![]() |
Sve mlinci....
Citiraj:
|
sori sori :)
|
Citiraj:
Pizza u tom Mundo cudu je bila nesto najodvratnije sto sam probao u zivotu (a jeo sam svasta i svugdje), a porcije su minimalne. OK, ostala klopa im je solidna, ali previse traze za to sto daju. Kuzim ja do je 50 metara od Trga, ali svejedno, u tom kvartu mozes nacin u krugu od 500 metara duplo bolje restorane. |
|
U Osijeku najbolja i drugacija je u Rustici kod katedrale. Stvarno trebate probat ako ste u prolazu. Gatantiram manje od 2dl vode :D
|
Citiraj:
Ono što sam na fejsbuku vidio djeluje pretenciozno, no nekoliko frendova je pohvalilo pizzu, a i ostalu klopu. Cijene jesu too much za nešto što pretendira biti street food. Možda probam neku drugu klopu, iako porcije fakat izgledaju minimalne. Burger od 85 kn sasvim sigurno neću, taman da je neki gauchos svaki dan masirao slabine tog black angus goveda od kojeg je meso :D Svakako ću čekirati Lari&Penati kad budem u kvartu, djeluje zanimljivo :) |
Citiraj:
Za 80kn ili kolko vec kostaju, ako je pica takva, ima da dobijem pice od najbolje konobarice, i to vise puta, a i tad je preskupo. Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
:lol2::lol2::lol2: Citiraj:
Izgleda da je to još jedan u nizu modernih hypeanih restorana gdje je dobro biti viđen, a takvi me ne zanimaju preveć, ne idem zbog toga jest van :D Citiraj:
|
konzum/spar pečeno pile FTW!!! SVETINJA!!! :D
|
|
Citiraj:
Recimo, Kresu vodim u L&P, pogotovo kad testira AMD proizvode i hvali ih na PcEkspertu, da pokazem kako nisam necovjek. Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Citam, citam, ali nit imam posla nit ljubavnicu u petrijancu :D Malo je izvan ruke nama iz zg, ali kad budem oko vz-a, volio bih otic probat tu pizzu. Citiraj:
PCE posvuduse :D Da, nedavno sam vidio u novinama da je time opet otvoren. Treba bacit oko. |
Bio sam danas u bašti. :) Metnem slike kasnije.
Pizze su od 45 do 75/80kn. Ništa posebno... Uzeli smo tri pizze (capricciosa, neka peperoni nešto i bianco gorgonzola nešto).... |
Chello je i dalje isus svih pizzerija u lijepoj nasoj. Da nisam nasljedio stan na Šalati doselio bi u Vrbane matere mi :D
|
Što se Mundoaka priče tiče. Nisam jeo pizzu, ali ovo što sam jeo (mousse od pačje jetre, pulled pork, krumpirići i još jedno glavno probao od frendice) je bilo odlično. Namirnice jako dobro iskombinirane, nije samo nabacano. Nije jeftino, mislim da je predjelo i glavno jelo bilo 40+70 kn. Količinski jako solidno (bolje od očekivanja), ostalo nam je hrane, a došao sam poprilično gladan. Još 5-6 poznatih je jelo tamo i svi su bili zadovoljni.
|
Citiraj:
|
sad kad prođe ovaj mini go, nema se vremena :D
vidio sam ja slike, looks good. |
A ko nje tebe šta pital... ko da si loš pravnik :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Nataknem te. :D
|
znaš kak je... skoro kraj tjedna - moraš malo cimat :D
|
1 privitaka
Ova je upravo iz pizzupa.....jako fina za dostavu. Lovacka...speka kobaja luka i fefacha.
|
|
Ova prva zgleda ko lepinja vrhnje i paradajz :D
|
Iskreno, nisam nikad probao tu "izvornu" pizzu, u stilu pogača i gore mozzarella, bosiljak itd. Moram otići u O'Haru, ali sam skeptičan :D
|
Nisan ni ja ljubitelj mlinca per se, ali ova iz ohare je meni jako dobra, puno bolja sad nego kad sam prvi put probao prije pola godine.
Ova prva iz baste izgleda bzvz, za ovu drugu ima nade, izgleda zanimljivo, mada ne kuzim skurenu zelenjavu, kaj je to? :D Zgledaju dosta male porcije? |
Citiraj:
|
Citiraj:
il u Zero Zero kad mi stave ribanu šunku i objašnjavaju da se tak jede u Napulju :D sve bi bilo ok da želim jest u napulju pizzu al ne želim....adapt or die :kafa: |
upravo klopam random slajseve iz palme thnx to žena... jako fina pizza, pa čak i ovako podgrijana.
belly pleased :D |
|
|
Once you go black...
|
nemoj nas ni plašiti sa takvim informacijama :(
inače rustica FTW... jako dobra pizza. |
Imam neki ruzni osjecaj da su pizze za van iz nekog razloga bolje nego ove in-house u Čelu. Skorenost oko Zvjezdane je faux pas ugostiteljstva. Pa jeboteled, obrisi to mokrom krpom s kojom taremo noge na ulasku ali nemoj da ovako izgleda, stvarno sramota... :(
|
Citiraj:
Iako baš možda nije mjesto, jel to možda neki spešl gušt, mislim, ono,jel... Može i na--- , da drugi ne saznaju. |
Bubba lupa francuske izraze ko Delboy i zbunjuje narod :)
Nije spešl gušt...faux pas znači greška... :lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:03. |