![]() |
Ma imam t5, patona i is7, sad radim jako polako na is4 pa onda na nesto novo. pa si gledam britanca malo :) Znaci djeluje zabavno, ajde bas bi mogo...
|
Tier X britanac ce biti zamijenjen najvjerovatnije u patcju 8,5 za chieftain tenka
|
Citiraj:
Evo jedne nedavne borbe http://i1126.photobucket.com/albums/...ps90923bfa.jpg |
I ja vidim te premijum tenkove kako se zalecu. Likovi misle da su neunistivi ili sto vec, nemaju strpljenja.
To je pohlepa kriva, svi brzaju za zaradom. Ja nikad nisam imao premium tenkove, ali premium membership jesam. Zanima me koliko se po jednoj prosjecnoj partiji gdje ubijes recimo 2 tanka zaradi ako imas kv-5 + premium membership? Sad ovaj vikend je ona akcija za francuze, ja igram sa elc amx-om. Onih 50% vise zarade se bome osjeti, nemam partije ispod 20k zarade. U 2 dana okrenuo milju i pol, za sto mi je dosad trebalo vise od tjedna. sve si razmisljam da si uzmem neki premium tenk da mogu igrat sa tier X u random bitkama. Nemam klan pa mi desetke uglavnom stoje u garazi. |
Ovo je sve bez premiuma...
E sad, kaj se tice mog t34 sve ovisi kak vozim. Svaki shell me košta 1k kredita, a ako napravi dmg donese izmedju 8k-10k. Dok to zbrojis na one kredite kaj dobis cak dok afkas, ja prema svom nekom prosjeku svih partija avg dobijem izmedju 50-60k kredita na kraju, znaci 30-45k prosjecno zaradim. Ima i dobrih rundi, a bome i katastrofalnih rundi. U zadnje vrijeme dok igram osjecam se kao da magicno privlacim artiljeriju. I zadnjih desetak rundi mi je bilo po principu ili okrenem 80k kredita ili crknem odma... P.S. Prosjek mi je tako loš, jer kad sam dobio free t34 to mi je bio najjakiji tenk u garaži i trebalo je podosta rundi dok se naucim pozicionirat na svakoj mapi. Naucim koga mogu kako bužit, di trup sakriti i tako. T34 je tenk koji ne prašta apsolutno ništa. |
T34 je skup tenk,da...ako se loše odigra,neće baš razveselit,pogotovo bez premiuma.
Meni KV5 s pr. account u prosjeku donosi cca 70 000 kredita,dogodi se loša partija u kojoj dobijem po 50 000k,ali i dobra od cca 120 000k,imam i par izleta od 150 000 do 170 000 (rekord,tu sam srusio i svoj exp rekord). Kad se uhvatim igre znam u 2 sata zaradit blizu 1 mil...teško je bez premium tenka i premium accounta,odnosno,sporo bi se zarađivalo,nemam vremena ni strpljenja,jednom kad se naviknes tesko je igrat bez prem.account. Al' u mjesec dana premiuma istražim i uzmem par novih tenkova,pa sve skupa ima nekog smisla,kad tad ću istražit većinu pa mi neće više ni trebat. Nikako da se natjeram uzet prem. account 6 mjeseci ili godinu dana u startu,a ne svaki mjesec kao budala po 10 eura. |
meni je najjace bez premiuma kad uhvatim npr 4 sata u komadu igranja, kao sinoc, da odigram s svim tenkovima x2, krenio s 1 325 000 kredita, kad sam s svima odigrao iimao sam 1 345 000 kredita, najjaca mi je arty, mili boze, 12 zaredom sam s object 261 izgubio, a sve partije s minimalno 6 tier X tenkova ... jos mi nije jasno kako su ljudi dosli do tier x tenka, kad sam prosle godine kupio is4 znao sam na cemu sam, i da dodjem do njega bez premiuma morao sam dobro nauciti sto i kako igrati, ali unazad par mjeseci kad vidim sto sve veliki tieri rade ...
zato mi i nepada napamet da uzimam premium, odigram x2 kako koji dan, pa polagano padam s postotkom pobjeda i eksp po bitkama, s 61% prije 6 mjeseci sam na 54% trenutno a i to ide prema 53% |
Do JgPanthera još 30.000. :) Pa kad na njega namontiram 10,5 cm topčinu ima da ih izuvam iz gusjenica. :D
|
1 partija dana,naljutili me :D
|
Uf, nisam ni znao koliko membersjip dođe. Puno mi je dat 10 eura mjesecno, koliko dođe neki premijum tenk?
