![]() |
Citiraj:
kad ides izabrat boju, nudi ti crnu i smeđu, a ovo u opisu je vjerovatno greška, al ne vjerujem da su toliko bahati pa ić za prvi april nekome skidat s kartice i vraćat novac iz zabave |
Meni je isto upravo prošla narudžba.
|
ja sam sad uzeo kao zadnji komad i par minuta nakon se pojavilo na stanju 5+ komada. samo udri, još malo pa nestalo :D
|
Odlična ponuda, šteta što nisam naletio na vrijeme. Hvala svima koji prate ovakve ponude i postaju ovdje.
|
Ja sam zadnje uzeo, doslovno zadnje, pisalo zadnji komad na skladištu hhh
Dobio sam poruku da je spremno za predaju dostavnoj službi. Vljd nije posve neki drugi artikl u pitanju i neka greška. |
Uspio prije 5 minuta uzeti jedne sluške - bijele. Možda prođe narudžba...
Edit: sad 10 minuta kasnije piše nedostupno... |
možda malo po malo puštaj par komada tokom cijelog dana ? :stoopid:
|
Citiraj:
Ja sam dobio i račun i poruku da je spremno za preuzimanje od dostavne službe. Vljd budu stvarno poslali. |
Uzeo i ja sad jedne. Aktivirao one novosti i cim je dosao mail narucio. Izgleda da svaki puni sat puste jedne
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Evo i ja sad jedne
|
Bumo mi drek na sibici dobili ak tak pustaju nove i nove.
Nema logike da posalju desetke tih slusalica po 140kn. Meni pise da je dostavna sluzba preuzela paket i dobio zam u PDF račun. Čudno. |
Citiraj:
|
I ja nešto iza 17h naručio 2 kom..
|
Ako netko ima viška komad i prodao bi po kupljenoj cijeni javite :)
|
Di to točno kupite ? Može link? Preko Amazona ili? Na ovoj stranici od Panasonica piše samo Buy i nudi Amazon zato pitam. Nigdje ne piše da nije raspoloživo ili koliko ima komada.
|
Citiraj:
https://www.mall.hr/naglavne-slusali...hd605ne-bijele |
Evo sad kupio slušalice
isporuka: 11.4-14.4 |
Al treba stalno bit na str i ko prije klikne
|
Treba li refreshat ili se sam button pojavi? Ja sam bio u 20:00 i ništa.
|
Citiraj:
|
Ja u svom računu na webshop ne vidim tu narudžu uopće.
Budete vidjeli od tih slusa nema ništa heh U ponedjeljak budemo svi dobili mail kak ih nemaju na stanju ili da je doslo do greške. |
Citiraj:
Pisalo: dostupno kod dobavljača |
Bilo je jednom tako na ekupi akumulator za auto. Kao greška i to je to. Samo ovi stalno puštaju tako da i ako je greška skužili bi pa nebi puštali dalje
|
Uspio uloviti, hvala ekipa :)
|
evo i ja HVALA !!!
P.S. Bilo je dva puta u razmaku 5min da se pojavilo. Prvi puta si me ti sredio izgleda ;) |
|
to je i meni bilo kada je prvi puta neko bio brži od mene
|
Ja naručio, morao i platiti dostavu 29kn. Platio sam karticom.
https://www.mimovrste.com/naglavne-s...e-hd605ne-crne Ispravna cijena je 144.90 Eura, ne kuna. Tako piše na njihovoj slovenskoj Mimovrste stranici. |
Uspio i ja! Valjda će poslati :)
|
Ako nama ovo dođe 😂
|
Citiraj:
|
Cartman partibrejker. Mislim da ćemo jedino dobiti lagani odheb a ne slušalice.
|
Citiraj:
Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
Daj, ako netko može, nek uzme meni, platim koliko treba i plaćam piće.
Ja nikako uloviti već satima. Ako netko uspije, pls mi šibni PM. Ili otkupim za 300kn ako netko ima viška. |
I meni i meni!!
|
Ja bi svoje dao za 200kn, ali mi baš trebaju nove, pogotovo bežične, jer su mi ove Kingston hyperX dušu ostavile na terenu.
Hoću reći nisam ih kupio da bi ih preprodao. I onak od tog nema ništa, ali ajde, budemo vidjeli. |
kupio i ja upravo
|
Ako niste sad poslije 23h uzeli onda stvarno.. bilo ih je hrpa. Ja uzeo još tri komada sve poslije 23h. Ukupno znači 4 komada uzeo danas. Jedne idu meni, jedne burazu, provjerim još s obitelji treba li netko, a ako ne onda se dogovorimo da otkupite.
|
Nadam se da će tebi otkazati jedinom :D
|
Ako neko ima viska otkupio bi jedne + za pivo i cevape...hvalaaa
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:06. |