![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
meni je super,pijem crnu kavu,zato i uzeo ovaj obicniji,ovo za radit pjenu jednom koristio,ne treba mi naravno kava u zrnu samo |
Hvala ekipa, idem po njega onda :chears:
|
Do sada sam manje više naručivao kavu s freshkava.hr, gledam cijene sada otišle u prosjeku 20%... Još k tome kada se doda prijevoz nema razlike ako uzmem u eg. Kauflandu. Gdje vi inače kupujete kavu a da su ok cijene?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sta nije to standardna cijena za članove, ili je stalno na akciji?
Ja isto stalno uzimam po 5-6 kg tamo Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Stvarno dobra cijena. To je ona crveno plava? Prvi put čujem da pevex prodaje kavu |
Citiraj:
Osječko Radler - 1EUR, daleko najjeftiniji što sam našao. Daruvarsko crni radler - 70c. Pringles na full cijeni 1.70EUR. Ima Pevex nekoliko stvari i po to se isplati otići. Lavazza je ona smeđe zlatna, Crema. |
Citiraj:
jel sve štima sa tom web stranicom ? Cijene su bolje nego na fresh kavi, gdje su otišle po 30 % gore. Ako ne i više. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Izvrsno, hvala na info. Mi smo u 12 tom naručili oko 27 kila kave sa fresh kave, i sada smo pri kraju, vrijeme je za novu narudžbu. Moja preporuka je da probate i Caffe Borbone. |
ja lavazzu sa amazona uzmem, u nas 30 eura na tamo 13 :D
Inace Colop ima u Citya u st kod interspara isto custom kave, ima ih dobrih meni je Peru najdraza 30€ kilo Ali vidim ova kava.eu skorz dobre cijene |
ako moze link na amazon za Lavazzu, ne nalazim po 13 eura, ali i da je vise svejedno moze link
inace koliko vidim, na pevex webu vise niti nema lavazze - https://www.pevex.hr/siroka-potrosnj...rana/pice/kava |
Citiraj:
|
ima li kakva pouzdana stranica gdje ima instant kava, nisam vidio na ovoj kava.eu
|
|
Citiraj:
|
Ima u metrou lavazza crema e gusto classico xxl 2x1kg. Mislim da je bila 28e netto cijena paketa.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk |
vi koji imate philips aparate
jel steti ako mi filter svijetli zuto,zmirka...vrijeme je za promjenu znam,ali nemam trenutno novog...koristim vodu iz boce filter je aqua clean https://www.philips.hr/c-p/CA6903_10...filtar-za-vodu |
koja je najbolja za kućnu, lavaza crna plava crvena ne kužim se
tek sam se maknuo sa dolce gusta pa pikiram šta bi žena uzela neka pakiranja ali bi isto uzeo već pakiranja hvala ž |
Mi smo bili prezadovoljni sa Crema e Aroma, imaš ju sad u sparu na akciji . Probao sam te "ugostiteljske" lavazze (plave sa zlatnim, crvenim...) i ni jedna mi nije bila ok.
|
Citiraj:
Za početak kupuj po pola kile, kilu dok ne nades favorita. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
E to je najveci problem sto nemoszes kupit te velike brendove na 100g il 200g, ja se taman posluzio sa onim kavama iz Citya par vrsta po 100g pa lako probam sta mi lase
|
|
Ma da ima mljevenih, ali nema u zrnima, nije mi nikako jasno zasto....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa ono, pakiranja ocito imaju, prodaju mljevenu, preskoce korak mljevenja i eto pakiranje u zrnu od 250g. Nemam ni ja aparat koji sam melje, kupio na amazonu mlin koji kosta manje nego kil kave....
Fun fact u zrnu su uglavnom skuplje nego mljevene, cak 4x250g mljevene vs 1000g u zrnu skuplja u zrnu. Problem je sto kupim 1 kg zrna, kava meni kisela nevalja mi, pokloni nekom il baci 950 grama kave, napravio tu gresku dva puta i vise necu, mljevena mi nema jednako dobar okus kao svjeze mljevena... |
Citiraj:
|
Citiraj:
ja kupio na temu dva komada za 10 eura,sad je plavo... sad koliko je to kvalitetno ne znam |
Sa kava EU koliko vremena za dostavu im treba
|
trenutno gledam kava.eu, ali ne vidim da dostavljaju u hrvatsku?
|
Priključujem se prijedlozima, trebam neku dobru kavu za ok lovu. Jučer išao u KTC, Lavazza je 49EUR 1kg...
|
Za 49 eura kupis kilu vrhunske kave u zrnu, a ne neku random lavazzu, sta su ludi.
Zadnjih godinu dana obnavljam zalihe kod Nika, u nedostatku jeftinijih kvalitetnih solucija: https://www.eliscaffe.com/coffee |
Citiraj:
Pevex nema trenutno ništa vrijedno spomena. |
Citiraj:
https://freshkava.hr/proizvod/lavazz...kova-kava-1kg/ Isprobali sve varijante svih kava sa fresh kave, ona nekako svima paše. S time da je do nedavno bila po 19 eura kilo. |
Citiraj:
|
U plodinama redovna cijena barcafe espresso 1kg (zrno) 16€. Ne losa cijena i ok kava, osobno mi je boljeg okusa njihova crna nego espresso.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:31. |