![]() |
Gadno je kad igramo sa Islandom a glavno pitanje je sta cemo s obranom :D
|
Mozda je nabitnije u cijeloj ovoj prici da smo malo spustili glavu i poceli cijeniti i ozbiljno shvacati svaku repku,brz obzira na mjesto na top ljestvici.
|
Ma prolazimo ovo ko' isp..ke (nadam se da necu bit Jarunski Varan na kraju :D)
|
pobjeda naših danas sa 2 razlike minimalno.
Island je smiješan a nema Štimčevog kemijanja. Pobjeda čista ko suza. |
Citiraj:
|
Oprosti sto ti to moram rec, al jebse varane, ubio si mi nogometnu vecer :D
|
Baš, uopće mi se sad ne da gledati tekma... :D
|
Znate da on nekad i pogodi, mislim da je došlo vrijeme napokon :D
|
0:1 za Hrvatsku.
Pranjić će zabit golčinu sa 30-ak metara u 50. minuti, a Pletikosa će u 70. minuti gledat kako Islanđani promašuju jedanaesterac nakon Šimunićevog prekršaja za drugi žuti karton zbog igranja rukom. |
Kako god, igramo protiv jednog uvijek neugodnog protivnika :D :D
|
A pogledajte ovu anketu:
http://www.index.hr/sport/clanak/ovo...je/711387.aspx Svaki od 4 odgovora ima po 25%. Tko god bude igrao 75% hrvatske javnosti neće biti zadovoljno. :D |
Ajde da se i ja priključim mlaćenju prazne slame. 2:1 za Island uz malo bolju igru Hrvatske i dosta peha...Dobit cemo 100% gol iz prekida.
|
ja cu bit optimist, 1:3 :)
|
Ja tekme gledam samo zato da vidim Šimunićeve kartone i onda mogu gasit. :D
|
Pranjic, Ilicevic, Perisic i Eduardo u prvih 11 :D
http://www.index.hr/mobile/clanak.as...port&id=711670 |
1:2 :chears:
|
Perišića više nemogu smislit. Ovo ostalo je ok, i nemamo bolje.
|
Citiraj:
|
Modrić je očaj.
|
Grozno je ovo kaj gledamo. Mislim, igra općenito. A bogme ni naši nisu baš nešto. Imam osjećaj da se ništa nije promijenilo. Nadam se da se varam.
|
Citiraj:
|
Naši igraju dobro, u odnosu na zadnje utakmice odlično. Ali se ovi brane. Svaki prekid, svi su na golu, svaki naš napad su svi na svojoj polovici debelo iza lopte. Nemreš puno protiv takve ziheraške i kukavičke igre.
|
ja se prebacujem na portugal - svedska, ovo je ocaj za gledat :D
|
Ne znam po kakvom kriteriju. Za našu reprezentaciju, a bome i za Island, ovo je odlična utakmica.
Samo da još malo Rakitića aktiviraju i moglo bi bit još prilika. Nikako da on i Perišić zajedno dobru utakmicu odrade. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Rečenica komentatora "Naši pariraju Islandu" najbolje opisuje ovu igru. Ne vidim razliku između Štimca i Kovača.
Ovog Perišića kud god da prebaciš, samo usere i taj jad od akcije koju tu i tamo, nekako uspiju složiti |
A jeste svi neki, ocekujete ogromne promjene za 45 min igre sa novim izbornikom...
|
Dobro je ovo kako je bilo prije, a mislim da će biti i bolje, izgleda da s Olićem prelazimo na klasičnih 4-4-2 :)
|
Vidim da i Islanđani imaju svojeg Joea. Hihihihiih.
|
Opa. :D A ja mislio Šimunić će prvi.
Šteta slobodnjaka. Moglo je se đubre malo odbit, ali ne, ni sreće. :D |
Jedan od razloga za lošu igru repke su i previsoka očekivanja medija i navijača :kafa:
|
Nagradna igra "pogodi golmana koji se ne pomakne" se nastavlja. Bogate su nagrade pa se svi trude pogoditi statičnog golmana.
|
To hoće pokazat da dobro ciljaju.
|
Citiraj:
edit: nije ni zid prošla :D edit2: Dragec urla "prorijeđena islandska obrana". Da, nije ih bilo 9, nego samo 7 :D koji kukavičluk i bunkeraj od strane Islanda. Čak ni ne krivim naše. |
Pa ne mogu vjerovat da jos nisu zabili
|
E a sad je vrijeme da ga popijemo.
|
Perišić pored gola. Trese mi se plafon u zgradi. :D
|
Citiraj:
Na Perišića bi se moglo zaboravit u Zagrebu... |
Ajme ovaj Perišić igra za Islanđane.
|
Sad ce ga Benko dat iz inata..
Perisic me podsjeca na Cvitanovica u najboljim promasivackim danima.. |