![]() |
Citiraj:
No problemi ostaju s ofenzivcima. Previše je ofenzivaca koji igraju uglavnom samo prema naprijed, kvaliteta igre isuviše ovisi o Sammirovom raspoloženju, napadači su dobri ali ne i top klasa - treba im puno šansi da bi zabili. Kad se sve dobro posloži Dinamo može dobiti i Ajax i Lyon, S Realom dobro odigrati, ali takve utakmice im se u Europi ne događaju često. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ajax-a je dinamo pobjedio dok je još bio suarez,a sada su još slabiji |
Citiraj:
Reala nemaju šanse da dobiju, Lyon je i bez Lopeza jači od Dinama :fiju: a Ajaxa AKO dobiju na Maksimiru, ako dobiju bod u Amsterdamu za njih super nije da želim Dinamu da ispande itd. ali jedno je nadati se da Dinamo prođe a drugo je biti preoptimističan Da si rek'o da još donekle konkuriraju za treće mjesto ok, složio bih se, ali drugo ? no chance |
Citiraj:
Navodno mu je cura iz Zg-a:D |
Citiraj:
|
|
Dinamu lijepo ide, samo zadnja linija Vrsaljko, Tonel, Vida i Simunic vrijede ko pola HNLa :D
@ Guls, da igra 1. put |
Citiraj:
Pa, mogel je komotno samo trenirat i dizat plaću:) Sa druge strane ne znam koliko je pametno uvodit novog igrača u našu obranu pred LP...kužim spiku o kupovanju da ne dođe konkurenciji ali... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo znam da će Benzema/Higuain/CR dobiti po njonji ako se sretnu s našim divljakom :D |
Crazy Joe bi ih polomio ali opet to kaj jelc veli, obrana fakat dobro funkcionira tako da je ne bi dirao. Bolje bi im bilo da prodaju rukavinu i krstanovića te iskeširaju za nekog poštenog napadača. Drogbu u dinamo!!!! :D
|
Sada je ipak prekasno.
Igrat ćemo Ligu Prvaka sa Rukavinom i Krstanovićem :baad: |
Treba izaći s rukavinom i šitumom. Svaki gol ili asistenciju nagraditi s +5k evra, a svaki promašaj tipa sve ono kaj je rukavina fulao nagraditi s -20k evra. :) Pa ti fulaj pet stopostotnih prilika. ;)
|
Sviđa mi se ovo sa destimulacijom. Skoro pa me podsjeća na neke bivše poslodavce :D
Šitum mi ima potencijala, brzinu, drskost, njega mi ne bi bilo žao gledati kako kiksa jer je mlad i neiskusan, ali atraktivno igra. Ali Rukavina, koji je već etablirani centarfor, sposoban zabiti nemoguće golove - e njega mi je zbilja prežao jer znam da će imati takve kikseve da to svijet još nije vidio. I to u Ligi Prvaka. |
Djo je rutiner,netreba njemu puno da se uigra sa obranom,a moze tuc beka i stopera,ko i Vida...ali samo ako bude igrao kak spada:)
|
Ludi Đžo u Dinamo! Pepe će imati konkurenciju u derbiju lige prvaka :D (čisto me zanima kako bi izgledalo da se obojica zalete neki duel za loptu) hmmm...
|
|
|
Citiraj:
Obožavam ovu ludnicu na zadnji dan transfer roka. Na SSN-u ima emisija uživo pa prenose vijesti iz svih sjedišta Premiership klubova, snimaju se igrači kako ulaze u klupske prostorije i idu na liječničke preglede. Ima i stream na netu, uvijek super za pogledati :) Par zanimljivih transfera danas: Eljero Elia potpisao za Juventus ( :( ) , mogao je mali i bolje odabrati. Diego potpisao za Atl. Madrid Lugano za PSG Hleb na posudbi u Wolfsburgu Pedro Leon u Getafeu Forlan u Interu Gago na posudbi u Romi Također i Pjanić u Romi, makar mi se ovo čini nalo nategnuto, zašto bi Lyon prodao svog najboljeg igrača? |
Nije li Maminjo izjavio da će dovesti Raula u Dinamo ako se plasiraju u LP? :D
Gledam malo internetove i naišao sam na ovo; jedan kul video: http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetsk...m-sustavu.html |
Citiraj:
Pa jos uvijek igra Lisandro Lopez za njih :D :beer: |
Forlan u Interu, to može proć! Sjećam se još davno dok je Forlan u ManU bio, kao novi mladi napadač, al brijem da je on i sad fkt. zvijer, to dokazuje i ovo s Interom.
