![]() |
Citiraj:
Protiv Athletica to ne bi bilo to. A i ljepše je da Barcu izbaci Real!:D |
Kakav El Clasico za tjedan dana?
Messi sinoć kratko produzio Enrique-u vrijeme na klupi :D |
Citiraj:
https://en.wikipedia.org/wiki/Camp_Nou Dobru bi ti taktiku složio malo sutra, ignorirao bi prostor uz aut liniju, ali ja sam siguran da ga nebi ignorirala Barcina krila. Dapače bili bi prezadovoljni tvojim načinom igre :goood: |
nakon sezone klopp pa ćemo vidjet tko će ostati od igrača pod njim.
osobno su mi njemci i talijani vrh što se tiče trenera. EDIT: jebate pa svi imaju 105x68. nisam dugo bio tu :lol: sjećam se komentatora da su uvijek govorili kako je velik travnjak od barce. svašta. i dalje mislim da je dobro ostavit bokove jer barca nema skakače - barem ne od igrača koji igraju napad i veznjaka. |
Jebote da, zato i nisu prva dva Barcina gola pala preko krila (Neymar) centaršut i izboreni penal.
|
Citiraj:
|
Propustio sam to, znači Kup Kralja je dirigirani ždrijeb i već je obavljen.
Jel stvarno četvrfinalni par Farsa-Real ili ? |
Citiraj:
Daj zamisli.U ovom tjednu dva puta Sevilla,pa u dva tjedna opet dva puta Barca. I kad se sjetim da se Jurčić znao žaliti da Dinamo pada u formi pred kraj grupne faze lige prvaka zbog prenatrpanog rasporeda.Mislim nakon Lionove sedmice je ta izjava pala!! Genijalno! Da,nama Hamesa u sastavu danas.Znakovito? Šteta ako ode,po mome mišljenju top klasa! |
Citiraj:
izvlače se ždrijebovi za četvrtfinale i polufinale. vjerojatno će u subotu bit ždrijeb |
Citiraj:
|
onda imaš krive informacije.
ždrijeb je sutra u 12.00 |
Citiraj:
Ja sam mislio da je copa turnirski sistem,da se zdrijeb vec zna ,ali nisam 100%! Uostalom ,nije niti toliko bitno. |
kak je turnirski sistem ako je i za ovu rundu bio ždrijeb.
još ste svi tu komentirali ždrijeb... |
Citiraj:
Toliko o tome.Samo Real je krenuo uraganski! |
Kako je ovaj Danilo postao profesionalni nogometas?
|
Toooo pomoćni sudac, pomaži realu, treba im :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Kad vidim u postavi Danila i Vasqueza, pozli mi momentalno.
|
Citiraj:
http://www.rfef.es/noticias/este-vie...-cuartos-final Citiraj:
|
Citiraj:
Za Danila sam ja to govorio od njegove prve tekme,ali valjda Zidane zna? Vidi se da se Ramos vratio u momcad,pustamo kao probuseni čamac! |
s obzirom da su oni organizatori turnira, poprilično sam siguran da su oni u pravu, a ne ti hahah
|
Citiraj:
Bas se vidi da im fali Modric danas. |
Citiraj:
Em se u usporenoj snimci vidi em 2 komentatora vele da nema govora o zaledju, pametnom dosta. |
ne trebam ništ vidjeti - više vjerujem službenim informacijama nego nekim kvazi izvorima.
|
Bravo!
|
Citiraj:
Ždrijeb je sutra u 12h (za ove koji misle da su parovi već izvučeni do finala) :D Najbitnije, srušen prošlosezonski rekord katalunjskih padavičara - 40. Realova utakmica bez poraza. Sljedeća brojka je 43 (Juventus 2011./12.) :D |
Citiraj:
|
Buljo na aparatima :D
40 :D Odlično je ovo ispalo, Ronaldo i Modrić se nisu morali trošiti.:) |
Citiraj:
Odlično dok jednom ne ispadne katastrofa i ispadnemo jer ovaj bezveze odmara. |
Citiraj:
Gle, realno imaju odličnu široku klupu a s obzirom na 3:0 iz prve tekme istu stvar bi napravio svatko pametan, je da se kockao sa nizom nepobjedivosti ali i to će se morati prekinuti kad tad. Tak da sam za da i neki dobiju predah a neki da uskoče. Danilo je još jednom dokazao da je panj i nema tu pomoći, nadam se da će otići na ljeto, da nisu mogli nekog drugog dovesti.. |
Danilo je legenda kluba.Pusti njega.Tako lošeg igrača Real nije imao,niti će imati.
Da,ipak se izvlače parovi.Ne znam od kuda ovom komentatoru podaci ,ali očito ima krive.:D |
Najbolje od svega je da su oni navodno uzeli Danila da ga Barca ne uzme :lol2:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw parovi za kup kralja Code:
Real Sociedad - Barcelona |
Fala Bogu da su Gomesa uzeli, kakva bi tek s njim gužva u sredini bila.
Barca se znači oprašta od kupa, Sociedad mogu proći eventualno na gol u gostima :D |
Citiraj:
Treba to odmah doma riješiti drugi tjedan. Samo da ovaj opet ne odmara. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Eventualno Sociedad možda može Farsi zaprijetiti, ali ipak će teško poći. |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:40. |