![]() |
Složio sam 2 emblema, nadam se da će biti odobreni na bf4emblems kroz iduća 24 sata:
http://i.imgur.com/8ZJ72dh.jpg http://i.imgur.com/Be28AGF.jpg hf :) |
Mozda bi bilo dobro da je grb i pljuce zlatne boje
|
Jel se kome događa da mu usred partije, na bilo kojoj mapi framedrop postane nesnosan. Meni od update-a sve super radi do recimo pola partije onda odjednom sve zivo pocne trzati, framedrop je toliko volik da je partija neigriva :D. Onda izadjem van, pocnem novu partiju koja opet radi super pa onda opet framedrop :D. I to sam samo battlefield 4 i to samo od update-a :).
Blago nama sa njihovim patchevima, 5 stvari rješe 10 zeznu :lol2: Inače sam posumnjao prvo na temp procesora da nije on pregrijan ali nije ni proc ni grafa, sve je normalno svuda osim u b4 :) |
^^
Prekjučer mi je bilo sve fluidno dok je jopis pizdio na framedropove jučer mi je bilo nepodnošljivo ko i tebi :D Vratio na dx i nema više dropanja :D Baš me zanima kako će danas radit :D |
Citiraj:
Što je najbolje, cpu spikea, a ne grafa, baš sam imao upaljen graf ingame i pratio situaciju.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ti ga nemaš uopće :) Ako nisi updejtao drivere, stavi si 14.1 betu pa probaj zaigrat, ili eventualno 13.12. |
Citiraj:
|
di kupit cd key za pc gdje je najjeftinija i pouzdana ponuda + china rising
|
Citiraj:
Mantle API |
Citiraj:
A skinuo sam beta drivere najnovije i zasad mi sve ponovno radi bez usporavanja. Doduše odigrao sam samo nekoliko partija jučer ali radi, to je bitno :). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel to bez ijednog dlc ?
|
Citiraj:
|
Igra li ekipa sa BF3 TS-a i četvorku? Izgleda da su popravili igru dovoljno da mi se više ne ruši pa san počea malo aktivnije pucat... :D
|
Koji ti je nick ?
Rijetko, igramo sada BC2 i BF4, ali nije problem napravit iznimku koji dan :) |
Pa pito je jel igramo četvorku :D
|
Gle stvarno, ja vidio BF3 samo :D
|
Citiraj:
|
Senilnost # brzopletost Strikane... :)
|
Nego gdje igrat uopce kad se skupite ?
|
dupli post moze delete...
|
nego nemojte zaboravit da je ovaj vikend double XP.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nick Luncroatic |
|
Hmm... idem ja navecer malo upalit bf4 da se malo nazivciram ali nisam ni slutio koliko...:kafa:
Otvori mi se Battlelog prozor ali nisam logiran... ja sta je sad ovo opet neka sranja... kad procitam 'You have been banned from Battlelog':wtf2: :fuming: Jel bio/je netko u ovoj situaciji i sta napravit? Kontaktirat customer service? Jel to stalni ban ili sta? Pa nista ne pise, ni razlog ni trajanje? Ak je ovo stalni bome cu im opalit sve po spisku... za te novce i onda da slucajno ocekuju da kupim ponovno.:hitthewal: Please advise.:nono: |
Predpostavljam da si pisao po forumu komentare i kritike :D ? Pogledaj u mailu sa kojim se logaš na blog ako imaš nekakvu obavjest?
|
Citiraj:
|
A koliko tek ima situacija (ne u videu) da pogodiš heli, a pogodak ne registrira...
|
Bugefield 4 hahaha
|
Citiraj:
Citiraj:
|
To je ništa, neki lik i ja sinoć u chopperu na Rogue Transmission (ja pilotiram) i popnemo se poviše one velike centralne antene, počmem se okretat prema njihovoj bazi jer od tamo dolazi njihov chopper, taman se okrenemo i spontano eksplodiramo.
U chatu su bili samo upitnici i "wtf-i". Battlefield moments...šta ne naprave takvu kompilaciju nego ono prenapuhivanje kako je BF awesome. |
Citiraj:
A da odgovorim na ovo nekoliko postova iznad, nije mi jasno kako mogu ljude bannati zbog komentara? Ajde da mu onemoguće postove ili nešto ali bannati igru??? (mislim ako je zbog komentara). |
Citiraj:
p.s. od tih 20ak suseva u helic mozda su 3-4 direct hits.. ostalo je sve u nekom povecanom hitboxu ili cemu god.. |
Citiraj:
|
a jbg mi se isto sada žalimo kako igra nevalja,a debili smo kaj smo opet nasjeli i kupili igru,ak nismo naučili iz bf3 ništa onda nikada i nečemo :) samo bilo bi u redu da više niko nikada ne kupi od EA bilo koju igru tako da oni mogu trošit pare na mazanje očiju i padat sve dublje i dublje u minus.
|
Citiraj:
Da poslali su mi mail al je bio zapao u tam neke neposjecene prostore:fiju: Uglavnom dobio sam 72 sata ban radi trollanja po forumu....a ono jel ko vidio te njihove forume pa tam se samo i trolla:fiju: Bas su mene nasli đubrad. Nego apsurdno je to sto uopce nemogu igrat, sta me nisu samo bannali na forumu ak treba i god dana.:kafa: A ovo za pogadanje a promasaj je vizualno, pa da ima vec videa sto to pojasnjavaju. Uglavnom model i hitbox nisu syncani. Cesto hitbox se vuce iza modela kao neki plast. Tak da ti promnasis model helija al pogodis hitbox, a to je jedino to server treba za kalkulacije. Isto tako objasnjava kada pogodis model dobis eksploziju ili krv a ne hitmark. Uglavnom cesta pojava kod hitaca kad se meta krece bocno/okomito od tebe. Kad se tako krece zapravo treba nisanit direkt u model(inace bi ispred za travel time) jer zapravo gadas hitbox koji se vuce iza. Kad se meta krece direktno po liniji od tebe/prema tebi onda mos pucat ko sto bi i trebao. Skoro nikad ne treba gadat da pogodis kabinu/nos helija ili bilo cega bas zbog toga sto se tamo najcesce model i hitbox ne poklapaju. Meni osobno je najgore sto se to dogada i kod sacmarica. Narocito kad se koristi pump i ti ga 3 puta pogodis direkt centar mase a dmg-a nema...:fuming: |
jel ima tko problema da mu igra izbacuje iz full screna malo malo pa mi smanji prozor
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:28. |