![]() |
..to nemoj niti pokušavat jer su meni naplatili 7mb 340kn.
|
Onda sam najebao kad dođe račun :(
Automatski mi je složio net i kad sam to skužio već je bilo kasno... |
Ja imam C905,i uredno radi,naravno potreban net za oba programa,a to da ždere,pa ko je na tele2 za nek uzme 10mb za 10kn,google maps i wayfinder prek wlana-a delaju odlično.Mada ipak sam u potrazi za nekim offline programima za gps.Ja sam trenutno skucal 33kn a tu su još bili razgovori i poruke,na tele 2,s tim da sam išel malo na net surfat i čačakt po gps-u a kolko vidim, baš tak puno ne ždere prometa, kolko sam videl za skidanje karti troši oko 20kb,a za otvaranje stranica opet zavisi,oko 15-30kb..Koristim mini operu..
|
Di ima za skinut nekih ok programa za taj mob? Nisam baš surfao tak da... :)
I da ako će mi bit poveći račun za taj promet, dal se ja mogu žalit t-comu jer zbog njih mi se net sam podesio, a prije toga sam provjerio da nema neta, ni postavki za isti. Kod VIPa kad sam zamjenio mob me pitao dal želim postavke za taj mob, isto i kod Tele2... |
Odi na cafe mobil,imaš temu otvorenu o njemu ,a pogle i na esato forum,tam ekipa isto o njemu vodi raspravu.Ja isto bome tražim neki program..I tvoji dojmovi o mobu?osim neuspjelog gps-a
|
Došao je jučer navečer tak da se nisam neš previše upoznao s njim.
Ali SE ko SE, meni isti i dobar, kamera mi se također čini dobra makar još nisam slike stavio na komp, danas ću prebacit brojeve pa ću onda i to vidjet. Sviđa mi se Xenon flash, i što ima dobru lampicu. :) Ekran dobar, jedino mi se mehanizam ne čini baš jako čvrst, tj lagano se klima. Tipkovnica mi je dobra jer je malo tvrđa, nije ko na W910 da se lagano stisne drugi gumb. Malo je predebel. Zasad sam zadovoljan, zadnjih 5 mobitela su mi bili SE, tak da večinu toga znam kak radi i to je jedan od razloga zbog čega sam se odlučio za njega. Samo me zanima trajanje baterije, GPS neću koristit jer imam pravi GPS ali će i ovaj dobro doć ako zatreba. E da otključan je što mi je ogroman plus :D Šta ti kažeš na njega? |
Pa mogu reč da sam ugodno iznenađen,zapravo ovo je prvi SE koji me pratički oduševio u svakom pogledu od softa pa do dizajna,izuzev klimavost poklopca kamere,i eventualnog slidera.Firmware je stvarno brz,al fakat iznenađen,zapravo ostal paf..imal sam dost SE i ovaj je stvarno napredoval,navodno bi trebal uskoro izić novi firmware za njega.Baterijom sam iznenađen,dok sam ga kupil,bil je napola pun tj oko 43% a taj dan sam dost gps koristil i surfal,tak da je izdržal jedan dan.Inače nisam baš pozorno pratil stanje,al čini mi se da je oko 5 dana uz tu i tam spajanje na net i bacanje pogleda na wayfinder-ov gps:Dmislim da je baterija odlična...Mada sam pikiral na xperia,al opet kolko bi ju koristil tak da sam se odlučil na c905,potonjeg fale na sva zvona..
|
..možda je ot. ali je mene c905 malo razočarao i to mi je prvi se koji sam imao.baterija mi je trajala oko 3-4 sati razgovora u korištenju moba kroz 10 sati bez pretjeranog korištenja fotića ili drugih programa.tipke su definitivno pretvrde tako da sam prilikom unašanja popriličnog broja kontakata morao raditi pauze.samo kučište mobitela ima preoštre završetke a ona izbočina za objesiti na vrat me iritirala.jednostavno nije to mob koji češ vadit 100 puta na dan radi razgovora.očekivao sam više od zvuka kada razgovor prebaciš na zvučnik a ne znam kako je vama radio brzo jer sam ja doslovno morao čekat barem sekundu dok izvađa najjednostavnije operacije poput otvaranja kontakata ili ukucavanja brojeva ili slova.mobitel je fakat prespor.
