PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Guild Wars (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=20420)

tmarosi 11.07.2008. 22:46

Citiraj:

Autor Wolfblade (Post 1083694)
piše da idem na necromancer/mesmer kombinaciju jeli to valja što

odaberesh si build koji ti odgovara i prema tome odlucish koja sec profession ide

uglavnom, svi buildovi od tamo valjaju

Wolfblade 11.07.2008. 22:47

Citiraj:

Autor tmarosi (Post 1083708)
odaberesh si build koji ti odgovara i prema tome odlucish koja sec profession ide

uglavnom, svi buildovi od tamo valjaju

neznam ajde mi preporućite neku konbinaciju da je dobra za solo i da je tražena u partyima

Emperor 11.07.2008. 23:09

Moraš nešto i sam odlučiti u životu.:nono:

Svaka klasa ima svoje prednosti i mane,tako i svaka kombinacija.

Meni ce zabavnije igrat sa npr. Healer/Rangerom ,a tebi to nece bit nimalo zabavno.

Tako da uzmi ono sto ti odgovara,jer ITS JUST A GAME(ne derem se ,samo da apostrfiram).:chears:

Wolfblade 12.07.2008. 10:44

Citiraj:

Autor Emperor (Post 1083723)
Moraš nešto i sam odlučiti u životu.:nono:

Svaka klasa ima svoje prednosti i mane,tako i svaka kombinacija.

Meni ce zabavnije igrat sa npr. Healer/Rangerom ,a tebi to nece bit nimalo zabavno.

Tako da uzmi ono sto ti odgovara,jer ITS JUST A GAME(ne derem se ,samo da apostrfiram).:chears:

ok al mislio sam neku preporuku da je tražena klasa u gildovima i partyima

Pajser 12.07.2008. 12:54

Citiraj:

Autor Wolfblade (Post 1083899)
ok al mislio sam neku preporuku da je tražena klasa u gildovima i partyima

GW nije klasicni mmorpg koji te svrstava u kojekakve okvire. Imas za izabrati razne profesije, ali najzanimljivije je sam stvoriti neki svoj build. Kasnije ćeš u igri moći mjenjati sekundarnu profesiju kad god poželiš tako da ćeš nakon isprobavanja raznih kombinacija vjerojatno pronaći onu koja ti najviše odgovara.

U biti, uvijek u templatu imaš snimljenih buildova i onda po potrebi samo učitaš prije misije ili questa itd. Upravo to kreiranje buildova je ono sto GW čini posebnim.

Što se tiče najtraženijih profesija u partijima; većinom se traži monk(tj. healer),
ali opet u nekim misijama ili questovima se traži više necro ili ritualist ili ranger sa određenim skillovima,warrior zbog specifičnog skilla i sl. Tako da općenito nema najtraženije profesije niti najbolje profesije, sve ovisi o tebi.

E sad ukoliko si jedan od ljenijih onda posjeti http://www.pvxwiki.com/wiki/Main_Page i downloadaj buildove, a okoliko voliš sam istraživati posjeti http://wiki.guildwars.com/wiki/Main_Page
čitaj i kreiraj, sretno.

Wolfblade 12.07.2008. 19:26

odlučio da idem sa necro/elementalist.
inače nećeme bit tjedan dana idem na otok i rodbina ide dignut nightfall kad stigne ja neću moći odma igrat:suicide:
i neće me bit na pc eksper forumu:hitthewal:

tmarosi 19.07.2008. 19:32

evo CM opet pravi HR ONLY alijancu (kurzick)

dakle ako ima koji HR guild koji bi se htio joinati neka me whispa u igri ili posalje PM ovdje na forum

IGN: M A R A B U S

P.S. ako se tko hoce joinati CMu, kontaktirajte me u igri ili posaljite PM na forum

Wolfblade 20.07.2008. 23:41

ipak idem s dervishom mislio sam za secundarnu stavit wariora joj evo igro sam malo s dervishom čim sam dobio cd i key i vratio se s ljetovanja

Wolfblade 22.07.2008. 18:36

nemogu se odlućit koju klasu stavit za sekundarnu uz dervisha možda elementalista wariora neznam kojeg pa predložite nešto

