![]() |
Mobitel, amazon.de -> Samobor, Cro (16h od klika do mene doma pred zgradu) :goood::chears:
Madrid - Italija nekam - Gorica - Samobor. Rekord definitivno. (expedited delivery, 14 eura) :chears: |
Misliš amazon.it. :D
|
nope :) .de
|
Zaboravio sam ti reći, ja sam naručio sjedalicu na .de, ali je prodavač bio baš Amazon pa su vjerojatno poslali iz svog skladišta najbližeg meni.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@coconut aha jasno da. Ovo je naručeno preko amazon.it, e sad od kud će na kraju poslati pojma nemam. Koliko sam skužio čeka se da dođe u skladište u Italiju. |
Piše post iznad. Šalju iz bilo kojeg skladista. Nebitno na kojem amazonu si kupio. Meni je bitno jer je razlika u cijeni bila 180 eura od ostalih derivata amazona.
A otkud ce doc, zaboli i mene i njih xD |
Aha da, da malo me zbunilo na prvu. Kapim.
Nisam očekivao da to tako ide normalno. Mislio sam da ide isključivo iz Italije ako je naručeno preko amazon.it. Ili bar ako nemaju trenutno na stanju da će naručiti pa poslati od tamo. Što će vjerojatno i biti u mojem slučaju al kužim sad kako to funkcionira. :) |
se isplati kupiti iphone 11 pro i 11 pro max na amazonu?
gdje je best buy? nekak nemam prvjerenja za njuskalo bandu |
Citiraj:
npr pro 64GB je 915 eura https://www.amazon.de/-/en/Apple-iPh...41&sr=1-6&th=1 |
Još ništa od mojeg fotoaparata. Ni glasa ni traga. :(
Jbt ako išta mrzim to je čekanje. Pričekam još do kraja idućeg tjedna, ako izdržim. Al onda ide žešći mail. Hoću barem neki okvirni datum, da to do sad nisu mogli doznati... |
Ljudi, upadam u ovu temu, al zanima me sljedeće, uzeo bi sebi pixel sa
https://store.google.com/?gl=DE Ja sam iz BIH, mislio sam naručiti ga na adresu u HR, šta mislite dali će proći? Ako ne uspije ovo, dali možete preporučiti neki servis za slanje iz Njemačke u HR paket, pošto predpostavljam da nema carine i pdv, jer je sve EU? Sent from my FRD-L09 using Tapatalk |
|
Ok, hvala ti
Sent from my FRD-L09 using Tapatalk |
Vidim amazon ima svoj store sa refurbished proizvodima.
Ima itko iskustva s tim? Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Misliš na Warehouse ili nešto treće ?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Ma izgleda da nije store, ali mi je pisalo visit amazon renewed store. Ustvari se radi o refurbished proizvodima sa mogućnošću povrata u roku 90 dana, a za jedan iphone mi je pisalo i da ima godinu dana, ali ga nema na stanju.
https://www.amazon.de/b?node=10676131031 Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Znaci ovako, situacija sa "kupnjom" ZOTAC" grafulje je sljedeća:
Odete na Customer service - contact us - pa izaberete svoju narudzbu, ovako kod mene izgleda: https://i.imgur.com/mPSlAso.png Prijevod: "Due to a technical error, the delivery date 19 September 2020 is or was displayed in your order for the graphics card. Unfortunately, due to delivery bottlenecks, it is not possible to deliver the item by this date. We will email you updated shipping information as soon as we have it." |
Ne kuzim poantu tog posta sa zotaciom :lol2:
Cekamo, kao i 500 ljudi valjda. Na tebi je dal ces cancel ili ne. Onaj cas kad skinu pare ce krenut. |
Pogledao od buildzoida analizu pcb-a od ove zotacice i ne izgleda pretjerano dobro, otkazao sam narudzbu na amazonu. Vise manje sam narucio da vidim ako prode, ne treba mi ova zvijer od grafe. Ali definitivno nas updateaj ovdje ako ti kazu da ce uskoro poslati.
|
Citiraj:
Citiraj:
Makar, kako je kolega u 3080 temi naveo, ZOTAC je zaprimio preko 20.000 narudžbi preko amazon.de pa će za neke to potrajati i više od mjesec dana (Taman AMD :D). Eto greške amazona (ili njihovog sistema) pa sada oni trpe dosta toga. |
|
Savjetujem ti isto da radije TUF negdje nades nego ovu verziju kartice da uzmes.
|
Thx ali nema potrebe. Malo su štedili ali ništa neviđeno niti strašno :)
Međuostalom, neka stoji tam...tko zna kako ce biti traženje kroz naredne tjedne/mjesece. Makar neki mali backup u međuvremenu. |
Čekat ćeš vjerojatno ko ja mjesec dana fotoaparat. :D
Evo ga napokon sutra dolazi, a naručio 25.8. |
Što se tiče ZOTAC 3080 s amazon.de, meni su upravo otkazali narudžbu, pederi.
čisto za ostale, naručio sam 17.9. u 16:01... |
|
Ali, pazi ovo:
|
Pozdrav ljudi!
Pratio sam dosta ovu temu, ali bih vas zelio pitati sto mislite o ovoj ideji: Uzeo bih macbook air sa britanskog amazona (ponajprije zbog tipkovnice) te bih ga proslijedio do mailboxa. Na taj nacin me izadje dosta jeftinije, jedino sto mi treba je europski nastavak za punjac. Je li po vama suludo uzimati iz britanije pa slati za njemacku i onda u RH? Paket ce prekoraciti 1000 EUR jer planiram uzeti i airpods, pa se nadam da ce amazon to poslati odjednom (oba itema prodaje amazon i oba su u londonskom skladistu koliko vidim). P.s. dosad sam isao sve do dijela “buy now” i amazon nije mi nudio da kombiniram pakete u jedan, to vjerojatno nude prije nego stvarno shippaju ili? Hvala :) |
Citiraj:
Za sve je seller bio amazon i slao sam sve na mailbox, poslali su sve u jednom paketu. Ne znam jel to inače njihova praksa. Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
Pripremite kartice - Amazon Prime Day će ove godine biti 13-14.10.
https://www.theverge.com/2020/9/28/2...ber-13th-deals |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Prati preko https://eurodis.com
Ali iz mog iskustva zadnjih par mjeseci 1 od 5 paketa nestane... a što se trackinga tiče, 4-5 dana se neće ništa dešavati i onda ćeš imati isporuku. +Overseas preuzima pošiljku kad stigne u Hr :beer: Sretno :) |
Thx, nisam znao za taj track and trace.
Budem baš isprobavao sljedećih dana :) Ako do sada već nije palo sa kamiona. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo se odjednom pojavi Hr i onda dođe u roku 24h Ako se pojavi :chears: |
Eurodis ti je prijevoznik/partner koji radi za AT Post u Austriji i Overseas u Hrvatskoj. Nemaju svoja skadišta, samo prevoze.
|
OP, navodono (prema Eurodis) je stiglo danas u Pazin.
Tako da, ako je zaista tak i dođe početkom sljedećeg tjedna, bit će meni prva pošiljka od AT posta koja je i došla gdje treba. Vjerojatno je toliko mal paketić da nije bilo interesa kod kurira :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:57. |