![]() |
Citiraj:
kaj ja znam, meni je visa odavno povezana sa PS-om i nikad nikakvih problema :) |
A zašto uopće forsat PP, još ako rade onu njihovu bahatu konverziju kuna, € i $ samo će ti naplatit više nego označenu cijenu?
|
Dok izidje ps 5 i tak nece pol godine bit nijedna postena igrica
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
Pa kad ne znaš to promijeniti i treba da ti naplate :goood: |
Prosvjetli me onda da znam.. :stoopid:
Ne vidim inače nikakvu potrebu posrednika u kupnji preko interneta već neko vrijeme, ako su prodajna mjesta legit ofc... Imam valjda stotinjak transakcija na PP, zadnja prije valjda dvije godine. |
Pa staviš da ti konverziju radi banka.
|
Cikusi ps-a su svakih 7 godina tako da prije 2020 nista...pogotov sad kad je dosao i "redizajn"
|
evo kako neke igre i na 1080p koriste Pro fićre
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1428860 |
Citiraj:
|
Vi koji imate PS Plus pretplatu. Gdje je to najjeftinije uzeti ? Mislim da sam propustio one neke akcije
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Uzimam samo na HR storeu. Bila je akcija 15 mjeseci za cijenu 12 mjeseci.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk |
2 privitaka
Stize borbeni PS4 :goood:
|
Citiraj:
|
A skinova na ebayu za male pare kolko hoćeš...
|
Na jednom gamepadu riknula kocka. Naručio Ribbon Circuit Board Film s ebaya. Prvi put se zajebo, naručio ribbon za starije modele ps4 gamepada. Niš, potražio za noviji model, našao, naručio, danas došlo, maloprije ugradio i sve opet veselo radi. Nemam pojma koliko bi me koštalo da sam nosio u servis, možda išto nešto sitno, al veseli me čačkat po elektronici. :D
|
Citiraj:
Inače, aliexpress je bomba za skinove...po 5$. |
Citiraj:
|
pozdrav
da li mi netko moze reci da li se za 500-tinjak kuna vise isplati uzet ps4 pro? koja je uopce razlika ps4 i ps4 pro? |
ako imaš 4K tv ''isplati se'' iako riječ isplati ovdje nema smisla jer nebuš niš zaradio od toga
|
PS4 Pro je malo jači hardverski od običnog i generalna namjena mu je gaming na 4k TV-u. Ako nemaš 4k, bježi od pro-a.
|
Citiraj:
|
čak i da imaš 4k telku netreba prelazit na Pro, jedino da imaš ogromnu telku 4k, onda se razlika stvarno vidi
|
Citiraj:
Grafa je zanemariva na nekim FHD 100 +/- telkama. |
Citiraj:
|
Ako imate instalirani Rainbow Six na PS4, NIKAKO ne skidajte update koji je jučer došao.
Update uzorkuje kompletnu zbrku na cijelom PS, a ne samo na igri. Svaki put kada, u bilo kojoj igri, pokušate pozvati prijatelje u chat party ili igru, konzola se crasha. Postoji veliki broj ljudi kojima je uništilo cijeli HDD i više ne mogu upaliti PS. Uglavnom, NE SKIDAJTE update, greška se ne odnosi samo na jednu igru nego na cijeli sustav. |
Za 500 kn se isplati.
|
http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/p...oglas-23502537
molim savijet da li je ovo dobra ponuda za novi ps4? |
Citiraj:
|
• Sustav PS4™ 1 TB Slim E Chassis - oko 2500kn
• DUALSHOCK®4 bežični kontroler (x2) - 500 kn je jedan (ovaj koji se dobije uz konzolu nećemo ubrajat) • FIFA 18 igru - 549kn tak da, nije to loš deal |
Ja san na njuskalu ubo tri miseca star Pro za 2800.
+extra joystik, Rockband+gitara, Driveclub, Rayman +9mj PS+ Tako da nije to ni bas neki bajan deal =/ |
ovo je dućan (svijet igara), ti si prek njuškala rabljeni od privatne osobe vjerojatno, nije isto
|
Bila je akcija PS4 Slim mislim 500GB za nekih 1500 kn nedavno ako se ne varam?
Teško da 1TB verzija samo zbog dodatnih 500 GB vrijedi 1000 kn više. |
a gle bit će sad za božić sigurno akcije
ali ako hoćeš novo i dodatni gamepad i fifu, to je dobar deal |
Nadam se da će bit popust za Black Friday, pikiram PS4 pro, taman čekam zimu, pa cijene još dodatno padnu..
|
Nasao sam oglas na njuskalu
Ps4 pro star 8 mjeseci ima dodatno jamstvo do 2021 +dodatni joystick+watchdogs2+ufc2 2900... |
Za 500kn više isplati se uzet PRO.
Ja sam svoj novi PRO + Watch Dogs 2 uboa za 2500kn preko oglasa. |
Zanimljivih likova ima na ovoj temi, ako se sada kupuje novi ps4 i novac nije problem bez razmišljanja se uzima pro i točka a pogotovo za 500 kuna razlike. Imao sam priliku probati i pro i slim na full hd rezoluciji i ima razlike i u prikazu i fpsu tako da govorim iz iskustva a ne napamet. Ne mora se kupovati pro samo zbog 4k. Slim novi se eventualno može po meni uzeti ako je povoljna ponuda na rasprodaji i sa dva kontrolera u paketu kao što je bilo jedno vrijeme u ponudi, to je bio dobar deal.
|
Ja iskreno nisam vidio nikakve razlike na nekoliko igara na PRO i običnoj verziji. To je jednostavno od čovjeka do čovjeka, hoće li netko dati 500 kn više da ima 1% bolju grafiku koju vjerojatno neće ni primjetit i nešto bolji FPS ovisi o njemu samome naravno.
|
A mislim da je 400-500kn razlike, uzeo bi uvijek PRO.
Ne vidim neku veliku razliku u konzolama, ali ipak je to, recimo, novija tehnologija. Nikad ne znaš što će donjeti igre u slijedećoj godini pa da budem spreman. Trenutno mi ne pada napamet kupovati PRO konzolu dok imam običnu, prvu verziju, no da sad kupujem prvi put vjerojanto bi uzeo PRO. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:08. |