![]() |
Izbacilo me opet:D A imao 5-1 :fuming:
Morat cu ubrzat ovaj hladnjak :argue: Jelc@ Mozda Sapphire ima bolji hladnjak od PowerColora :beer: |
Večeras poslije NCIS-a negdje malo napucavanja, jel može?
|
Citiraj:
bis du ferukt ? javol .. grosen dike šus ... ja ja ja |
ja mogu oko 00.00, prije me nema doma...:smoke:
nadam se da ce biti nekoga da dobije malo sačme...hehe...:clap: |
u koje vrijeme veceras i gdje?
|
Na bihnetu S&D su uveli novi realniji mod, meni je zakon, je da je malo tesko, ali je realno pa tko hoce nek dođe veceras
195.222.33.247:28960 to je ip.:beer: |
More tko objasniti (detaljno) S&D jer vidim da su jucer ljudi bili zbunjeni na cw-u neki stiscu redy neki ne...
|
Citiraj:
2. tvoj team pobjedi ak eliminirate sve protivničke igrače ili ak postavite bombu na metu koju treba uništiti ... naravno trebaš onda paziti da neprijatelj tu ist bombu ne onesposobi prije nego ona eksplodira .... and afkors ... ak igraš u protivničkoj ekipi onda moraš braniti te mete da ti neprijatelj ne napravi ono kaj bi ti njemu da ti "napadaš" .. eto ... u kratko |
S&D ti nije samo klasnicno napucavanje kao TDM vec treba malo vise taktizirat, ne mozes samo letit ko lud nego moras vise pazit.
Svi klanovi igraju S&D, jer je potreban veci skill za njega. Imas isto dvije ekipe, saveznike i svabe...cilj saveznika je da postave bombu, a svaba da je defusaju.... E sad kad bi to bilo tak lagano, uglavnom treba ti vremena da naucis rute kojima mozes prolazit, moras jako pazit ako ides u rush da te ne skampaju u prvih 5 sekundi ili da te bomba ne drapi... Potrebno je puno vise timske igre za S&D, pa je zato automatski tezi. Kad pogines cekas pocetak sljedece runde. Imas jos koje pitanje??:beer: |
Citiraj:
Ako clockam-clockam ručno:) Uglavnom-ja nisam "uživao" u igrama kao ti:D |
I di se na kraju igra ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo neki dan su rekli stisni F za ready (cemu to uopce sluzi) ja i vecina nas stisli F i pojavi se zelena lampica...no jedan iz naseg tima i dvoje iz protivnickog nisu to napravili...pa se jedno 10 minuta nista nije desavalo samo "dernjava" stisni F XY i ti zx isto...jesam,nisam,jesam i td. ...pa sam se odspojio jer se nista nije dogadalo... samo su se x i y prepirali preko poruka 10 minuta... Di se igra i kad? |
Doza ili cw. Sad?
|
Na cw ne mozete a i rijetko cete moc uc jer decki stalno imaju war. Evo sad je war između Cw-a i jednog ob boljih klanova ovdje TeamAU...
@ E.T. Ono sta smo mi igrali neki dan ti je sluzeni CB (clan base) mod, najjace lige na svijetu, da samo vidis te manijake....strava... I ceka se da se svi spoje i stisnes F kad si spreman i od onda krece fajt....kuzis? |
thx Sp@wN na objasnjnju sad je sve vise manje jasno...pohvatao sam ctf i hq jedino mi je ovo bilo mutno...
Na CW-je war pa sta kazete da skocimo sad na dozu(nisam mogao prije)...vidim da ih je samo 4 zasad gore...da nabacimo mapu il dvije? Edit: Zna netko kojim redosljedom se vrte mape jer uvijek upadnem kad je Francuska gore :fuming: vec mi ju je pun k... |
Citiraj:
|
Citiraj:
btw .. efo jenog rezultata od danas ... bili sami njubovi uglavnom pa ja uspel biti prvi :) ;) :burn: http://img21.imageshack.us/img21/19/...mage5xi.th.jpg |
Jel mi može poslati tko file potreban da bi igrao na toj vašoj Dozi? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U igri isključi automatic download . IP: 195.29.221.245:28960 |
imena frendlija ? .. hm ne kuzim na kaj mislis ... ( pola 1 je .. mozak sporo dela :) )
@ demon hunter .. pod options od MP ugasi auto downloading i onda ti bu delalo :beer: |
Da se pohvalim :p i ja sam jednu uspio ostati prvi i na nuli i jos smo ih sprasili... to se nedogada svaki dan...:D
http://img28.imageshack.us/img28/530...00414jv.th.jpg |
Citiraj:
Veki je pol meca prelezo a ja sam od trcanja smrsavio 15kila. Ovi moji rusheri su imali koju kilu viska pa su i oni vecinu meca precucali!!!!:beer: |
Citiraj:
|
Dali je netko da igramo na dozi ?:rambo: :rambo:
|
Sve se kao ne hvalite rezultatima...evo jedna moja slika...moram ^^
http://img204.imageshack.us/img204/8664/cod20fu.th.jpg |
Citiraj:
|
jucher nisam imao volje, ali kako i danas radim produzeno, do 20h me sigurno nema doma, tako da bi bilo zgodno da nabacimo neki raspashoj na dozi ili gdje vec, a? vrijeme, mjesto, da chujem... :smoke: ;)
|
Citiraj:
:D :D |
Sta nitko nije za igru:rolleyes: :D
|
Citiraj:
|
ccc ajmo bar jednu stazu
BTW i kod mene je situacija slicna pa ne kukam:p :p :D |
E sad kad sam se (malo) naspavao (zaspo u 6:40 digo se u 8:30 ... pisao referat cijelu hebenu vecer :rambo: ) ...mogo bi malo igrati :D.
Za promet me nije briga...lijepi flat. |
Kaj se čeka - DOZA!!!!
|
e.t. & i are cumin' around midnight. :smoke:
|
Ajmo za 5 minuta SVI na dozu...nemojte da molim...samo se nadam da nije opet j****** Francuska...
@atha Nagovori Bubbu da dojde...uf to bi bio gust :D :beer: |
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:32. |