![]() |
Citiraj:
|
Vip pustio Lollipop za G3, trenutno nadograđujem svog preko PC Suitea.
Čisto za info. |
Ja isto preko LG mobile supp. toola..
|
Ja sam evo na 20D i mogu reći da je dobar. Zadovoljan sam
|
Citiraj:
|
|
Nisam ni vidio na koju verziju ide. Sad je bas zavrsio i otimizira aplikacije..
20c je instaliral.. Malo sam vrtio AnTuTu i iznad 40 tisuca je u svakom runu. Ide i preko 41 tisucu.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam to odradio preko LG PC Suitea. Ovo sto je kolega Juoce postao je cisti LG-ev software koji vjerovatno najbolje radi i prvi dobiva updateove. Ja bi inace isto njega stavio preko flashtoola ali nisam zbog aplikacija, ovako mi je sve vratio sam jer trenutno nemam vremena za igrat se s time.
Inace Vip je pustio V20c, kasne.. Ali nema veze, odlicno radi, prezadovoljan sam. Mobitel je fluidniji i koliko sam primjetio imam 300MB Rama manje zauzeto nego na KK |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Dakle, LG je postao masinerija. Dok sam ja imao Optimus G, na nadogradnje se cekalo citavu vjecnost. Prije par mjeseci su izbacili KK. Nebi me cudilo da na kraju jos izbace lizalicu za taj, sad vec stari mobitel...
|
Rekli su do kraja godine g3 a poslje toga ide na g2. Mozda i optimus dode na red
|
Jel mozda T-Mobile pustio lolipop? Meni nista na mobu ne pronalazi?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Fora su nove animacije i novi recent apps. Bolje su od starih koje nisu bila bas nes i zbog toga sad g3 djeluje fluidnije i bolje, medu ostalim. Ne znam jos za bateriju al nije losija od prije po onome kaj vidim za sad. Jos uvijek koristim Novu sa Lolipop temom. Stavio sam samo Soft Lock gumb jer ne radi tap za gasenje.. Sad sa ovim updateom, izgleda jos bolje sa tim novostima. http://www.pohrani.com/t/a/ve/14IfGT...a30c9d4a0o.jpg Ima u opcijama programra "simuliranje prostora boja" i novo je podesavanje boja (nova slika). Ima jos par novih Lolipop sitnica. |
Upravo probao preko LG Support Tool-a, kaze da koristim zadnji softver D85510D :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sa ovim sluzbenim, nebi trebala..
|
jel mi ostaju fajlovi (slike, applikacije...) ako sa ovim Juice-ovim updateam?
|
trebali bi ostati ali svakao napravi backup podataka koji su ti jako bitni.
|
Citiraj:
Da i flashas neke custom romove lako se vrati garancija. Samo se preflasha sluzbeni firmware preko. Jednostavni su LG po tom pitanju. |
Citiraj:
|
|
Ako ima netko da treba prozirnu maskicu za G3 mini nek se javi. Poslali mi krivo sa ebaya...
|
Upravo flashao v20h na G2 OVOM metodom.
Čisto informativno, ako nekoga zanima, svi podaci ostaju spremljeni nakon flashanja gore linkanom metodom u slučaju da se odabere pre-rooted opcija. Za prvu opciju neznam jer sam koristio samo drugu zbog očuvanja custom recovery-a i roota. |
Nice. To mora dobro sljakat na G2. Mozda ce se bolje skuzit boost baterije nego na g3.
|
Dobro, jel ima G3 kakvu manu osim tog što mu baterija traje malo kraće nego na G2?
|
Ne. A i pitanje je da li i koliko krace traje.
|
GSMArena ima endurance rezultat od 69h za G3, a 81h za G2, pa očito ipak ima neke razlike. Ekran mora odnijet svoj dio...
|
Citiraj:
Mislim jasno mi je sto je sto, ali posto vidim da ta druga opcija zadrzava custom recovery i root, mora da ima Cloudyfa kernel sa dodanim KC? Jer ne vidim kako moze biti stock v20H kernel ako custom recovery ostaje? Mozda se varam... Nekako mi je slabo objasnjeno sve to. Provjeri detalje o kernelu pa javi, jer ako nemas stock kernel mislim da ti trajanje baterije nece biti previse poboljsano u odnosu na neki custom rom.. |
Khm.. pa piše u postu
Citiraj:
|
Da, znam sto pise pod Software inf, meni ista stvar pise i kad imam neki custom kernel poput Dorimanxa ili Furnace kernela...
Mozda bi trebalo pokrenuti neki app koji u detalje ispise koji kernel imas, jer mene i dalje zanima jel u pitanju Stock kernel ili patchani Cloudyfa kernel :) ? Anyway, jel primjecujes kakvu razliku u radu, brzina, trajanje baterije? |
Maloprije sam ga stavio a pošto imam dosta nekog drugog posla sada, ne driblam po njemu baš puno. Za bateriju ću znati reći tek sutra/prekosutra.
|
Citiraj:
|
Meni se sad upalila usteda na 15%, nakon 16 i pol sati preko 4 sata SoT. Zesce prckanje po telefonu, kamera, 4g i sve. To je tu negdje ko i prije, mozda malo vise SoT al ne znam jos nis.
Nije lose s obzirom da je to gore frisko i da ce se vjerojatno jos malo popravit kad se uhoda.. http://www.pohrani.com/t/2J/gl/3vsLTrhR/2/untitled.jpg Notifikacije na lock screenu mi rade poteskoce pri otkljucavanju.. |
Citiraj:
|
Baterija na Lollipopu traje duze, osjetno. Trenutno sam 18h na bateriji, 2h20 min Sot i 1h35 min poziva te imam jos 57%
Mobitel super radi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:53. |