PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Košarka (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=251747)

Roberto 20.12.2016. 10:07

https://cdn.nba.net/nba-drupal-prod/...?itok=yrwD2Y4U

adaksinjo 25.12.2016. 23:18

maraton traje, uzivajte.

https://www.youtube.com/watch?v=xmMHLw5t234

DiTech 25.12.2016. 23:43

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 3003430)

Gleda se na SK1, GS vs Cle odlicna! Chicago los start bojim se potopu od Spursa.

Roberto 26.12.2016. 13:31

Vrhunska tekma jučer, GSW-Cavs.

Durant usrao zadnju četvrtinu.

Gilbert5 27.12.2016. 05:59

Meni je bila odlicna tekma Boston-New York.

Horford je igracina i pol, neovisno o brojkama na kraju tekme. Boston igra jako pametno i uzitak ih je gledati.

Gledao sam prije par dana Detroit ponovno, i ta ekipa mi se jako sviđa.

A gsw su uvjerljivo najboljii iako su izgubili. Malo ih zeza obrambeni skok. Recimo da otpust vareja i zazu, i nekako dobiju noel-a :D

Durant je zvijer. U obrani drzi od 1-4 pa i nize petice moze braniti u postu.
U napadu ga nije islo u zadnjoj.

I nba su sluzbeno objavili da je bio kontakt i faul u zadnjem napadu kada je kd pao.
I LBJ je trebao dobiti tehnicku dok se pravio vazan na obrucu 1.30 do kraja.

adaksinjo 27.12.2016. 11:01

ma morali su suci popustiti jer je Jefferson dobio tehnicku zbog jednog pogleda nakon zakucavanja, kako onda kraljici ne bi progledali kroz prste (inace se za samo jedno drmanje obruca nakon zakucavanja dobiva tehnicka).

McGee je bio i ostao odron, fulal je 5 mrtvih zicera, shaq bu ponovo imal materijala :D

Roberto 30.12.2016. 13:42

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 3003681)
Meni je bila odlicna tekma Boston-New York.

Horford je igracina i pol, neovisno o brojkama na kraju tekme. Boston igra jako pametno i uzitak ih je gledati.

Nisam gledao, ali da, Al je igračina. Nadam jačem istoku u playoffu, sa zrelijim Raptorsima i dobrim Celticsima.
Zapad bi mogao biti ludilo ako svi budu zdravi. GSW, Spursi odlični, Rocketsi su dobri, bolji dosta nego prošle sezone, Clippersi će biti opasni ako budu zdravi, a bome će OKC i Jazz prema dosad prikazanom biti opasni i tražit koji skalp.

Westbrook je životinja :s

Citiraj:

A gsw su uvjerljivo najboljii iako su izgubili. Malo ih zeza obrambeni skok. Recimo da otpust vareja i zazu, i nekako dobiju noel-a :D
Ma jesu, ali teško je tu bit pametan. Liga je nažalost u regularnom dijelu postala smijurija, s brojnim timovima koji tankiraju, trenerima koji konstantno odmaraju igrače, igranje pod ručnom. Slažem se da im fali centar.

Citiraj:

Durant je zvijer. U obrani drzi od 1-4 pa i nize petice moze braniti u postu.
U napadu ga nije islo u zadnjoj.
Je, ovaj obrambeni dio je i mene iznenadio, zvijer je na svakom dijelu terena. No, čini mi se da mentalno KD nikad neće kliknuti. Već dobivenu tekmu protiv Cavsa je usrao u zadnjoj četvrtini sa 2/9. 0/7 u zadnjih 5 min. Većinu od tih šuteva je forsao, i to u situaciji kad za tim nije bilo nikakve potrebe.

Strašan je igrač, ali s ''mušicama''. Nisam uvjeren da je to bio dobar potez za GSW. Narušen je balans momčadi, igra im trpi, nema toliko ball movementa. Kvalitetom su iznad većine i to toliko da se neki problemi u igri ne primijete na prvu. Međutim, kad ih stisne jaka momčad, lako pucaju jer nisu uigrani s KD-om. Možda sve to sjedne na svoje mjesto, ali ne bih se kladio na njih. Plus Curry ostaje enigma. Izvan forme, manje puca i djeluje nezadovoljno. A lopta uglavnom kod KD-a. Ne bi me čudilo da Curry digne sidro na kraju sezone.

