![]() |
Citiraj:
Ali, pun mi je taj obiteljski, a imam upita od prijatelja il familije da ih ubacim,pa bi probao Nigeriju složit, neko je pisao da mu je prošlo ali ne detaljno na koju foru. Ak neko zna nek napiše pls. |
Meni nikako nije htjelo preko Revolut Mastercard ni Visa,na kraju sam morao sa Mastercardon od ZABE i prošlo je.
YT premium Argentina Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
|
Meni 1.56 euro turska.
Mami ponestalo prostora na google photos, otvorio joj urbanvpn, stavio tursku i za nekih 2 eura godišnje uzeo 100gb google one. Bez beda, čak ni adresu nije tražilo, prošla revolut mastercard |
Eto prosla turska opet bez problema preko revolut-a
|
Jel ima koji VPN a da je mukte na iOSu da stavim na Ukrajinu dok placam youtube premium? Preko weba mi neda nego kaze da sa mobitela platim......
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A546B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
https://speedify.com/download/ Prva 2 gb mjesečno besplatno, ne treba account. |
Nema ukrajine
|
Muke po Indiji, poskuljujemo sa ₹189 na ₹299 (3,2€)
Neznam jeli neko spominjao pa da znate. |
Je, došao je mail. Razmišljam složiti prijavu pa na mingo, ovome treba stati na kraj.
|
Citiraj:
|
Ja sam na iPhone u odustao
Instalirao brave browser i jedini tab mi je YouTube i tako gledam Šljaka sve |
ako je neko u potrazi za yt premium acc-om (1 profil na korištenje), slobodno mi se javi privat
|
Uspio sada novi account i ukraina
Preko moba jer preko kompa ne prolazi (problem sa odredivanjem zemlje) Mreza wifi, Urban VPN upalio na ukraina Napravio novi accout I aktivirao premium sa revolut visa Poslano sa mog GM1910 koristeći Tapatalk |
|
Dobio prije pola godine skoro. Svih to čeka kad tad!
|
Jel ima netko preporuku VPNa s Argentinom? Probao par free komada i ne nudi uopće Argentinu u free planu. Ili preporuka nekog koji se plaća
|
Napravim ti secure DNS proxy preko Argentine, ako hoćeš?
|
Pa ne može se više aktivirati arg pretplata, ako ti za to treba...
|
Citiraj:
ja sam muku mucio sa tim vpn ovima i na kraju uzeo revolut premium (2mj free) koji ima ukljucen nord vpn...po meni daleko daleko najbolji barem na androidu a id besplatnih probaj tunnel bear mada on nekad mi radi nekad ne |
Mislim da Windscribe jos uvijek ima free opciju...
|
Ima free, ali Argentina nije u planu.
|
Pa jel nije jednostavnije uzeti Youtube premium family za 14.6€/monts, koji moze koristiti 6 korisnika sto po korisniku ispadne 2,43€/month? ili sam ja nesto krivo ubrao?
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A546B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
mislim kad mi free period istekene da cu nastavit placat...treba mi i revo i vpn a 8 eura je ok cijena
|
Izbacilo me iz argentina i ako idem otvoriti racun iz neke jeftine drzave traze me neki racun s adresom stanovanja za potvrdu. puuuj
|
Gotovo je s tim!
|
Možda testirati Ukrajinu, meni zasad radi!
|
Moja Ukrajina i dalje radi.
Taj račun od Googlea je od izrade, do kupovine Youtube premiuma sav u ukrajinskom predznaku. Na svim mjestima je neka random ukrajinska adresa i mslm to jest nadam se da ako i ima neki filter za otkrivanje porijekla accounta moj će account zaobić hhh |
Ako ti kartica nije sa ukrajinskom adresom, onda ti ništa ne može pomoći...
|
Citiraj:
|
Kod mene Turska jos prolazi, ali racun nema veze s Turskom. To je moj osobni google racun, samo je payment profil turski s virtualnim revolutom. Dokad ce, ne znam. Neka potraje!
|
Postojećima radi, do kad, ovisi, ali na kraju svega svima će biti otkazano!
Citiraj:
|
upravo dobio na mail
"YouTube Premium memberships based in Argentina require a form of payment issued in Argentina." Bilo je dobro dok je trajalo :D Anyhuz, imam 3 slota na YT family dostupna od 1.11, placanje mjesecno keksom/iban, 2,92€ slot, tko je zainteresiran neka se javi, dodam ga u familly prije bilo cega cisto da provjerimo da li taj dio prolazi |
Također danas dobio, samo za Tursku. Isplati li se opet zezati sa VPN-om i nekom drugom zemljom? Da li uopće prolazi?
|
Ne prolazi. Prolazi jedino ako imaš Apple uređaj...
|
A sto Apple?
Mislim imam iPhone ali zašto samo Apple ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:24. |