![]() |
ekipica, treba mi preporuka za neki "kontroler" ... jelte... joystick, gamepad... kako god... kad frend dode do mene da mozemo PES ili fifu ili nesto. Ili Fall guyse ili sl.
Rado bi neki kontroler koji "radi" ... jer u proslosti se sjecam svakakvih i njihvoih problema... :) |
Bilo koji Xbox kontroler je plug&play za Windows igre.
|
hoces reci original od xboxa ili xbox compatible? npr. onaj shit od MS-a od 150 kn ?
Nu u svakom slucaju, neka preporuka, da ne kupim bas najvece smece? |
Original Xbox, bilo koji od Xbox 360 do danas.
|
Speedlink Torid ti je dobar, nije najbolji kao od Xbox-a, ali je super za tu cijenu.
|
E hvala, tako nesto do 200 kn sam se i nadao da ce biti. Za casual povremeni gaming. Ionako su mi za sve ostalo tupkovnica i mis zakon. Ovo bas samo kad neko dode u goste pa da se dvoje mogu igrat.
|
Citiraj:
|
Quake nema svoju temu pa ću istovariti ovo ovdje
https://store.steampowered.com/app/2310/QUAKE/ MAJOR UPDATE POSTED Thu, August 19 Quake – the legendary dark fantasy FPS that revolutionized the genre is now enhanced! This new offering features cross-play, dedicated servers for online deathmatch matchmaking, free optional Add-ons, split-screen support for local deathmatch and co-op, AI opponents in deathmatch and more! Note: Steam users who already own Quake will automatically receive the new enhanced version with a free download! RELEASE NOTES Citiraj:
|
Citiraj:
Upravo skinuo :) Ima dvije nove kampanje koliko vidim. Šteta što se mora imati bethesda account kako bi se igralo online. |
|
Citiraj:
2 Torida 2 generacije Ovaj lijevi plavi ima više od 5 godina, Na njegovom lijevom joysticku se vidi da je od korištenja otpala gumica čije sam ostatke zalijepio superljepilom :) I danas radi bez greške. Ovaj desni crveni je nov, skoro identičan. Jedina zamjerka mi je što sam htio da su tipke A,B,Y i X isto u bojama kao na starom ali to je zanemarivo. Na Win10 rade pljugiplej |
Eto, Uncharted dolazi na PC. Ako sam dobro shvatio, Uncharted 4: A Thief's End i Uncharted: The Lost Legacy
Serijal koji sam dugo želio odigrati, ali nikako da se odlučim nabaviti PS. Budući da su to igre iz 2017 i 2016 šta očekivati od minimalnih zahtjeva za GPU? Možemo očekivati na rx580/gtx1060 1080p/60fps high? Vezano za Torid. Koristio ga skoro svaki dan (FIFA) i uništio oba analoga u garantnom roku. Lijevi je imao lufta (za FIFA-u nije smetalo), a desni je skroz poludio i krivo registrirao flickove. Dobio sam novi koji nisam puno koristio i on je super stanje. |
Mislim da će to biti igrivo svima koji imaju bar 1060 i nekakav i5 6. generacije ili ryzen 1. generacije.
|
Citiraj:
|
|
Pozz
Jedno pitanje. Davno davno prije sam igrao igru, sa "robotima". Znači razvijaš se na tlu, ali imaš i kao ispod zemlje mapu i imaš mapu kao na nebu. Normalno imaš tenkove, avione i to sve. Ali i gradiš robote ogromne na kojima radis upgrade kako hoces. A ako uništiš neprijateljskog robota, ostane od njega neki dio, npr ruka, koju uzmes i prekopiras i stavljas na svog robota onda. Da li netko zna kako se zove ta igra? |
Jel to neka strategija ili neki TPS?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali ima hrpa RTS-ova sa robotima. Izguglaj slike pa ćeš vj naći. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Javili mu mi sve, al od Joze ni traga ni glasa....
|
Zna li tko da li postoji mod za Anno 1404 ili 2070 koji dopušta gradnju u pauzi?
Sve ok, usporit, ubrzat, sve je to u redu, no kasnije u igri, mid-late, kad se već naseli preko nekoliko otoka, pa se treba upravljat svime time, trejd rutama, proizvodnjom mase stvari, zahtjevima, pa iskoči još neka obavijest, pa quest, postane previše za rješavat u kratkom vremenu. Pa mi sve to nekako naglo prestane bit opuštajuće. Guglo sam, nisam ništa pametno našao o tome, nadam se da sam samo previdio takav mod. |
Sa svojih 450+ sati u Anno 1800 sa DLC-ovima u JEDNOJ igri, mogu reci da je izrazito opustajuce ako prilikom kreiranja igre pazis kako je radis. Napraviš sandbox i makneš sve gusare i neprijatelje i odjednom više nemaš tih problema :D
|
Citiraj:
Sve to stoji, svejedno bi bilo dobro ako netko zna za spomenuti mod. |
Citiraj:
|
Izgleda ništa od moje minimum nade za iskopavanje moda gradnje u pauzi za nešto iz Anno serijala :(
Vrijedilo je pokušat. Neka, snaći ću se i bez toga (kao i do sada :) Odličan serijal strategija u svakom slučaju. |
PC 14.01.2022. |
Vrhunski!
|
Odigral sam ju, i zbilja vrijedi uloženog vremena. Možda ju i repriziram.
|
Ja sam završio sve God Of war-ove kronološki, osim ovog. Jedva čekam.
|
Konzolaši jel valja čemu Fatal frame? Danas je prvi put izašao za PC (remaster), većina negativnih ocjena su tu zbog kvalitete porta (nema mouse support, fps se u igri ne more lockat,...). Otprije sam stekao dojam da je to neka konzolaška kultna igra, ovako na prvu mi izgleda kao walking simulator sa pokojim jump scareom...
update: ide ovo na listu. Kupilo me ovim trailerom, nisam odavno još od Deadly premonitiona igrao nešto sa ovako izraženim azijskim stilom |
Nikad čuo. Ja udaram samo po ekskluzivama... TLOU1, TLOU2, Uncharted 1, 2, 3, 4, Ghost of Tushima, God of War, Sackboy, Spiderman, Detroit, Horizon Zero Dawn, Second Son, Days Gone, Ratchet, Dark Souls serial...
Poslano sa mog Samsung S9+ koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Jel se mogu Forza Horizon 6 i Assassins Creed Valhalla igrati na gamepadu na PC-u?
Ako da koji gamepad je dobar za PC? |
Misliš na Forzu 5, ne 6. :)
Mogu. XBOX One kao najbolji. Torid kao jeftinija i lošija verzija XBOX-ovog (lošija, ne loša). |
Ma da typo greška :D
Hvala na prijedlozima. |
Citiraj:
Ali preporuka za xbox. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:08. |