Pajser 06.09.2008. 11:44

Nakon dužeg vremena naletih na info o GW2 pa da ga podjelim sa vama:

Arena Net's new spin is sort of an amalgam of both instanced and massive environments, where instanced events can have domino effects on other parts of the world, or zone..
Here's one example of this Strain used:
-You are wandering through the countryside and you see a dragon flying overhead. You and a group try to stave off the dragon. If you are successful the nearby town gives you a treasure.
But if you don't drive off the dragon, the bridge will be destroyed. This will lead to a team of carpenters gathering at the bridge to try to fix it and then you will have to protect them from bandits.
-"The idea is that there will always be something going on in the world," Strain said.
He said that there will be hundreds of these types of events that happen in the world, some daily, some hourly, some will be triggered by specific player actions.
-"That is what persistence allows us to do. That is the type of content and play experience that we can offer in Guild Wars 2 that we couldn't offer in Guild Wars."

Hmm...:zdero:

Gemmy 19.03.2009. 14:08

da dinem malo temu i upitam dali igra tko jos ovo...u nestasici kvalitetnih RPG-ova, razmisljam kupit igru s svim ekspanzijama za 350 kn i pocet laganini, prec sve kontinente s likom kojim nisam igrao previse.. i malo PvP-at i skupljat faction pointove...

ili je to mrtva igra postala?

Markos 14.04.2009. 23:11

evo da i ja oživim ovu temu,imam sve ekspanzije navedene igre i dan danas si dam vremena za ovo ćudo od igre,trenutno igram s necro-om na 20lvl al sam zapel:D

iciff 14.04.2009. 23:17

ja sam curu neki dan nagovorio da pocne igrat pa sada pomalo igramo skupa:D
al u svakom slucaju nije vise toliki gust igrat kao prije kad si svaki zlatni item mogao prodat drugim ljudima. sada svi imaju max dmg oruzja, druga nis ne vrijede :zdero2:

Markos 14.04.2009. 23:29

ni petovi više ne vrijede ništa,teško se dolazi do para a ponekad da dobiš dobar item trebaš imat sa strane irskog patuljka koji mrlja ko neki trol sam da ti ispuni želju:D

n30n 15.04.2009. 10:34

ja sam to igrao prije, neigram evo ima vec 2-3 mjeseca zato sto komp nevalja...

imam proph i nightfall i par likova na 20lvl i bio sam u Croatian Maniacs guildu

tmarosi 05.05.2009. 15:07

igra se sada i to dosta

pogotovo nakon ovog velikog updejta i uvodjenja z questova

LuXor 06.05.2009. 15:49

Citiraj:

Autor Gemmy (Post 1303551)
da dinem malo temu i upitam dali igra tko jos ovo...u nestasici kvalitetnih RPG-ova, razmisljam kupit igru s svim ekspanzijama za 350 kn i pocet laganini, prec sve kontinente s likom kojim nisam igrao previse.. i malo PvP-at i skupljat faction pointove...

ili je to mrtva igra postala?

Ovo je najbolji Coooperative RPG do sada. Čak i nakon 6-mjesečnih pauza s istim guštom ga igram.

A da se igra, igra se. Europljani su postali stagnantni / blago neaktivni, no Amera ima k'o Kineza :D Bilo kuda došao sprtljat ćeš nekakav party. Imaš mnoštvo novih sadržaja, a kad ti sve dosadi jednostavno farmaš titlove i bok. :)

Gemmy 07.05.2009. 16:35

ma poceo sam i ja lagano igrat, svida mi se ovi z-questovi koji su dali malo vise zivota igri :)

Eotn dungoeni su mi ok, jer ih nisam prije igrao pa su mi zabavne :)

nego jel igra tko od vas malo pvp-a TA, HA ? sada sam poceo malo igrat i pvp i skupljat glad pointove, u mjesec dana skoro 30-ak :)

BTW ign Djemee Lee

technix 07.05.2009. 19:18

ima li gdje Prophecies za kupiti, ili je sve rasprodano?
Treba mi Grim Cresta, a imam samo Nightfall... :kafa:

