![]() |
Ja jos nisam niti jednom izasao u minusu. Na neu trenutno debelo pusim ali nema...cekam..i idem van u plusu!
Evo nakupio za 10 monaca :) cekam 0035 |
Da zajebano je to sve.
Neo samo na hold on ce kad tad poletit. Ripple mi eno stoji na krakenu i necu ga gledat opce. |
Kaj je taj Monaco. pump&dump il nekaj s buducnosti?
|
Citiraj:
Valjda ce uskoro malo narast :) Premisljam se dal se igrat sa zenom ili ne :) |
brsvo Blood, steta kaj nisam poslusao prije. Kupio sad po 252, prodajem po 350.
MCO jel |
@Immortalis
Koliko je to u dolarima? :) |
Citiraj:
for fucks sake, tko će to sve pratit... |
sorry.. morao sam hahaha..
Citiraj:
|
ne znam di vi gledate, ali mco nije ni blizu 30
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Jedno noob pitanjce, ako želim direktno kupiti ETH, za mrvicu veće iznose (tipa 20k kn), koja mi je najbolja metoda? Na coinbase-u? Hvala :beer:
|
Citiraj:
|
bcc?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Pozdrav ekipa, prvi post ovdje.
Moram se zahvaliti za info o AdEx-u, uzeo sam ih na 60c.. NEO sam uzeo vec prije, vecina novca mi je u njemu. Sad mi je malo zao sto nisam prodao prije 3 dana kad je bio preko 0.0135, al sto je tu je. Da sam imao slobodnog BTCa stavio bih u OMG i PAY, tu nisam nista ulozio nazalost.. |
Citiraj:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Coinbase ima neke smjesne limite tipa 100 eura...najpovoljniji je sepa kod svih...kod kartice su veliki fees
|
Btc kupim direkt na bitstampu, sepa nalogom. Da li je neko usporedio ove o kojima pricate cex.io ili coinbase koliko su fee-jevi?
bitstamp vs coinbase |
Citiraj:
Evo ekipa kako se to radi. Ako me tko poslušao dobro, ako nije, slušat će drugi put. (Ako se odlučim stavit neke transakcije) https://s28.postimg.org/o95vmifex/transakcija.png Laganih 0.5 BTC sa samo 1.22 BTC odnosno točno 40% profita. :) http://forum.pcekspert.com/data:imag...AASUVORK5CYIIA |
adx je potonuo. sad je dobra kupnja.
|
Volume OMG-a porastao za 400BTC u 3 minute, baš sad pratim malo
|
e da je bilo znat da će BCH skočit sa 300 na 500$
no to mi je toliko nestabilan coin, na njemu sam puno izgubio tako da mu više ne vjerujem ovo je vjerovatno pumpanje prije velikog dropa |
Citiraj:
Vidim ja da je ovdje lako bit general nakon bitke...
Upozorite braću na vrijeme šta da kupe pa da i oni zarade :D |
Sto se kupovina tice, coinbase i cex deru 4% (cca trzisna cijena + cca 4%), bitstamp dere cca 8% fee. Nisam previse trazio jeftinije, uzeo po tvorničkoj cijeni od frenda rudara ;)
BCC mislim da ce još ići, 4% je BTC mining profitabilniji atm. Previše se kupilo BCC-a dok je trunuo oko 300, a i nocas oko 500 je islo buy ko da je free |
Ne znam ja odakle ti izvlacis te brojeve....
https://www.bitstamp.net/fee_schedule/ https://support.coinbase.com/custome...ital-currency- I da, ne kupujes kreditnom karticom nego SEPA, PBZ preko internet bankarstva doma iz fotelje za 30kn po transakciji... |
Shamanix: pricam o credit card/debit card kupovini na cex ili coinbase ili bitstamp? Nije covek reko da oce za 20k kupiti?
|
Pa rekao je da oce za 20K kupit, ali koji je smisao placat provizije kreditnom kad SEPA-om odradi to za 30kn ?
|
Citiraj:
Ha?
|
XRP ko ima neka prati sada, čini mi se da će gore poprilično. Možda sam u krivu :D
Edit: i NEO konačno ide gore čini se. |
Kupio ga prije par dana, već onda mi je izgledalo kao da će gore....s druge strane OMG bi mogao sad uzletit malo... od jutra do sad 1000BTC porast u transakcijama.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Strpljen spašen, XRP nek ode na 40, to je to :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
dokupio Neo po 854
|
Trenutno Neo ide gore, a ADX dolje? hm...
Edit. izaso iz ADX uzeo Wingse po 168, sell order na 180 |
Sve pada ide vikend... Uso u adx po 450 čekam ga iduci tjedan na 510.
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:11. |