Recimo kv-5, on mi se cini najbolji, ako ikad bude uzimao uzet cu njega. |
|
T14 ti je dobar moneymaker za jeftine pare....t8 premiumi su cca 50€
|
Citiraj:
Kostati ce te oko 30€ ako bude u gift shopu |
Citiraj:
Na wot forumu sam vidio sto pisu ljudi o premium tenkovima. Naravno svakom je trava zelenija u susjedovom dvoristu. Iz osobnih susreta sa tim tenkovima došao sam do zakljucka da je kv-5 gori neprijatelj nego svi ostali. Istina spor je, ali cesto se dogodi da ga s leđa dingam, ravnu kupolu pod 90 dingam... Istina ima ono malo govno naprijed, ali vidim kako ekipa sakriva taj dio i owna po mapi. Dmg mu je solidan, penetracija isto. Recimo ako moram ic 1 na 1 protiv premiuma nekog, rađe bi se tuko s lowetom nego kv-5. Kad naiđem na KV-5 sa tier 9 ili 10, naravno izownam ga, ali isto tako i ove ostale. Nekako i matchmaking favorizira kv-5, ali to je subjektivno opazanje. btw, koliko vise permiumi dobivaju kredita od ostalih? Hmm, u zadnje vrijeme dosta igram wot, mozda bi i dao tih 220 kn za tenka, barem bi si rijesio problem sa parama. I mogao bi igrat u miru tier 9 i 10. Ovako kad god sjednem u is 4 samo zbrajam dmg i uzalud potrosenu municiju (dinganje, promasaji...). Cekam dok mi se ciljnik ne smanji do kraja iako bi nekad mogo i riskirat i puknut :) Igram ziheraski, da sto manje izgubim. Vjerujem da sam tako kostao moj tim dosta pobjeda. |
Najbolje je prije shoppinga skinuti test klijent kad bude aktualan i isprobati što ti od tenkova paše.
Imam Leve, Kv5, T34 i tip 59, najzabavniji mi je u zadnje vrijeme t59. Onda idu kv5 i leve tu negdje, s tim da kv5 ima daleko bolji MM. Sa svakim od navedenih profit je uvijek tu, ma koliko siemaka bilo u timu. |
Gdje skinem test klijent?
To je najbolja ideja, lijepo isprobat sve i odabrat koji mi najvise pase. Jel ima ljudi na test serverima? Tamo su tenkovi dzabe ili? |
test server se pojavi prije novih patcheva, bude obavijest pod news kad pokreneš klijent. koliko znam nije aktivan, ali bit će u slijedećih mjesec dana sigurno, pa ako ti se ne žuri...
bude ljudi, i tenkovi se kupuju, s tim da dobiješ 20tak tisuća zlata. sve se briše kad se test server ugasi. |
30€ je koštao...ali koliko ja znam on se više ne prodaje..
ja osobno bi radije išao na t26e4 SP lowea ti ne preporucam jer je odvratno spor i mekan za popiz*** |
Maknuli su kv5 iz ponude opet,ne vjerujem...ja sam superpershinga zamjenio za kv5,superpershing me samo živcirao,nije heavy ali je sporiji od heavya,ima slab top i malo hit pointa...spaced armor samo na kupoli,tko danas više gađa drito u kupolu,u top...nitko,svi rokaju po donjoj ploči ili sam vrh kupole,tako da,superpershing je po meni jedno veliko ništa,oslabljeni i usporeni običan pershing s prosječnim armorom,osim na turretu.Uglavnom,tenk koji ne predstavlja nikome problem...imao sam ok statistiku s njim,ali nije mi sjeo.
Type 59 je moja tiha patnja,samo čekam da ga vrate u shop. |
Citiraj:
Da li znas mozda kolika je penetracija kv-5 sa normalnim granatama. Nemam ni jedan tier8 premium tenk, uplatim si premium svaki mjesec, i mogu igrati sve jedan tenk,a da ne gledam na gubitke. Pare najčešće zaradjujem tako što igram specijale, pa na taj način stalno igram različite tenkove pa mi ne dosade. Ako bi uzimao neki tier 8 premium tenk uezo bi francuskog. Dosta brz, dobra penetracija (215), dobar for, oklopa nema, ali sto ti oklop znaci kad sad svatko moze uzeti gold granate i izbušiti te kao švicrski sir. I evo ako nekom treba zlata i premium tenkic http://e-sport.hr/forum/showthread.p...d=1974#pid1974 |
Uzeo sam obicnog Pershinga danas i prodal svoju zvjerčicu T20..... kakav fail....
|
Evo i mene u ovoj zarazi!
Igram već desetak dana. Naravno najprije sam, naučen iskustvom sa serverima iz Diabla, instalirao NA verziju i bacio tri dana u vjetar. Krenuo sam na njemačke tenkove iz čisto subjektivnih razloga. Za mene je tenk = panzer. Znam da su dev-ovi nepristrani ko slovenci oko Piranskog zaljeva, ali još je slađe biti underdog :-) . Trenutno garažiram: - PzKpfw 38 nA za scoutanje. Prezabavan mali tenk za šuljanje i spotanje ako me MM ne baci u neki V+ tier. - PzIII za jurcanje po mapi. Fol medium, ali samo frontalno. Grindam za PzIII/IV kojeg si planiram ostaviti. - T-25 premium za $kupljanje i trening njemačkih med tank posada. Ingame nick mi je ck84 pa ruf mich an :-) . |
Citiraj:
|
Buljo te vodi za 40 bitki. :)
|
Švabe i Rusi su zakon. U Američkim vozilima se ne vozim niti u igricama. :)
|
Šteta, poslije M3 Lee-a Ameri nemaju niti jednog lošeg tenka. U TD granama imaju par očajno sporih tenkova ali to je to, svi ostali su OK. Definitivno su najbolja nacija.