..možda je problem samo mog primjerka jer sam ga morao vratiti pošto je jednostavno,nakon dva tjedna korištenja,prestao nalaziti bilo kakvu mrežu.kolega je mijenjao k850 ili tak nešto 3 puta i meni je moj riknuo pa su nam u firmi zabranili uzimati sony te sad čekam ili nokiu ili samsunga. ..zvao sam vip u vezi naplate 7mb 340kn i rekli su mi da je to vjerojatno google maps sa upaljenim gprs.šta je najbolje ja taj gprs nisam niti upalio niti tražio već sam se samo preser... pred ekipom gle kak imam ovo i gle gdje smo mi...lopovi šta da kažem. |
Trenutno je u uporabi Nokia 5310 XpressMusic. Najvjerojatnije kupujem N79 čim cijena još malo padne.
|
Touch HD od jucer, a prije toga Touch Diamond nekih 6, 7 mjeseci
|
Imam već godinu i pol sony ericsson v630i i prezadovoljan sam mobitelom
|
sony ericsson k750i (red)
u 5om mjesecu će mu bit dvije godine, dosad nikakvih problema s dotičnim [nije ni izgreban jer ga ne držah s ključevima :D] planiram produžit ugovor/prebacit u tele2 - razmatram g700/t700/c510 (još ga nema u nas :() - 3 klase :D još ne znam što želim :) |
Nokia N85... osim malo škripave navigaciske tipke () super zadovoljan!!
|
Imam SE W910 od rujna 2008 i nisam zadovoljan, prije toga sam imao SE S700 (skuplja prašinu doma) i taj je već bio bolji, ali imao je malo memorije i za sms se nije mogla staviti bilo koja melodija, a prije toga sam imao SE T610 i imam ga dan danas i taj je zakon jer me nikad nije iznevjerio kao ovi novi. STARO JE BOLJE.
|
Nokiu 5800 XpressMusic od nekidan te je Motorola V3 nakon oko godinu dana otišla u mirovinu...
|
W910i + 4Gb M2
|
od danas iphone 3g 16gb.
:goood: |
N6120c jos od 5 mjeseca prosle godine.
Svakodnevno imam neki problem s njim. Sad se poceo prekomjerno zagrijavat. Frend ga je kupio 10 dana prije mene i njegov se nakon mjesec dana poceo zagrijavat i riknuo je... Dobio je naravno novi ali zna bez razloga zablokirat kao i moj. |
Trenutno se uz standardni d900 igram sa Hyundai d130 dual simom , i Nokiom e63 koja mi je prerasla u jedan od najdrazih uredjaja u vrlo kratkom roku .
|
iphone 3g 8gb
i ja sam bio skeptičan i mislio sam da je preskup i da se ne isplati, ali sad sam prezadovoljan... |
Sony Ericcson k800i veoma zanimljivo da radi vec godinu dana bez greske !
|
LG cookie, nokia 6230i i 6310i :)
ne moram niti napomenuti da je 6310i najbolji :) |
Uskoro Nokia n95 8gb..
|
Citiraj:
Ja ću uskoro imati N97. :) |
odnedavno 6210 navigator i v640@k630...
prezadovoljan sa oba :) |
evo i ja se malo ponovio sad imam nokiu n73 i 5800 XM :D
|
6500 slide i z310 :)
sad sluzbeno sam imo vise mobitela nego godina... :D |
T-mobile G1
U zadnja 4mj sam pregazio preko HTC touch pro-a, N82, Samsung Omnie.:D Mogu reci da je Android zanimljiv ali ima dosta nedostataka:( |
5800xm...prezadovoljan :)
|
Sony Ericsson W910i havana gold! Prezadovoljan...
|
od jučer samsung F480, poprilično sam zadovoljan, samo razočaran kamerom od 5mpx...
ima li na netu nekih aplikacija za njega? trazio sam, al nisam imo sreće:D |
Sony Ericsson W910i, vrlo zadovoljan s njim.
|
SE w610, moddan radi vec 10 mjeseci :)
|
eh...imao sam nokiju n70 i hp ipaq 614, a sad sam se onda vratio na 2xmotorola V3 [jedna crna, jedna srebrna] i uzeo sam si jos hp ipaq 214 ppc...ekonomicnije mi je imati posebno ppc, a posebno mob jer u suprotnom mi baterija ode vrlo brzo...a jos mi ovaj 214 ima usb host [i kabel sam nabavio] pa ga lijepo spojim na tipk i misa ili usb i voila
|
K800 at K810
|
|
Ne patim nesto na mobove, ali ovo je tenutno kaj imam: 2 Zamzunga prastari X660V i nesto noviji E251, te SE K800i.
|
Siemens CX65...
|
N80ie + E90, nisu mali al' su teški :D
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:33. |