![]() |
Trebalo bi i malo pooštriti kriterije za odabir sudaca. Ovaj ne samo što je bio najgori sudac eura, nego dolazi iz zemlje čiju je reprezentaciju u prošlom kolu pobjedila zemlja kojoj danas sudi (još bi gore bilo da smo ih eliminirali), te je iz susjedne zemlje druge reprezentacije. Tako da me je iskreno najviše strah suđenja.
Što se tiče tekme, sranje bi bilo da bude puno golova (recimo da dobijemo 2 ili više), jer me strah naše realizacije. I čačića naravno :D Inače mislim da smo favoriti. Ako mi budemo igrali kao dosad, te oni kao dosad... |
Stvarno se nedam da necemo spusiti danas od ove sprdačine od Portugala...ono jebeš ekipu koja sa 3 remija ide dalje....
|
Citiraj:
Nek to rade Ronaldo, Pogba i njima slične manekenke, ne znam što će to nama. Imali smo vaterpolo kapice, iscrtane granice, sad imamo i kvadratiće. Ako dođemo do finala, možda i nečiji portret osvane ušišan na nečiju glavu. Došli su igrati nogomet, nek igraju nogomet, ovakve gluposti nam ne trebaju. |
Možda čovik samo hoće pokazat da voli igrat za Hrvatsku i da voli Hrvatsku?
Btw da se ogradim, ja baš i ne obožavam previše Hrvatsku kao državu,tako da ovo nije "bias" mišljenje. Samo stojin do toga da svako može nosit na glavi šta oće, a momak igra nogomet i to je već dokaza, nemoraš 6 puta isto spominjat. |
Konačno... Poljska vodi 1:0
|
Baš si nekaj gruntam, ovi Albanci sad već imaju tri reprezentacije. Nogometna velesila.
|
Mandžo je za mene tele al neka igra Antiši na dušu. Lakše je bilo s Španjolskom jer oni tikatakaju a ti stojiš i gledaš. Smijao sam se tome skoro cijelu utakmicu. 30 iljada dodavanja a ti samo moraš bit u zoni i čekat. Preuzimanja pravovremena i kretanje bez velike trke tamo amo i lukavo ubiješ svo njihovo šeganje. Klasika. Nadalje,treba CR7 metnut u džep,malo ga par puta klepnut u način da se rasplače i tu smo. Valjda će Mandžo ukuhat jednog. Kalinić bi meni igrao prvi al štaš... Ako koka ubode gol,prije utorka je u Barci... :D
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
Meni je Mandžo drag dečko, ali kad igra kak stvarno može, kad grize, čupa, trga. U prve dvije tekme je stvarno bio igrač manje, a generalno, ipak nije takav kapacitet da ga se čeka.
Brijem da sa smo sa ovakvim Kalinićem te dvije tekme mogli puno lakše riješit. Ključno je pitanje da li Kale može odigrat dvije za redom na istoj razini. Čačić izgleda misli da ne može. |
Jel igramo u kockastom?
|
yep
|
Uf, ovo je bila golčina.
|
Kakva golčina Šipca, show :)
Šteta što Pjaca nije bolje pogodio onda protiv Španjolaca :) |
|
Bolest od gola, pravo iznenadenje..
Gledam 2. poluvrijeme i tekma mi lici na nekakvu nizu ligu, stvara se pritisak ali nema neke uhodanosti vise nabijanje prema naprijed i onda ovakav pogodak! |
Penali. Sretno Poljska...
|
I ja se nadam Poljskoj
|
jao šta mrzim ove penale, nek vrate golden gol i igraj dok ne padne, ovo je loše za srce gledatelja
|
UK uspavanka.
|
Ajd neka su Poljaci prošli, nadamo se zajedničkom susretu :)
Od ovih nisam više ni očekivao, tu su samo zbog proširenja. |
SofaScore veli standard postava. Manđo, Modrulja, Strinić, Vida
Poslano sa mog Nexus 5X koristeći Tapatalk |
Nisam tekmu gledao, uletio tek na kraj. Nisam ni mislio da će se igrat, kaj nisu ovi izašli iz Evrope?
|
|
Valjda ćemo po prvi puta u povijesti proći prvo ispadajuće kolo na Europskim prvenstvima...
|
Haha, vozio iz Crikve za OS, taman stigli, pratio na radiju... Za sada kako sam i rekao: Poljaci :)
Bez brige, biće i Belgija na meniju (a i Španjolska repete). Al' prvo, predjelo se servira za cca sat vremena, kako je već i red. ;) |
Promijenjen sastav Portugala:fuming: u zadnji trenutak, neće baš biti kako je planirano ali vjerujem da su sve opcija uzete u obzir i da to nije neko iznenađenje...... osim što će utjecati na zadnji obrambeni red glede pokretljivosti jbg.
|
Nema veze, glavno da je Karvaljo ostao
|
I Pepe.
|
Nema Karvalja...
|
Ma lol, krivi karvaljo je unutra
|
Strinić i dalje ko kokoš bez glave. Naši kao da se boje. A bome su i ovi preplašeni. Nitko krenut neće :) ko po jajima :)
|
:fuming:Pizdumaterinu, pa nije ovo prvenstvo vrtića pa da se sudi umjetnički dojam za ubacivanje iz auta...
|
Al ga Srna komplicira,...
|
Ne zna se ko je oprezniji i lošiji.
|
Majke mi, obe strane kao po jajima, modric se cini prilicno zbunjenim...
|
Majke ti mile vadi tog Mandžukića vanka
Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk |
Ronaldo nas tuče sve redom, al brijem da im je to dio taktike. Stalno idu na igrača koji predaje loptu, sve faulove su tak napravili
|
Taaaako je Perišiću, samo bodi nek se znoje...
|
Modric lici na Kovacica, nije mi jasno
Sudci evo vec tjeraju vodu na njihov mlin... |
Usro sam se kad je ovaj opal u 16.
|
Igramo katastrofalno... bezmudo. Ovako ili ispadamo ili penali. Ovako gol do preksutra nećemo zabiti. Možda primimo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:00. |