kao prva prva, pa CS, pa onda CoP. Citiraj:
|
ima li možda neka fora da se određena oružja izbace iz igre ?
a da onda tipovi koji su trebali imat ta oružja imaju neka druga da nebudu nenaoružani |
|
Postoji li neki "fix" za grafiku u SoC-u s obzirom da igram na fullhd-u i kada zumiram sa scopeom on izgleda kao jaje :) Ono, razvučeni 4:3 prikaz. Ostatak igre je grafički ok. Mod je Oblivion Lost (2.1 čini mi se).
|
Citiraj:
meni je bio jajasti u vanilla igri. u Complete modu je to ispravljeno, ali sa 1.00006 patchem, barem meni. moram priznat, da taj mod nisam igrao. jel čemu? |
Ja sam igrao Soc sve do dolaska u nuklearku, tu mi se vise nije dalo, najradije bi ispocetka. Zivcira me milijarda metaka oko mene, vojska i monolith, helikopteri..vise mi pase lutanje mocvarama i ostalim pustopoljinama i rjesavanje pokoje grupe bandita nego rush u nuke....
|
Isto tako i meni...neki sporedni questovi su mi predobri da bi ih propustio.
|
Citiraj:
Mislio sam da je Oblivion u početku SoC ere bio jedini pravi mod :D Mod je ok, ništa drastično, main story i šminka, malo teži AI (a možda je to i zato jer igram na veteran razini)... Igram v2.1 jer me živcira što sejvovi nisu kompatibilni s novijim. Inače, kod mene vrijedi isto kao i kod papčića: Citiraj:
A da ne spominjem kako CS i COP još nisam ni primirisao, a kupio sam ih :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
i onda, šećer na kraju, ulazak u elektranu gdje te oće ubit i JNA i Fanatikosi :D tamo samo treba bit brz i lakonog, bez pretjeranog truda za ubijanjem protivnika jer ne možeš opstat ako se previše otkriješ :D ja se samo nadam da nas žene/cure/mame neće poslat na kakvo odvikavanje, jer je ovo već postalo opasno :D |
Novost glede Lost Alpha moda. vijest je direktno od jednog iz grupe koja radi na modu :( vijest nikako nije lijepa ni dobra. Postavio sam mu dva pitanja?
Hoće li LA mod izaći prije STALKER 2? - Da Hoće li to biti ove godine? - Ne :( |
Pozdrav ekipa, stalker serijal me do sada nekako zaobisao, a htio bih sad konacno zaigrati te igre, volim europske igre, atmosfericnije su mi i zanimljivije, a po videima ovo mi izgleda kao vrlo dobra igra. E sad, vi iskusni stalkerasi, mozete mozda napisat kratki guide, sta prvo odigrat, koje modove stavit, patcheve i tako to, jer na moddb ih ima gro, a cine mi se slicni, pa eto, ako mogu dobiti malo uputa da mogu i ja uzivati u ovim igrama, Спасибо :)
|
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa ovako, po meni, najbolje je igrati kako su igre izlazile. zašto? Istina je da je Clear Sky prolog, da se dogodio prije, ali... Clear Sky ti neće odma sjesti, tako da, kreni polako i sigurno sa Shadow of Chernobyl. Nakon toga Clear Sky. Pa onda još jednom možeš Shadow of Chernobyl da utvrdiš gradivo. I nakon toga Call of Pripyat. Od modova preporuka za Complete mod za svaki od STALKER-a, čisto onako da ne igraš Vanilla igre. a onda kasnije, kad te preuzme (kao nas luđake), onda isprobavaš mod po mod. No, velim, za početak, Complete mod za sva 3 nastavka. Citiraj:
|
niko ne zna/neće da pomogne? :)
dakle, traži se način kako da uđem u podzemni laboratorij u dark valley-u. evo pda s questovima, znači imam ključeve, al ne mogu naprid, ne vidim način kako iskoristit ključeve na tim vratima i uć. (assuming da su to ta vrata, ima sshot u gornjem postu) hvala. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:21. |