Wolfblade 16.07.2009. 18:48

e ja sad se zaželio nightfalla i nece mi uc kaze da nije dobar mail a ja provjerio i imam u e-mail od ncsofta da sam aktivirom acc prosli put igro prije 9 mjeseci zna neko kako nac acc ja sam slao njima mail al oni traze acc od ncsofta a ja ga se ne sjecam ja sam samo registriro guild wars i igro

Markos 25.07.2009. 02:48

ljudi jel netko još uvijek igra i ima guild?ja i frend tražimo neki cro guild sa halom:D

Gemmy 25.07.2009. 15:05

ja igram, ali sam u nekom stranom PvE guildu, i u potrazi sam za pristojnim HA/GvG guildom

Markos 25.07.2009. 15:11

ajd ljudi ak netko zna neki dobar naš guild nek nas ubaci:chears:

Rbec 25.07.2009. 15:50

Igrao Nightfall i kad je bio novi bila ludnica. ljudi na bacanje.
Probao prije par mjeseci i pustoš. Jeli sad nešto drugačije?

Markos 27.07.2009. 23:37

e ljudi igram rangera i sad me zanima jel se nekak mogu riješit trenutnog peta i uzet novog?pitam jel sam dibidus za rangera navikao sam na necroa i warriora

Pajser 21.08.2009. 09:18

Citiraj:

Autor Markos (Post 1393883)
e ljudi igram rangera i sad me zanima jel se nekak mogu riješit trenutnog peta i uzet novog?pitam jel sam dibidus za rangera navikao sam na necroa i warriora

Vjerojatno si to vec skuzio ali ako nisi posjeti pet tamera ili zaishen menagerie, vise infoa na:http://wiki.guildwars.com/wiki/Main_Page ili http://guildwars.wikia.com/wiki/Main_Page

xGAME 29.06.2010. 01:48

Evo popust na steamu na sva tri dijela (ekspanzije), sveukupno malo više od 150 kn, da li se isplati? Mislim jel to uopće što valja? nisma baš gledao enke recenzije niti čitao po forumima...može netko ukratko opisat zašto kupit, zašto ne? :)

Nybelung 29.06.2010. 01:56

Citiraj:

Autor xGAME (Post 1678074)
Evo popust na steamu na sva tri dijela (ekspanzije), sveukupno malo više od 150 kn, da li se isplati? Mislim jel to uopće što valja? nisma baš gledao enke recenzije niti čitao po forumima...može netko ukratko opisat zašto kupit, zašto ne? :)

Pa to je stvarno povoljno. Pogotovo ako je istina da nema mjesečne pretplate? :stoopid:

Strider 29.06.2010. 10:12

Gulid Wars nema mjesecnu pretplatu te je tih 150 kn jako povoljno.Imam GW al ga neigram bas previse te ti mogu reci da ima dosta ljudi.Na tvoje pitanje sto je dobro kod njega, a sto ne bi ti tesko odgovorio al jos jednom ti kazem tih 150 je super cijena al preporucio bi ti ak mozes da probas kod nekoga te ces tako najlakse donjesti odluku dali steamu dat tih 150 kn.

Markos 04.08.2010. 15:09

Svaki dio po 79kn u algoritmu lool uskoro bu pala cijena na 50kn po dijelu,a cijela kolekcija je sad 199kn pa ak vam se igra požurite

njoka. 09.08.2010. 13:53

Citiraj:

Autor Markos (Post 1702027)
Svaki dio po 79kn u algoritmu lool uskoro bu pala cijena na 50kn po dijelu,a cijela kolekcija je sad 199kn pa ak vam se igra požurite

Ceka se Guild Wars 2 :D

assasin82 18.08.2010. 22:21

Tako je. A GW1 se igra dok mlađi brat ne dođe ;)

X-Plosiv 26.04.2011. 11:31

Da podignem temu iz mrtvih, se igra još dalje ovo?

Evo ja se vratio prije par mjeseci, postao opet ovisan, sada riješavam neke titlove i spremam se na GWAMM :)

Gemmy 26.04.2011. 18:40

Ja jos uvijek na ovom cudu, par puta tjedno se spojim navece, i bacim par GvG-a, i to je to :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:20.