Citiraj:

I nba su sluzbeno objavili da je bio kontakt i faul u zadnjem napadu kada je kd pao.
I LBJ je trebao dobiti tehnicku dok se pravio vazan na obrucu 1.30 do kraja.
Stoji sve to, ali bilo je dosta greška prije toga na štetu Cavsa. Plus što se u NBA ovakve stvari u zadnjim sekundama rijetko sviraju.

panda505 06.01.2017. 13:33

Korver u Cavsima, ok - WTF?!

vorda22 06.01.2017. 16:53

Citiraj:

Autor panda505 (Post 3007453)
Korver u Cavsima, ok - WTF?!

au, crno se pise ostatku nba :)

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Gilbert5 06.01.2017. 18:12

Spot up suter, a vec imaju lovea, fryea, irvinga i jamesa i osim jamesa svi su preko 40% za 3. A ni james je ok, oko 36%.

Vidjet cemo, sigurno nece biti losiji. :)

Koja je zajebancija sa Zazom Pachulijom? :D Frajer je drugi po broju glasova (all star) iz Duranta na zapadu.

Atlanta se raspada, bas me zanima sto ce dobiti za milsapa.

adaksinjo 06.01.2017. 19:22

mali ima milijarde, placa dobru kintu za svaki glas :D

rendula 06.01.2017. 21:31

Ima gomila gruzijaca u US, skoro je i preklani (ili lani? Zaboravio sam) bio starter, za tipa 10000 glasova nije upao.

Roberto 06.01.2017. 22:13

Ono kad prvaci dovode 35-ogodišnjeg spot up šutera :D

Atlanta očito kreće u potpuni rebuild, već se neko vrijeme piše da snifaju ponude za Milsapa. Njega nek pošalju u Toronto :D

A navodno je i Butler na listi za prodaju.

Roberto 08.01.2017. 17:15

Koga zanima, danas u 18:00 obračun s dna NBA ljestvice, dvije najlošije momčadi, PHI @ BKN, Šarić vs Bogdanović.

Gilbert5 08.01.2017. 17:36

Ili tko ima SK2, u 20:00 krece Milwaukee : Washington

adaksinjo 16.01.2017. 19:04

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...2d&oe=58D7C8D4

Gilbert5 16.01.2017. 19:13

Warriorsi pobjeđuju. :) Dosta je bilo zajebancije. :D

thuNdeR 16.01.2017. 19:22

oklahoma - la clippers bi mogla biti odlicna

Roberto 17.01.2017. 08:30

https://s30.postimg.org/4ll35w4hd/ty_lu.png
:D

+39 na poluvremenu, Kari do poluvremena 14 koševa, 10 asistencija, 3 krađe i 0 TO.

vorda22 17.01.2017. 10:26

warriorsi su jaki kad se ne igra za nesto vazno....

Roberto 17.01.2017. 11:36

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 3011490)
warriorsi su jaki kad se ne igra za nesto vazno....

Npr. finale 2015?

vorda22 17.01.2017. 20:29

Citiraj:

Autor Roberto (Post 3011519)
Npr. finale 2015?

npr zadnjih 5 utakmica imaju 1:4 protiv cavsa...lol...

Gilbert5 17.01.2017. 22:24

Imali su i Cavsi crnu rupu prije. Mislim da je vrijeme da odustaneš od ovog tipa komentara.

Ja svaki tjedan gledam na sport klubu sve što prenose, plus skidam tekme pa gledam s komentarima. Ove godine su i GSW i Cleveland još veći favoriti za finale.

Toronto je ok, ali imaju jasan limit i lošiji su od Cavsa.
Boston je odlična momčad, ali nemaju šanse protiv Cavsa, a teško iprotiv Toronta.
Ako uspiju dovesti Noela, to bi značilo tih 3-4 pobjede više i da budu izazivač Clevelandu.

