![]() |
Originalni su relativno skupi, ali kvalitetom odlicni.
Ja sam uzeo SCTH40 za XZ2 i prezadovoljan |
G3 je imao genijalno napravljen cover, kad bi ga preklopio, mogao si normalno koristiti kameru.
Imam P9 i originalni View Flip Case koji je odlično napravljen, ali se nitko nije sjetio napraviti rupu na njemu. Iritantno je držati to sve otvoreno kao knjigu, da bi napravio neku fotku na brzinu, a hoćeš vidjeti kaj snimaš. Sony ima isti problem, kao i svi ostali. Coveri su super kvalitetni i odlično izgledaju...ali to im je problem. |
Citiraj:
|
3 privitaka
Može mi netko usporediti svoju ladicu za SIM karticu od XA2 s ovim na slikama. Ne mogu ubaciti sd karticu pa ne znam je li u pitanju polomljena ladica ili je nešto zaglavljeno u mobitelu tj. sd slot je blokiran.
|
Citiraj:
Po ovome kaj vidim, ladica za microsd ti je u samom uređaju :kafa: Izvadi to van... |
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Pogledaj bolje svoju drugu sliku. Iznad lijevog bijelog odsjaja se vidi da je "ladica" unutra. Stisni dublje da iskoči.
|
Slot ne iskače iz ležišta. Moraš ga izvući van nečim tankim za desni kut na slici 2 ili odozogra pritisnuti nečim oštrim taj kut i izgurati slot van. Totalno debilno.
|
Pitanje, XZ2 je u igri. Iritantna stvar, svaki puta kada stize bilo koja notifikacija, ekran se upali u onaj crni mod di je sat. Se moze to nekako iskljuciti? :chears:
|
Nisam se igrao s novijim Xperia-ma , ali nekako mi se čini da bi to trebalo biti pod display, pa vjerojatno ambient display, barem su nekoć to tako zvali.
|
Citiraj:
|
Zamijenio sam S9+ za moju veliku želju..... :)
http://www.reboot.hr/forum/filedata/...9&d=1541161037 |
uuu, i meni je napet taj uređaj.
daj napiši nakon par dana dojmove, živo me zanima kako funkcionira, pogotovo na području kamere. |
Citiraj:
Na kraju sam mijenjao moj S9+ za njega. Još ga setiram, ali iako ima "samo" 4GB rama, brz je strašno. Android 9 bez puno smeća. U tijeku je setiranje hrpe aplikacija/foruma :) |
Ambalaža je poznata po Sony-evoj politici. Štede svakom prilikom.
Provjeri da li si dobio QC punjač. Meni nekada prvom serijom došlo i kasnije druga serija ide običan punjač. |
daj ne zezaj da ne isporuče QC 3.0 punjač.pa taj punjač košta 50kn,ako i toliko...
|
Izgleda da sam dobio obican punjac. Kako punim dok spavam i ne znam za koliko se napuni. Imam od Note 8 brzi punjac pa cu njega probati.
Poslano sa Sony XZ3 |
Citiraj:
Ja sam dobio QC 3.0 s X Compact :kafa: Čudna im je politika s punjačima... |
Citiraj:
Nisi znao za to? Već sam tu javljao/upozorio nedostatak. Citiraj:
Citiraj:
Отправлено через SM-N950FD |
Probam veceras punjac od Note 8 pa javim.
Poslano sa Sony XZ3 |
Citiraj:
|
Mene je izasao 500 eura.
Poslano sa Sony XZ3 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Više mi je zvučao tvoj post kao negativan odgovor. Ali nema veze. ;) Čudim se što nisi znao već od modela Z3 nadalje. Opcija je kao nadoplata. Slažem se da je gorak okus kad ih ne dobiješ u paketu. Opet velim, škrti su i veoma šlampavi u mekanom pakiranju. Отправлено через iPhone |
Z3 loše, mekano pakiranje. X dobro, čvrsto, uz nedostatak slušalica i QC.
|
Citiraj:
Poslano sa Sony XZ3 |
Citiraj:
Poslano sa Sony XZ3 |
Ne znam kakvo je pakiranje XZ3 😁 Na Z3 je kutija bila osjetno mekša/tanja od onih koje sam do tada imao.
Na X je bilo u rangu s ostalim kutijama. |
Citiraj:
Skoro iste kao i XZ3. Skroz pristojne. |
Kolega želi reći da prijašne serije imale loše pakiranje (vrijedi od početka Z serije nadalje). Baš mekane kao rola wc papira ili u stilu kutije za cipele. A kad potreseš kutije i onda skužiš kako mobitel pleše unutra.
Nije spomenuo za tvoj model. Sony je prekasno počeo proraditi na komfor i zaštite. iPhone, Samsung, Huawei, ponekad HTC imaju bolje pakiranje. Отправлено через iPhone |
Mislio sam da se odnosi i na XZ3 pakiranje.
Ne znam za prošle modele, ovo mi je prvi Sony. |
Citiraj:
I koja je fora u mekom pakiranju.jel nešto ne valja ili? Sony mi je stran još od prvog Z,tako da sam u neznanju 😉 |
XZ3 je zvijer. Pakovanje je normalno, ne zamaraj se. Meni je brzi i lipsi od S9+ kojeg sam imao.
Poslano sa Sony XZ3 |
Daj nabaci neke usporedbe sa S9+
Fluidnost, kamera... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Radi vrlo fluidno, u najmanju ruku isto kao i S9+. Sviđa mi se android 9, a uz kombinaciju SD 845 i 4GB ram-a sve leti. |
Koju tipkovnicu koristite na XZ serijama? Defaultna swift key je ok, ali me iznimno zivcira predviđanje riječi koje se nemože isključiti.
|
Na svim mobitelima, Gboard. Ima mana, ali mi najviše odgovara.
Mogu se ugasiti predikšns. |
Swift mi je koma pa koristim trenutno Gboard, ali cesto falivam slova. Navikao sam na samsung tipkovnicu.
Poslano sa Sony XZ3 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:22. |