|
Američki T82 (TD) tier 3, sa 105 mm topom praktički sve one shoota sa tiera 3, a neke i sa tiera 4. Puni se jaaaako dugo, dugo cilja i ima samo 21 metak :D
|
Citiraj:
T82. Preciznost 0,55 na 100 metara, a šteta 410/350. 5 kom/min. Cilja 2,3. Ili TD sa topom SU-85. Preciznost 0,34 na 100 matara, a šteta 180/180/300. 10 kom/min. Cilja 2,3. Njemci su tu negdje kao i rusi, ali njihovi topovi večinom brže ciljaju. Ameri imaju jače topove, ali neprecizne. Vidjet ćeš koliko puta ćeš potrošit po nekoliko granata, a nećeš moći pogoditi dio tenka koji viri. Sa ruskim i njemačkim gađaš picinu dlaku. :D |
Citiraj:
Ali je gušt kad netko ne zna što će dobit čim nanišanim, padaju ko kruške :D |
Njemačka "über" preciznost je mit, barem u igri.
http://thumbnails102.imagebam.com/22...c220250871.jpg |
Pa vidim da ih ipak najviše ima....
|
Krenut cu onda i USA granu u paraleli s njemačkom. Morali su nekako hendikepirati (=balansirati) švabe inače bi svi samo panzere vozili (izuzev potlačenih nacija u WW2).
Moram naučiti gmizati iz baze jer odjurim i onda me pwnaju prije nego moj tim izgubi svoju zastavicu iz vida. Najbolje rezultate postizem kad ostanem 30 sec u bazi pa se onda pokrenem. |
Citiraj:
Pogotovo u bitnim tier-ovima ih nema. U T6 i T8 TC-ovima ih nema nigdje, nigdje. U T6: KV-1S (RU) je osnova, T-150 (RU) i ARL44 (FR) su nekad blokeri, a sniper je isključivo M18 (US). U T8: baza su T32 (US) i AMX50-100 (FR), za rush IS-3 (RU). Scout je AMX13-90 (FR). Švabo je konkurentan jedino za SPG slot. I E-50M rastura u klanskima, jedini njem. tenk koji se koristi. Vozim/o ja Jagdpanthera, Tigere, E-75, E-50 i oba Panthera. Ali to je isključivo za moju zabavu u randomima. Nigdje gdje treba bit kompetitivan se ne smijem pojavit s njima. :D Citiraj:
Kod Amera, a i općenito, osnova je T110E5 teški tenk. To je trenutno prvi pick svima koji traže T10 tenka. A i čitava ta grana je pre*ebena. Stvarno trenutno nemaju lošeg heavy tenka. :beer: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa normalno da ne valja kad si ga tek kupio. Treba ti 6th sense, rammer, vert. stab., motor, top i vjerojatno promjena taktike.
P.S. Nije ti ni sa T20 išlo posebno dobro... |
Pershing je dobar tenk,ali tek nadograđen...ja sam strašno odlazio u minus s njim,a kad sam ga nadogradio do kraja sve nadoknadio,pobjeda za pobjedom :) Odličan tenk!
|
:care:
|
Citiraj:
Nije jel mi neke mape ne pašu i onda se zaletim da izgubim,potom sam ga skorz apgrejdo,uzeo po prvi put premium,složio par dobrih partija i eto me na pershingu :) Imam vent,rammer i ventilaciju to ostalo od T20 :) |
Par korisnih linkova:
http://www.wotdb.info/ Karakteristike tenkova, sa grafičkim prikazima kritičnih zona (vulnerability). Pitali ste se gdje gađati tenkove? Više ne! :) http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks Korisni modovi za WoT. Preporučam Scope Shadow Remover (uklanja zatamljeni dio ekrana u sniper modu), Accurate Damage Indicator (precizni indikator smjera od kud ste pogođeni), J1mB0's Crosshair Mod (odličan mod za nišan, dolazi u nekoliko verzija), i DAR Artillery Sight (nišan za artiljeriju sa kalkulatorom vremena leta granate i kuta trajektorije, vrlo koristan pri gađanju pokretnih meta na velikim udaljenostima). http://wot-news.com/index.php/stat/single/eu Kaklulator za efikasnost. BTW, zbog mnogih stats paddera koji su iskorištavali ovaj sistem kako bi prividno imali bolju efikasnost, jučer je prepravljena formula po kojoj se računa efikasnost. http://www.noobmeter.com/ Kalkulator za performanse. Sadrži i WN6 Rating, po mnogim igračima najbolju formulu za praćenje performansi. http://hr.reddit.com/r/WorldofTanks/ World of Tanks na redditu. Nuff said. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:31. |