Washington ima ok igru, ali su ograničeni. Wall mi se nikad nije sviđao, sada mi je žao što je uopće dobio priliku, Arenas je bio puno bolji vođa i bolji igrač. Da nije zeznuo koljeno, Wall-a ne bi ni birali. Jebeš igrača koji svaku treću pogodi nešto s poludistance.
Ostatak solidan, ali ništa posebno osim Beal-a, koji je solidna dvojka ali ništa više.

Jazz je super posložena momčad, iako ih mrzim gledati.
Atlantu volim gledati, ali isto su ograničeni. Fascinira me kako je Bulldozer uklopio Howarda da bude sretan a da ne kenja sa napadima iz posta. Frajer je uvjerljivo najsnažniji centar, u borbi za poziciju je dominantan.
Minnesota je smiješna ekipa, Rubio, Lavine i Wiggins su koma, smješni igrači. Bez obzira što imaju neke kvalitete, ograničeni su i nezreli. Kad vidim da Rubio ima 13 milja za ov+u sezonu... :D

Uvjerljivo najveće iznenađenje je Embiid. Čovjek je strašan i užitak ga je gledati. Pokretan, dribler, dodavač, bloker, umjetnik sa 7 ft.

Čak je i Šarić proigrao, iako je u obrani 1:1 užasan, kao i naš Bojan.

Ako Cavsi ne rode neku dobru jedinicu ili dvojku, bojim se da je GSW uvjerljivi favorit. Ili ako ne dođe do ozljeda.

vorda22 18.01.2017. 08:32

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 3011769)
Imali su i Cavsi crnu rupu prije. Mislim da je vrijeme da odustaneš od ovog tipa komentara.

to je za ove kaj se loze na prvu pobjedu od 5 susreta...ja kad nesto imam sa 20% uspjesnosti, pokrijem se usima i sutim :D

sto se tice nba, ne stignem sve pratit, ali pogledam cavse i philu uvijek, a bullse i thunder uglavnom ak imam vremena

Brko 18.01.2017. 10:19

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 3011817)
ja kad nesto imam sa 20% uspjesnosti, pokrijem se usima i sutim :D

U debatama na forumu imaš debelo manje uspješnosti od 20% pa ne vidim da popustaješ :D :p

Roberto 18.01.2017. 20:00

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 3011817)
to je za ove kaj se loze na prvu pobjedu od 5 susreta...ja kad nesto imam sa 20% uspjesnosti, pokrijem se usima i sutim :D

Ajde dragi Davore, nemoj da izvlačimo još neke serije pobjede i poraza :D

Citiraj:

sto se tice nba, ne stignem sve pratit, ali pogledam cavse i philu uvijek, a bullse i thunder uglavnom ak imam vremena
Pratim i ja najviše Philu. Počeo zbog Šarića, ali svakako preporučam pogledati pokoju tekmu zbog Embiida. Dečko je zvijer. Nema pozicije koju ne može igrati, a bome niti braniti. Uz to efikasan i sa tih 20 i kusur mintu akoej dobiva, i ne igra b2b tekme. Budu li ga pustili s lanca nakon ASW kako su najavljivali, njegovi snovi o 8. poziciji možda i ne budu nedostižni. Zaobiđu li ga ozljede to je next big thing u NBA.

Šarić, obzirom na sve uglavnom vrlo dobar. Loš FG i loša obrana su trademark skoro svih rookija, to mu ne treba prestrogo gledati. Borac je, dobiva minutei popravit će se s vremenom, ima sve predispozicije postati vrlo dobar igrač.

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 3011769)

Mah, ne bu se desilo :D

Citiraj:

Ja svaki tjedan gledam na sport klubu sve što prenose, plus skidam tekme pa gledam s komentarima. Ove godine su i GSW i Cleveland još veći favoriti za finale.
Jesu, definitivno. Istok je tradicionalno slab i ne bude li preslagivanja do kraja ovog trade perioda, Cavsi su sigurna oklada za finale.

Citiraj:

Toronto je ok, ali imaju jasan limit i lošiji su od Cavsa.
Eventualno bi ih Toronto mogao namučiti ako fakat dovedu Milsapa kao što se šuška, ali sumnjam da će biti ozbiljna prijetnja.

