![]() |
Heh, od 1:0 do 1:3
Letit će Mourinho, ako ne prije onda 24.10. :D |
Leti 100% :)
|
Slobodan je Ancelotti :fiju:
|
![]() |
Citiraj:
|
Ja sam pak misljenja da ce savrseni trener uspjeti opstati u najjacoj ligi na planetu :)
|
Citiraj:
Onda Mirkec,idemo sutra na vrh primere? |
Ono gore je bio sarkazam. Chelsea nece ispasti pa sve da ih Kljuno Ljujcic preuzme. Takodjer Mou je sve samo ne savrsen trener :P
|
Klopp navodno ide u 'pool, čeka se samo da se Rodgers još jednom posklizne :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Tko zna, možda otkrijemo i neki skriveni talent pa okreneš i koju kunu usput. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koji lik :care: |
Lik koji nikad i nije bio u doticaju sa stvarnosti. No ajde, nisam ljubitelj njegova lika i djela, tako da sam trenutacno dosao na svoje. Dok je ga barca u spanjolskoj ubijala u pojam, uzivao sam. No ovo sad je vec extaza :D
|
|
Neuer - Lahm, Martínez, Boateng, Alaba – Alonso, Thiago – Götze, Müller, Costa - Lewandowski
Bürki – Piszczek, Hummels, Bender, Sokratis – Weigl, Gündogan – Castro, Kagawa, Mkhitaryan – Aubameyang |
Dobro sta u tim postavama znaci npr sad "Neuer - Lahm", ne kuzim kakve sad veze njih dvojica imaju?
Mozda glupo pitanje ali eto. |
Citiraj:
A tada je Barca bila turbo momcad. Tako da,realnost molim. Eto,od 17 utakmica,dobio 5,izgubio 6,nerijeseno 6,tako da je ubijanje u pojam malo prejaka kategorizacija. |
Citiraj:
Ajde da i to napokon razmem :D Tnx |
United :roller:
|
Mourinho ko Mourinho, on je meni super jer je zabavljač i uvijek se dobro nasmijem njegovim izjavama, na stranu to sto je g**** od covjeka.
|
Citiraj:
Pa brko,aludirao sam na njegovu konstataciju,a to su medusobni dvoboji,po meni da je ostao u Realu bilo bi vise trofeja.Ali to je sad rekla,kazala,dajmo sansu bucku. |
Citiraj:
Interesantno da nitko ne prognozira osvajanje kupa kralja,ili je to namjenjeno bilbau? Tvoja tvrrnja bude djelomicno potvrdena veceras,ta tekma bude puno rekla o Realu. |
kakav foot loose u Londonu!
|
Citiraj:
Ne gleda se toliko, to stoji, ali trofej je trofej pogotovo ako se osvoji liga i LP pa onda zaokruzis na 3 sa kupom kao Barca prosle sezone. |
Citiraj:
|
To da, jbs kup ako je liga u pitanju :)
|
E moj Juve....ide se opet po finale LP i opet po Serie B :D
|
Pazi Arsenala.. Malo izgubis od Dinama i od Grka, a onda imaš 3:0 protiv ManU.. :) Engleska liga..
|
Lewandowski :care:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Bio je onaj jedan liverpoolovac tu aktivan one sezone kad je suarez trpao onda je i ko sam liverpool...nestao :D jammer of thor? :D
|
|
Ancelottiju to netreba u karijeri. Simeone nije lud da iz kluba koji je redovan u lizi prvaka ide u sredinu engleske ljestvice,De Boer takođe,vodi ajax,ide mu OK. Koeman je reko jedino da Barca pozove. Mazzari i Klopp da. Prije Mazzarija jer će Kloppa morat platiti fajn a i vole trenere koji ligu nemogu osvojiti nikada.... I'd put my two cents on WALTER BRANI LIVERPOOL :D
|
Citiraj:
tipkovnica. puna. kave. DAMN YOU TROUBLE. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:19. |