![]() |
Yup, za sada pun pogodak se cini, shadow of tomb raider sam vrijedi cijenu bundlea
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk |
|
Donio sv. Nikola keyeva u torbi. Ako vam je nešto zanimljivo, šaljem na PM, da ne bi bilo da jedan skupi sve :) Možete napisat i redoslijed želja ako nešto već bude claimano. Ko prvi njegovo
Bastion: KCVCL-FVFTG-83FJJ Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad with Rising Storm Chivalry: Medieval Warfare: 4XY7Y-XMBYF-ZQ2PR Company of Heroes: 7JHGM-A4BZR-YVTLY Border Force: 64YHJ-K87QV-A00TI Rebound Dodgeball Evolved Edit, sivi su otišli Edit2: Vidim da nije neka pomama pa evo ostalih ključeva tu :) |
@Interpol
Hvala za Border Force. :beer: |
Htio sam uzeti Chivalry: Medieval Warfare, no iskorišten.
Zatim sam probao Bastion, isto iskorišten. Neki debil ili debili su iskoristili bez da su napisali. |
Sram ih bilo.
|
Citiraj:
|
[Humble Bundle] January 2020 Humble Choice
The PC game subscription that lets you choose games every month to keep forever! Choose up to 9 games Siječanj: Grip combat racing, Street Fighter V, Dirt Rally 2.0, Middle-earth: Shadow of War, Graveyard Keeper, Two point Hospital, Bad North Jotunn Edition, Trailmakers, Whispers of Machine, Mages of Mystralia, Them's Fightin' Herds, Unrailed |
|
https://www.humblebundle.com/games/a...n=tile_index_1
solidan novi bundle, isplati se uzet samo zbog hollow knighta i void bastardsa i još k tome se pomogne Australiji |
|
Humble Just drive bundle
WRC 7 FIA World Rally Championship MXGP - The Official Motocross MotoGP15 DiRT 4 Project CARS Road Redemption |
Citiraj:
Btw, koja od ovih svih ima najzanimljiviju priču odnosno career mode? samo sam project cars 1 igrao nekih 5-6 sati, i solidno se činio, ali me nešto drugo odvuklo pa sam zapostavio. |
|
[Humble] Conquer-COVID19 Bundle: 45 games incl. Undertale, Zombotron, LostWinds, 25 books/audiobooks, MusicMaker EDM (28e)
|
|
|
|
[Humble] Cities Skylines Bundle
(€1 Cities Skylines + Deep Focus Radio) |
Citiraj:
hvala. |
|
|
Da li netko ima problem sa verifikacijskim mailom. Znaci odavno imam account i kad idem ugrabit f1 2018, trazi verifikacijski kod, koji nikako ne stigne na email adresu.
Ima li ko slican problem? |
ako imas gmail, pogledaj pod promotions jer ga je meni gmail tamo prebacio
|
Citiraj:
EDIT: nasao, ali nije tamo |
niti meni ne dolazi login code na mail
|
Odustao jer im sistem banana, teazi login code koji ne dolazi. Cak niti reset password link.
|
To im se događa svaki put kad je nešto džaba. :D Probaj kasnije.
|
2FA uredno radi
|
Ne dolazi ni na outlook mailove.
|
Citiraj:
|
Meni sve uredno
|
|
Kingdom: Classic je free.
|
Seven Enhanced edition je free
|
Bomber Crew free
|
Dobar bundle https://www.humblebundle.com/games/p...digital_bundle
Sebi uzeo TT Isle of Man i WRC 8, ostalo je višak pa ako nekog zanima: http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=226 |
Pokusao tenis, vec je uzeto bez informacije. Hvala svakako!
|
Lijepa gesta, ali stavljanje ključeva javno na forum nema smisla -
netko (ili botovi) će pokupiti sve, a da ni ne kaže (kamoli zahvali). Osobno mi je ovaj bundle toliko bezveze da niti jednu ni besplatno ne bih uzeo :) |
Da, ovo sam onako brzinski samo c/p, bez puno razmišljanja.
Drugi put pametnije, samo zakeljit naslov(e), a key(eve) slati na zahtjev. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:37. |