Citiraj:

Boston je odlična momčad, ali nemaju šanse protiv Cavsa, a teško iprotiv Toronta.
Ako uspiju dovesti Noela, to bi značilo tih 3-4 pobjede više i da budu izazivač Clevelandu.
Slažem se.

Washington ima ok igru, ali su ograničeni. Wall mi se nikad nije sviđao, sada mi je žao što je uopće dobio priliku, Arenas je bio puno bolji vođa i bolji igrač. Da nije zeznuo koljeno, Wall-a ne bi ni birali. Jebeš igrača koji svaku treću pogodi nešto s poludistance.
Ostatak solidan, ali ništa posebno osim Beal-a, koji je solidna dvojka ali ništa više.
Citiraj:

Uvjerljivo najveće iznenađenje je Embiid. Čovjek je strašan i užitak ga je gledati. Pokretan, dribler, dodavač, bloker, umjetnik sa 7 ft.
Jep, već sam ga nahvalio gore, nema što ne može s loptom. Tko voli košarku, obavezno čekirati :)

Citiraj:

Ako Cavsi ne rode neku dobru jedinicu ili dvojku, bojim se da je GSW uvjerljivi favorit. Ili ako ne dođe do ozljeda.
Eh, oko ovog nisam siguran. Ima GSW još puno posla za uklopit KD-a. Za soatatk lige su prejaki kako god okreneš, ali za Cavse...Na Božić su dobili po piksi zbog glupog Diurantovog forsanjaa izolacija u 4Q kakve se nikako ne uklapaju u igru GSW. Srećom pa je Green popizdio nakon poraza od Memphisa, a i Curry je očito odreagirao. jednosatvno, KD mora imati puno manje loptu u rukama, a Curry voditi igru. Kad je on agresivan i diktira, igra P&R s Greenom to je jako teško braniti. Samo će KD morati prihvatiti da pokoji put stoji u kutu i gleda dečke kako se igra :D

Zadnjih mjesec dana, Curry više ima loptu u rukama, više šutira, manje ima Durantovih izolacija i sve skupa bolje izgledaju. Poslože li se, bit će prejaki. Ne uspiju li posložiti hijerhiju momčadi i igre do playoffa mogli bi upasti u probleme i prije finala.

Na zapadu ništa puno novog, Spursi se tek zagrijavaju, OKC služi kao Russov TD izlog, Clippersi opet muče muke s ozljedama. .. Jedino Rocketsi sjajno izgledaju. D'Antoni je dao ključeve Hardenu, stavio ga na PG-a, i ovaj fantastično vodi momčad. Po tricama šiju GSW, Gordon je ispao sjajan asset.

Rocketsi su na 3. mjestu, Harden 3. strijelac i 1. asistent, čak je ponešto i u obrani bolji. Svaka čast, što se mene tilče dajte mu MVP. Voli bih da Rocketsi pomrse barem nekim favoritima račune.

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3011858)
U debatama na forumu imaš debelo manje uspješnosti od 20% pa ne vidim da popustaješ :D :p

BTW

NBA treba više ovog :D

vorda22 19.01.2017. 03:07

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3011858)

mozda eventualno na nekom drugom forumu :)

vorda22 19.01.2017. 03:10

Citiraj:

Autor Roberto (Post 3012078)
.

BTW

NBA treba više ovog :D

green je choban samo takav. bas me zanima da netko tebi uleti ramenom u grlo, da li bi se i ti slozio na zemlju :) javi drugi puta kad ces igrat 5na5 utakmicu :)

Roberto 19.01.2017. 08:32

Ajmo ne pretjerivat, prekršaj je bio, Green ga je namjerno napravio, nema tu spora.

