![]() |
Razumijem da je ljudima iritantno da ih neko quick scopne, ali koliko je to često među igračima da snajper moraju nerfat na taj način?! Balans moraju napraviti an neki drugi način...
A što se tiče cluster bombardiranja... nije to toliko jako i precizno da će netko riskirati na slijepo bombardirati enemy spawn. Jer ako bude ko u BF2, imaš za baciti 2 puta po dvije bombe i nakon toga moraš u bazu po refill |
Ne kužim sad tu foru s originom! Ja imam bc2 preko ea servisa kupljen (to bi bio taj origin, jel) i nema tu neke posebne aplikacije tipa steam koja je otvorena kao servis cijelo vrijeme. Igra se pokreće prek exe-a, bez potrebe za pokretanjem nečeg drugog. E sad, nisam gledao da li se uz igru automatski to pokreće, budem pogledao kad budem doma.
Jedino ako su nešto mijenjali, nadograđivali ili ovo što ja imam nije origin. |
Citiraj:
no u BF3 to bude drugačije |
Beta uskoro, odgodite taj whyne fest jos malo :D
|
Citiraj:
Živio BF3 :D |
Čisto je sada. Valjda. Spam reportajte. :)
|
vec sam postao u BFBC2 temu, ali evo i u pravoj temi:
|
|
Citiraj:
|
Bit ce malo treninga svih 512 SPa na gtx580...
|
šta je najjače ovi konzolaši se napalili kao da je to vijest važna za njih, još je počela i svađa PS3 vs. X360 :D
|
|
Ultra Settings - http://www.enterbf3.com/viewtopic.php?t=3315
|
Ovo izgleda jako dobro. :)
|
Izgleda super, samo izgled brzo zasiti, nadam se da je igra dobra i u igrivosti.
|
Citiraj:
Samo nek postane kultna po igrivosti, ne kao benchmark :/ |
Neka zadrzi status kao i dosadasnje BF igre i ja zadovoljan...Mnogi im nadu zamjerke ali ih i igraju vise i duze nego bilo sto drugo u tom stilu.
|
|
Riva TNT 2 će to vrtit sve na high.
OP Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
“you’ll definitely be safe with dual [NVIDIA GTX] 580s in SLI.”
|
Na GDC 2011 eventu je demo sa svim forama ganjala jedna gtx 580. To je potvrdeno.
Samo za informaciju ak netko vec nije vidio. Igra ce radit samo pod Vistom dx10 i 7micom dx10, 11. XP i DX9 ne radi.. http://www.youtube.com/watch?v=R2NL_6zxOJo |
|
Yes and no?
|
Ma stvar je u tome što nezna... ja nemogu vjerovati da taj čovjek radi još za DICE.
Mislim da bi trebali odvojiti community managera za PC i konzole |
Citiraj:
|
Citiraj:
mislim da sa slabijim grafama možemo zaboravit na 60fps |
|
|
|
Da li planira netko ili je vec narucio key ovdje: http://base-host.com.hr/6-battlefield ?
Cini mi se ok cijena. |
Citiraj:
|
|
Zanimljivo, ali meni neke stvari nisu jasne (sad sam totalni noob ali jbga), koja je razlika između limited editiona i ovog warfare packa? Znam da u LE dobiješ one mape, a u warfare packu oružja? Da li i tu dobiješ te mape ili ne, ili u LE dobiješ samo mape bez oružja i wtf, ništa ne kužim. Šta da kupim od to dvoje, jel to ide odvojeno, zajedno, ...
|
Citiraj:
ionako nežurim s kupovinom unaprijed, al ovo zbunjuje skroz...:fiju: |
Citiraj:
ima detaljan blog post o tome na battlefield blogu uglavnom dobijes i mape i PWP ako preorderas LE na Originu, probaj samo krenuti u preorder i pokazati ce ti sto sve dobijes prije kupnje :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imam jedno pitanje, mozda glupo al ajde- ako kupim key na cdkeyhouse-u i aktiviram ga sad u originu, to se racuna kao preorder ili?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:24. |