Nebojim se Reala, vec Badelja i njegove psihe koja je li-la očito... a ovo sa Šimunićem, brijem da se mladim napadačima iz HNL-a tresu gaće. :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Gotov je transfer rok.
FA će produžiti još sat vremena onim klubovima koji su prije ponoći dogovorili odštetu ali nisu uspjeli napraviti liječnički sa igračem. Chelsea-ovcima dobra vijest, eto vam i bolje od Modrića, Raul Meireles je u zadnji tren podnio transfer req i klubovi su se dogovorili, nekih 15-20 mil funti je u pitanju. Nažalost Raul će biti igrač Chelsea . Šteta, jako simpatičan i prezahvalan igrač koji je dolaskom u Premiership izrastao u vrlo kvalitetnog igrača Chelsea se izgleda pretplatio na igrače Liverpoola, pitam se kog će pokušat ukrasti 31.1.2012 u 5 do 12 |
steta sta su prodali meiralesa, bio je izvrstan prosle sezone, vjerovatno je prosao jer mu nisu ponudili bolji ugovor kao sta je bilo dogovoreno
kupili su bellamy-a opet, bar ce malo prosiriti klupu, ali ipak je to covjek u godinama (31) na kraju ovog prijelaznog roka najveci gubitnik je ispao modric, mislim da sada lupa glavom u zid i nezna di ce sam s sobom :D |
Citiraj:
|
Nije mu bas lako. Joe igra LP a Modric ne :D
|
45 mil. € i oni ga ne puste :lol2:
Ne vrijedi ni pola toga, ne kuzim onog alkosa redknepa i leviJa. |
Valjda su skužili da ne mogu dovesti boljeg igrača kao zamjenu i ovako pokazali navijačima i potencijalnim novim igračima da imaju ambicija većih od Kupa UEFA.
|
Koje ambicije? Ionako će ga pustiti na zimu.
Znaju oni da će ove godine biti kanta za napucavanje pa da bar to ublaže solidnim zadnjim veznim. |
Jedini koji će ih napucavati su city, united i vrlo vjerojatno chelsea. :) I da ih oni napucaju to je šest izgubljenih utakmica što i nije loše. :)
Prošle godine je united koji je bio prvi imao četiri izgubljene tekme, a chelsea i arsenal koji su bili drugi i treći po devet izgubljenih utakmica. :) Nije tottenham tako loš. Samo su malo pali. Budu se oni dignuli. :) |
Ma nije toliko problem u prvoj jakosnoj skupini momčadi, nego oni redovito igraju loše partije protiv davljenika i sličnih, to već traje par sezona. Malo se dignu i onda torbe.
A da ne velim da su prodali pola momčadi, bar jučer pratim transfere, svako malo netko iz Tottenhama ode. Moram vidjeti novi roster. |
Citiraj:
A za 45 milja eura se dalo dovesti 3-4 dobra igrača... |
Morat će se opet dokazati, nema mile lale, ili igraš ili ne igraš.
Samo brijem da će ga navijači pojesti za doručak, nisu Englezi baš cici mici |
arsenal kupio:
André Santos Mikel Arteta Yossi Benayoun Per Mertesacker i što je najbitnije največi balvan koji je kročio travnjacima premiershipa, niklas bendtner, otišao je na posudbu u sunderland :D |
Citiraj:
Yossi bi mogao napraviti nešto tamo, me like him always. |
Ajde barem će se Yosi naigrati. U chelsea nije imao šanse. :)
|
Yossi ima tu nekakvu kvalitetu koja će možda doći do izražaja u sivilu momčadi Arsenala koja je sad, u najveću ruku - prosječna. Zanimljivo će to biti.
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:01. |