No isto tako je jasno da je LB vidio šta će biti i pripremio se. Imaš snimki iz drugih kuteva gdje se vidi kako je pripremio rame i tijelo kad ej vidio da Green ide prema njemu. A onda teatralan pad, i još poslije tvrdit kako nije vidio s kim se sudario :lol2:

oboje su skloni radit takve stvari s namjerom :)

Embiid opet rješava stvari, Phila 7-3 zadnjih deset tekmi. The Process can dream :)

Flood 19.01.2017. 08:40

Kakao je sad suša kvalitetnih centara,budućnost je svijetla.Embid,Tauns,Dejvis...gušt ih je gledati :)
A i naša repka ima budućnost :)

panda505 19.01.2017. 10:14

najbolje na svemu ovome oko LBJa i Greena je što ljudi inače konstatno seru da im fali košarka 90ih jer se igrala jača košarka - više ovakvih stvari se dešavalo.
a onda kad Green oplete LBJa ili Pachulia Westbrooka onda opet svi seru lol

adaksinjo 19.01.2017. 11:05

razlika je u tome da nakon ovakvih kontakata nije bilo ležanja na parketu, nego je krenula opća makljaža ili barem pokušaj iste :D

Payton je u jednoj četvrtini trashtalkal više nego cijela liga u prošloj sezoni :D

Roberto 19.01.2017. 12:16

Pa kad su zadnjih godina zvjezdice cvilile na svaki kontakt do te mjere da su suci poceli suditi i krive poglede :D

Treba malo tenzija i trashtalka u regularnoj, inace je do playoffa dosadno :)

adaksinjo 19.01.2017. 12:20

Citiraj:

Autor Roberto (Post 3012334)
...da su suci poceli suditi i krive poglede :D

zbog jednog osmijeha, ja priznajem sve :D

tizhu 19.01.2017. 18:45

kak su ovi tak mirni dok ih ovo govno od suca krade da to nije istina?
i koji kurac gledatelji ne bace stolice po sucu?
nadam se da je dallas spušio tu tekmu.

vorda22 21.01.2017. 04:20

evo sad debos green ladno opali laktom brewera po faci...houston ne moze bunar ubost...

rendula 21.01.2017. 18:19

Sto se tice onog LeBronovog malo preteatralnog pada - puno se vec godinama pisalo o tome, isto tako prije i o Shaqu - oni su prejaki i naprosto moraju malo iscenirati da bi im suci zvali faul.
Da je green ovako pokosio nekog manjeg, bilo bi gadno.

adaksinjo 21.01.2017. 18:40

malo gledam trenutno stanje, da sutra pocne playoff nikoga od nasih ne bi gledali, trebalo bi im 5 sezona da se izvuku iz negativnog win/loss ratia. sixersi se jedini mogu iscupati, al ako se rookie of the year ozlijedi, rip sezona.

Roberto 21.01.2017. 22:31

Teško bu Phila vidla PO. Mada bih volio, simpa su mi ekipa. ROTY bude vjerojatno do kraja sezone na skraćenoj minutaži i bez b2b tekmi. I danas propušta jednu takvu.

Prošle godine su Pistonsi ušli kao 8. sa 44-38. Morali bi do kraja napraviti 29-12 za takav skor. Iako je ove godine sredina istoka izedenačenija, biti će možda i lošiji skor dostatan. Doduše, nakon AS bi se i Simmons trebao priključiti, mogla bi to ispast lijepa priča.

BTW., malo je prošlo ispod radara, ali zanimljivo, ovaj procvat sixersa poklopio se s Noelovov povećanom minutažom nakon povratka i mijenjanjem Okafora. Igra u siječnju cca 20 minuta, ne zabija puno, ali u obrani je sjajan.
Bilo kako bilo, nek trejdaju Okafora, dovedu poštenog PG-a, i iduće godine bi mogli biti opasni.

Noćas Spurs at Cavs.

Gilbert5 22.01.2017. 00:11

Nije bas jednostavno Noela ostaviti jer je na ljeto restricted free agent. A dati 15.000.000,00 po sezoni za solidnog backup centra nije opcija tamo cini mi se.

Ne znam koga mogu dovesti kao playa, a da ima sut. Svi redom plejevi koju su na listi su polovni. Mogu Arenasa dovesti, tek mu je 35. :D

Imali su srece zadnje vrijeme u zavrsnicama, tesko da mogu ovo pratiti kontinuirano...slazem se.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:38.